Navas:
Carvajal: hozta a jó formáját, kár a sérülésért, reméljük nem komoly.
Arbeloa: nem szint, de azt nem értem, miért kell előre mászkálnia.
Varane: csak a szokásos, fal, de a felszabadításai rendre ellenfélhez mennek.
Ramos: csak a szokásos, tanári meló, meg első osztályos hiba
Marcelo: hát apám, ez valami szörnyű volt! Egy jó megoldására nem emlékszem, sem elől, sem hátul.
Modric: csak a szokásos csapatlegjobbja.
Kroos: kicsit halványabb játék, mint a tavalyi, de más a feladat is.
Casemiro: teljesen rendben van a fiú. Kemény, csúszik mászik, emellett 40-50 méteres pontos passzok, irányváltások. Így tovább.
Isco: egy nagy büdös nulla. Tendenciózusan a meccsek elején játszik, meg a 60-dik perc körül. A többiben bújócska.
Kovacic: ismét jól szállt be. Sok mindenre már nem volt idő.
CR: az egész meccsen a darálóban volt. Benzema góljánál láthattuk a pozitív hatását, ha ő a csatárpárja Karimnak. Nem a régi, tudjuk jól, de én nem szidom a mai miatt.
Benzema: ugyan az, mint CR. A darálóban nehéz szépet alkotni. A fejese gyönyörű volt. Perez f@szsága, hogy mindig le kell cserélni, mert egyedül neki nincs alternatívája. Vigyázni kell rá.
Bale: hozta a tavalyi formát: nulla. Frissen szállt be, de úgy mozgott, mint akinek a lábában van 120 perc a VB döntőn.
Benitez: jó alapötlet, gyenge kivitelezés, még gyengébb belenyúlás a meccsbe.
Az elsőre 433-as taktika 532 volt igazából, ami ugye 352 támadó formában egész jól is működött Dani lecseréléséig. Arbeloa érkeztével viszont fel kellett volna hagyni vele. Támadásban impotensé váltunk, és védekezésben sem volt az igazi. Nagyon magunkra húztuk őket, kevés volt a Modric-Kroos kp kiegészülve egy enervált Iscoval, majd egy ugyan olyan Balellel. Én 442-re álltam volna át, az Isco-Kroos-Casemiro-Modric kp-val, hogy a széleken ki tudjanak segíteni.
Most többet nem nagyon tudok megfogalmazni (a meccs hatása alatt vagyok még

), lényeg a lényeg, hogy szerintem a meccs kulcsa az volt, hogy Carvajal kiesésével bukott a taktikánk és ezt nem reagálta le/nem tudta lereagálni Benitez.