Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 4., vasárnap 23:29

Remélem Benitez felrazza a bandat majd.
Egy biztos, valtoztatni kell mert nincs jatekunk.

Erdekes lesz,hogy CR-t leneri-e ültrtni, ha tovabbra is alibizik a portugal es mindenki egeszseges lesz.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 4., vasárnap 23:28

MesQueUnClub írta: Zizourol beszélt nem benítezről.
igen, félreolvastam. ezt benéztem :D

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 4., vasárnap 23:25

Én nem vagyok bizakodó,de legyen igazatok.
Engem az bánnt,hogy kevés játékban fociban a csapat,és ez van nyár óta.Pont ezt írtam a másik topicba is valamelyik nap.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 4., vasárnap 23:24

wxyz írta:
hamesz írta: Illetve a csapat szinte ugyanaz, mint Ancelottinál. Tudja milyen rendszerben és kiből, hogy lehet kihozni a legjobbat. Kicsit még finomítgat rajta és kész.
lehet én emlékszem rosszul, de még pár hete visszahoztad volna carlot
erre pont azzal érvelsz benítez ellen, hogy ugyanolyan vele a csapat mint az olasszal :lol:
Zizourol beszélt nem benítezről.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 4., vasárnap 23:21

hamesz írta: Illetve a csapat szinte ugyanaz, mint Ancelottinál. Tudja milyen rendszerben és kiből, hogy lehet kihozni a legjobbat. Kicsit még finomítgat rajta és kész.
lehet én emlékszem rosszul, de még pár hete visszahoztad volna carlot
erre pont azzal érvelsz benítez ellen, hogy ugyanolyan vele a csapat mint az olasszal :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 4., vasárnap 23:19

R.M.C.F írta:Továbbra is benitez mellett állok....jött,megkapta a bizalmat....láthatók jó dolgok....reméljük alakul tavaszra.
Egyetértek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 23:19

Továbbra is benitez mellett állok....jött,megkapta a bizalmat....láthatók jó dolgok....reméljük alakul tavaszra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 4., vasárnap 23:17

hamesz írta: Kicsit még finomítgat rajta és kész.
Igen, azzal a hatalmas (ezen a szinten levő) edzői tapasztalatával csak finomít kicsit és kész. :lol: :lol:
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 4., vasárnap 23:15

csabi87 írta:Kloppot valahogy elkéne rabolni mielőtt aláír Liverpoolba. :lol:
Ilyenn vésztartsléknak. :lol:
Bár ő tuti nem jönne ide.
Én Zidane-t raknám edzőnek. Tudom fura, de ide azért nem edző zsenik kellenek. Ide olyan ember kell, akire felnéznek a játékosok és tűzbe mennének érte. Zidane pont ilyen. Emlékszem mikor Ancelotti mellett volt, akkor is ha gáz volt mindig ott volt a kispad előtt és hajtotta őket. A BL döntőn is ott tombolt a vonal mellett. Igaz ezek apróságok, de szerintem mégis sokat érnek pláne, ha egy Zidane áll ott, mert Benitezt kb kiröhögik és jogosan. Illetve a csapat szinte ugyanaz, mint Ancelottinál. Tudja milyen rendszerben és kiből, hogy lehet kihozni a legjobbat. Kicsit még finomítgat rajta és kész.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 4., vasárnap 23:10

R.M.C.F írta:Igen. Balenek pörögni kellene, erre lazán elfutkos....mint egy sör virsli meccsen.
Azon felhúztam magam. Vezeti a támadást az atma, ő meg ott sétálgat szinkronban Cével.
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 4., vasárnap 23:07

Benítez annyiból védhető az Arbeloa-s cserével, hogy Ramos-szal bármi lehetett volna. Ugye most tért vissza, meg ha közeledett volna a 2. sárga, akkor csak Nacho-t lehetett volna behozni helyette. Legalább is gondolom ezért nem Nacho jött Carvajal helyére.
Elvileg a Poolnál is teljesen szabad kezet kért. Na ez a Real-nál már ott bukik, hogy Peréz ül az elnöki székbe, meg CR fix 90 perces játékos.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 4., vasárnap 23:03

Kloppot valahogy elkéne rabolni mielőtt aláír Liverpoolba. :lol:
Ilyenn vésztartaléknak. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 4., vasárnap 22:59

R.M.C.F írta:Igen. Balenek pörögni kellene, erre lazán elfutkos....mint egy sör virsli meccsen.
Hiú remények. Az az ember fejben elszállt és már nem fog visszaülni a vadlóra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 22:56

Igen. Balenek pörögni kellene, erre lazán elfutkos....mint egy sör virsli meccsen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 4., vasárnap 22:54

R.M.C.F írta:
ziro4vr írta:Benzemát nem szabadott volna lehozni, Kovacicot pedig korábban kellett volna be. A védekezésben 442, Kroos-Arbeloa széllel, az nagy hiba volt.
Át is ment többször griezmann a 2. félidőben oda....
Arbeloa lassú volt, ebben semmi meglepő nem volt számomra. De, hogy Bale megint szarok bele módjára védekezett, azért az meglepett.

Az is vicces volt nekem, hogy amikor Bale készülődött beállni, Cé kinézett rá, aztán ment tovább, meg sem várta a táblát, hogy kit írnak ki rá...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 22:53

ziro4vr írta:Benzemát nem szabadott volna lehozni, Kovacicot pedig korábban kellett volna be. A védekezésben 442, Kroos-Arbeloa széllel, az nagy hiba volt.
Át is ment többször griezmann a 2. félidőben oda....

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 4., vasárnap 22:42

Az edzot kifelejtettem a masik topikbol.

Csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz. Beniteznek is fejlodnie kell, amit megtehett a Napolynal azt nalunk nem.

James mehetett volna fel isco helyére már kezdőként
Ezen a meccsen James is sulytalan lett volna.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 4., vasárnap 22:41

Benzemát nem szabadott volna lehozni, Kovacicot pedig korábban kellett volna be. A védekezésben 442, Kroos-Arbeloa széllel, az nagy hiba volt.
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 22:39

ziro4vr írta:
CS0ki írta:Benitez sm jött még rá, hogy a real madrid soha nem lesz képes arra, hogy sorba hozza le 1-0-kal a meccset. Nekünk lőni kell a gólokat, mert az megy a klub stílusához. Hiába javult a védekezésünk, nem tudjuk ezt mindig lehozni.
Ez is tipikusan olyan meccs volt, amikor gyengének tűnt az Atletico, és szerintem meg lehetett volna roppantani őket.
+1

Ezt ma Benitez a saját stílusával akarta lehozni, nem a RM stílusával. Itt ez nem működik, ami egy Napoli vagy mittudoménhol igen. Egyszer ez "eljátszható", de tanulni kell belőle.

Elől a két súlytalannal,iscoval és ronaldoval még is mit kellett volna tennie? Egy labdát nem tudtak megtartani,vagy egy korrekt faultot lehozni. Ha nincsen benzema egy szaros támadásunk nem lett volna.
James mehetett volna fel isco helyére már kezdőként,jól érkezik a kapu elé,jók az átlövései stb.....isco ott nulla.
Casemiro mélyen játszott,kroos fizikálisan visszaesett,modric volt aki felvállalta a fellépéseket.....

Az AM remekül támadott le a fenti zonában,ebből is lett a 11.es meg a navasos rossz csel is.....már onnan nehezen hoztuk ki a labdát a talajon,max magasan abban meg nem vagyunk tól jók,viszont jól járattuk körbe,és onnan carvajal és marcelo jól tört a vonal felé,többet mit lehetett volna ebből kihozni? Egyénileg ma nem jött ki több ember tudása sem.
Ronaldonak és isconak kellett volna szabadabb réseket találni,többet lemozogni szabadabb zónákba,de kit hoztunk volna be? Mindenki sérült.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 4., vasárnap 22:31

CS0ki írta:Benitez sm jött még rá, hogy a real madrid soha nem lesz képes arra, hogy sorba hozza le 1-0-kal a meccset. Nekünk lőni kell a gólokat, mert az megy a klub stílusához. Hiába javult a védekezésünk, nem tudjuk ezt mindig lehozni.
Ez is tipikusan olyan meccs volt, amikor gyengének tűnt az Atletico, és szerintem meg lehetett volna roppantani őket.
+1

Ezt ma Benitez a saját stílusával akarta lehozni, nem a RM stílusával. Itt ez nem működik, ami egy Napoli vagy mittudoménhol igen. Egyszer ez "eljátszható", de tanulni kell belőle.
Nem illik.

Vissza: