Mar kezdodik is a buli?@MadridomHU
A Real Madrid játékosai nem boldogok az Atletico elleni taktika miatt, nem értik mi állt Benítez logikája mögött. #marca
@MadridomHU
Eduardo Inda: "Az öltöző fel van háborodva Benítez kjelentése miatt, miszerint Cristiano Ronaldo állandó kezdő." #realmadrid
Edző és vezetőség
- mocsok
Re: Edző és vezetőség
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Elég furán csinálod.De én szurkolok Beniteznek
Ugyan...Nem szabad, még a végén úgy érzi nem kapja meg a kellő szeretetet.CR-t leneri-e ültrtni
Így is kell ezt, azt hiszem. Nem vertük meg az Atléticót a Calderónban, bumm, azért ez benne volt, na. A ligában továbbra is veretlenek vagyunk, tétmeccsen kettő darab gólt kapott a csapat. Mourinho sem kezdte álomfocival a madridi karrierjét, az csak a második évre jött igazán, az első éve tavaszán kezdett alakulni. Szerintem hasonlót lehet elvárni a pincértől is.Továbbra is benitez mellett állok....jött,megkapta a bizalmat....láthatók jó dolgok....reméljük alakul tavaszra.
Kicsit más, tegnap egy haverom Barcás ismerősétől kellett hallgatnom, egyrészt hogy milyen undorító csapat a Real
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jól emlékszel. Csak már nem akartam megint felhozni újra Ancelottit. Neki örülnék a legjobban, de ha olyan edzőt kéne mondani, aki még itt nem volt vezető edző, akkor én Zidanera szavaznék. Elismerem bőven voltak hibái az olasznak. De azért megnézném, hogy most mit kezdene a csapattal, hogy nem csak egy alibi Illara csücsül a padon.wxyz írta:lehet én emlékszem rosszul, de még pár hete visszahoztad volna carlothamesz írta: Illetve a csapat szinte ugyanaz, mint Ancelottinál. Tudja milyen rendszerben és kiből, hogy lehet kihozni a legjobbat. Kicsit még finomítgat rajta és kész.
erre pont azzal érvelsz benítez ellen, hogy ugyanolyan vele a csapat mint az olasszal
De én szurkolok Beniteznek sok választásom amúgy sincsen.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezen még elmélkedni is felesleges. Teljesen egyértelmű, hogy nem. Már le is nyilatkozta, hogy neki stabil helye van. Mondjuk legalább nem azt mondta, hogy az egész BBC-nek. Mondjuk azon sem lepődnék meg, hog ha Bale folyamatosan fitt lesz, akkor itt Benzema fogja a rövidebbett húzni. Kezdeni biztos fog, de, hogy mindig Ő lesz az első csere az első 3masból, az fix.Steve írta:Erdekes lesz,hogy CR-t leneri-e ültrtni, ha tovabbra is alibizik a portugal es mindenki egeszseges lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Cé hozzáállása jelenleg kritikán aluli, de mindemellett csatárposzton jelen pillanatban 3 embert vihetne be helyette, Vasquez, Jesé és az orosz. Maradjunk annyiban, hogy ez legalább olyan veretes lehetőség mint tavaly Carlonak a KP-ra. De nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy amíg Cé a RM-ban játszik, addig alapkezdő lesz.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Remélem Benitez felrazza a bandat majd.
Egy biztos, valtoztatni kell mert nincs jatekunk.
Erdekes lesz,hogy CR-t leneri-e ültrtni, ha tovabbra is alibizik a portugal es mindenki egeszseges lesz.
Egy biztos, valtoztatni kell mert nincs jatekunk.
Erdekes lesz,hogy CR-t leneri-e ültrtni, ha tovabbra is alibizik a portugal es mindenki egeszseges lesz.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
igen, félreolvastam. ezt benéztemMesQueUnClub írta: Zizourol beszélt nem benítezről.
Én nem vagyok bizakodó,de legyen igazatok.
Engem az bánnt,hogy kevés játékban fociban a csapat,és ez van nyár óta.Pont ezt írtam a másik topicba is valamelyik nap.
Engem az bánnt,hogy kevés játékban fociban a csapat,és ez van nyár óta.Pont ezt írtam a másik topicba is valamelyik nap.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Zizourol beszélt nem benítezről.wxyz írta:lehet én emlékszem rosszul, de még pár hete visszahoztad volna carlothamesz írta: Illetve a csapat szinte ugyanaz, mint Ancelottinál. Tudja milyen rendszerben és kiből, hogy lehet kihozni a legjobbat. Kicsit még finomítgat rajta és kész.
erre pont azzal érvelsz benítez ellen, hogy ugyanolyan vele a csapat mint az olasszal
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
lehet én emlékszem rosszul, de még pár hete visszahoztad volna carlothamesz írta: Illetve a csapat szinte ugyanaz, mint Ancelottinál. Tudja milyen rendszerben és kiből, hogy lehet kihozni a legjobbat. Kicsit még finomítgat rajta és kész.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyetértek.R.M.C.F írta:Továbbra is benitez mellett állok....jött,megkapta a bizalmat....láthatók jó dolgok....reméljük alakul tavaszra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Továbbra is benitez mellett állok....jött,megkapta a bizalmat....láthatók jó dolgok....reméljük alakul tavaszra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen, azzal a hatalmas (ezen a szinten levő) edzői tapasztalatával csak finomít kicsit és kész.hamesz írta: Kicsit még finomítgat rajta és kész.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Én Zidane-t raknám edzőnek. Tudom fura, de ide azért nem edző zsenik kellenek. Ide olyan ember kell, akire felnéznek a játékosok és tűzbe mennének érte. Zidane pont ilyen. Emlékszem mikor Ancelotti mellett volt, akkor is ha gáz volt mindig ott volt a kispad előtt és hajtotta őket. A BL döntőn is ott tombolt a vonal mellett. Igaz ezek apróságok, de szerintem mégis sokat érnek pláne, ha egy Zidane áll ott, mert Benitezt kb kiröhögik és jogosan. Illetve a csapat szinte ugyanaz, mint Ancelottinál. Tudja milyen rendszerben és kiből, hogy lehet kihozni a legjobbat. Kicsit még finomítgat rajta és kész.csabi87 írta:Kloppot valahogy elkéne rabolni mielőtt aláír Liverpoolba.![]()
Ilyenn vésztartsléknak.![]()
Bár ő tuti nem jönne ide.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azon felhúztam magam. Vezeti a támadást az atma, ő meg ott sétálgat szinkronban Cével.R.M.C.F írta:Igen. Balenek pörögni kellene, erre lazán elfutkos....mint egy sör virsli meccsen.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Benítez annyiból védhető az Arbeloa-s cserével, hogy Ramos-szal bármi lehetett volna. Ugye most tért vissza, meg ha közeledett volna a 2. sárga, akkor csak Nacho-t lehetett volna behozni helyette. Legalább is gondolom ezért nem Nacho jött Carvajal helyére.
Elvileg a Poolnál is teljesen szabad kezet kért. Na ez a Real-nál már ott bukik, hogy Peréz ül az elnöki székbe, meg CR fix 90 perces játékos.Bár ő tuti nem jönne ide.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Kloppot valahogy elkéne rabolni mielőtt aláír Liverpoolba.
Ilyenn vésztartaléknak.
Ilyenn vésztartaléknak.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Hiú remények. Az az ember fejben elszállt és már nem fog visszaülni a vadlóra.R.M.C.F írta:Igen. Balenek pörögni kellene, erre lazán elfutkos....mint egy sör virsli meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen. Balenek pörögni kellene, erre lazán elfutkos....mint egy sör virsli meccsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arbeloa lassú volt, ebben semmi meglepő nem volt számomra. De, hogy Bale megint szarok bele módjára védekezett, azért az meglepett.R.M.C.F írta:Át is ment többször griezmann a 2. félidőben oda....ziro4vr írta:Benzemát nem szabadott volna lehozni, Kovacicot pedig korábban kellett volna be. A védekezésben 442, Kroos-Arbeloa széllel, az nagy hiba volt.
Az is vicces volt nekem, hogy amikor Bale készülődött beállni, Cé kinézett rá, aztán ment tovább, meg sem várta a táblát, hogy kit írnak ki rá...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema