Benz

HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. október 4., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. október 4., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 4., vasárnap 20:28
De azert kontraznak, meg ha nem is Neymari gyorsasaggal. Jobb, ha inkabb o teszi mint Kroos vagy Modric.Kerlon írta:Ezért mondom, hogy feleslegesnek érzem...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 4., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 4., vasárnap 20:22
Szerintem magyar kommentar HD olyan nem letezik.fehérlap írta:hát nem HD, de LinkGalacticos írta:Tudtok jo magyar kommentaros streamet?
Ha hd az se baj
igaz nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán jó magyar kommentár
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 4., vasárnap 20:20
Ez megnyugtato, főleg, hogy dög lassú az emberünk.numberone1 írta:Naluk annyira nem szoktuk uralni a jatekot, de ha uraljuk is azert jo lesz aki kontraknal vissza er a kp-rol.Kerlon írta:Mivel a kozeppalya rendre a miénk szokott lenni, ezért Casemirot totál feleslegesnek érzem. Egyedül Kroos és Modric lehet valamivel szabadabb. Reméljük lesz értelme.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 4., vasárnap 20:15
hát nem HD, de LinkGalacticos írta:Tudtok jo magyar kommentaros streamet?
Ha hd az se baj
HozzászólásSzerző: Benoo » 2015. október 4., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 4., vasárnap 20:14
Én ezen szoktam nézni, sajnos nem HD, Sport1 StreamGalacticos írta:Tudtok jo magyar kommentaros streamet?
Ha hd az se baj
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. október 4., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 4., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 4., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 4., vasárnap 20:09
Naluk annyira nem szoktuk uralni a jatekot, de ha uraljuk is azert jo lesz aki kontraknal vissza er a kp-rol.Kerlon írta:Mivel a kozeppalya rendre a miénk szokott lenni, ezért Casemirot totál feleslegesnek érzem. Egyedül Kroos és Modric lehet valamivel szabadabb. Reméljük lesz értelme.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 4., vasárnap 20:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 4., vasárnap 20:05
De csak vedekezesben, amúgy nem tudják uralni... Átívelik , hogy minél előbb felerjenek...R.M.C.F írta:Hogyne lenne. Az AM erős kp.as játékot ad. Szervezett.stabil.erős.Kerlon írta:Mivel a kozeppalya rendre a miénk szokott lenni, ezért Casemirot totál feleslegesnek érzem. Egyedül Kroos és Modric lehet valamivel szabadabb. Reméljük lesz értelme.
Bár casemiro karcsú kissé.....és nem a dereka.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. október 4., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 20:02
Hogyne lenne. Az AM erős kp.as játékot ad. Szervezett.stabil.erős.Kerlon írta:Mivel a kozeppalya rendre a miénk szokott lenni, ezért Casemirot totál feleslegesnek érzem. Egyedül Kroos és Modric lehet valamivel szabadabb. Reméljük lesz értelme.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. október 4., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. október 4., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 4., vasárnap 20:01
realistahuni írta:Casemiro...hát nem tudom.
Az biztos, hogy Griezmann és Correa piszok gyorsak és Torres sem annyira lassú még, a kontrákkal meggyűlhet a bajunk, a brazil meg nem valami gyors.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem