Marmint Mentoexpedicio?ziro4vr írta:Semmi bajom a látványfilmekkel hamesz, megint nem érted mire gondolok. Azzal van bajom, hogy agyatlan robotbuzulásra kap Bay ennyi pénzt, mikor azt fel lehet használni sokkal értelmesebben is. Nekem egy Gravitáció vagy Everest vagy pl a Mentőakció a látványfilm, nem az, amelyikben cgi robotok pisálnak meg verekednek.
Mozi, filmek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk az Everest sem jött be annyira, de a látványra abban nem volt panasz. Csak a felesleges 3d-re.hamesz írta: Ja, így már értem.Utóbbi kettőre jövőhéten megyek. Az Everestet már nagyon várom.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ja, így már értem.ziro4vr írta:Semmi bajom a látványfilmekkel hamesz, megint nem érted mire gondolok. Azzal van bajom, hogy agyatlan robotbuzulásra kap Bay ennyi pénzt, mikor azt fel lehet használni sokkal értelmesebben is. Nekem egy Gravitáció vagy Everest vagy pl a Mentőakció a látványfilm, nem az, amelyikben cgi robotok pisálnak meg verekednek.
- ziro4vr
Semmi bajom a látványfilmekkel hamesz, megint nem érted mire gondolok. Azzal van bajom, hogy agyatlan robotbuzulásra kap Bay ennyi pénzt, mikor azt fel lehet használni sokkal értelmesebben is. Nekem egy Gravitáció vagy Everest vagy pl a Mentőakció a látványfilm, nem az, amelyikben cgi robotok pisálnak meg verekednek.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Sentry mode onÉn személy szerint moziba a látványért megyek nem azért, hogy megnézzek egy drámát, horrort vagy egy vígjátékot. Transformers történetileg egy nulla, ahogy a párbeszédek is hulladékok, de a látvány mindig rohadt jó. Nem veszem vér komolyan. Tök jól elszórakozok rajta egy popcornal és kész. Ettől a világ legjobb filmje még nem lesz. A többi komolyabb filmet meg majd itthon megnézem. És szerintem nem csak én gondolom így, mert ezek a filmek elég szép pénzt hoznak a kasszáknál. És ez nem csak a Transformersre igaz, hanem bármelyik látványfilmre.
Pont az ilyen hozzáállás miatt kell manapság nagyítóval keresni a mozikban a tartalmas filmeket, miközben minden hónapra jut lassan egy agyatlan látványorgia. Szidhatjuk hálivúdot hogy igénytelen, pedig pusztán csak alkalmazkodnak a manapság moziba járók igénytelenségéhez.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Minden évbe ledarálom egyszer.Realista24 írta:Ilyen erővel random nézhetnéd az 1-3 részét felváltva, folyamatosan a csúcson lennél., de a látvány mindig rohadt jó.
Mondjuk most a Karib Tenger Kalózaira álltam rá újra. Azért az egy kicsit minőségibb. Depp meg rohadt jól játszik.
- h3x0r
ennel csak jobb lehetziro4vr írta:Ez a hozzáállás viszi sírba hollywoodot. A pisáló robotok megéneklése és tökéletesnek nevezése.hamesz írta: Premieren ott ülök.Am én imádom a Transformerst. Szerintem nagyon király popcorn film. Bár a kettőtől már elég idegesítő irányba ment el, főleg az erőltetett poénokkal, de látványfilmnek még mindig tökéletes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ilyen erővel random nézhetnéd az 1-3 részét felváltva, folyamatosan a csúcson lennél., de a látvány mindig rohadt jó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Gondolom étterembe is vattacukorért mész.hamesz írta:Én személy szerint moziba a látványért megyek nem azért, hogy megnézzek egy drámát, horrort vagy egy vígjátékot.
- hamesz
Én személy szerint moziba a látványért megyek nem azért, hogy megnézzek egy drámát, horrort vagy egy vígjátékot. Transformers történetileg egy nulla, ahogy a párbeszédek is hulladékok, de a látvány mindig rohadt jó. Nem veszem vér komolyan. Tök jól elszórakozok rajta egy popcornal és kész. Ettől a világ legjobb filmje még nem lesz. A többi komolyabb filmet meg majd itthon megnézem. És szerintem nem csak én gondolom így, mert ezek a filmek elég szép pénzt hoznak a kasszáknál. És ez nem csak a Transformersre igaz, hanem bármelyik látványfilmre.ziro4vr írta:Ez a hozzáállás viszi sírba hollywoodot. A pisáló robotok megéneklése és tökéletesnek nevezése.hamesz írta: Premieren ott ülök.Am én imádom a Transformerst. Szerintem nagyon király popcorn film. Bár a kettőtől már elég idegesítő irányba ment el, főleg az erőltetett poénokkal, de látványfilmnek még mindig tökéletes.
- András93
Most miért? Gyönyörűen csillogó szar. Az is teljesítmény.ziro4vr írta:Ez a hozzáállás viszi sírba hollywoodot. A pisáló robotok megéneklése és tökéletesnek nevezése.hamesz írta: Premieren ott ülök.Am én imádom a Transformerst. Szerintem nagyon király popcorn film. Bár a kettőtől már elég idegesítő irányba ment el, főleg az erőltetett poénokkal, de látványfilmnek még mindig tökéletes.
- ziro4vr
Ez a hozzáállás viszi sírba hollywoodot. A pisáló robotok megéneklése és tökéletesnek nevezése.hamesz írta: Premieren ott ülök.Am én imádom a Transformerst. Szerintem nagyon király popcorn film. Bár a kettőtől már elég idegesítő irányba ment el, főleg az erőltetett poénokkal, de látványfilmnek még mindig tökéletes.
Nem illik.
- hamesz
Premieren ott ülök.Remy írta:Fak ye!! Jön a Transformers 5,6,7 és 8!![]()
![]()
![]()
-
VanillaSky
Valaki nem tudna ajánlani jó filmet a Waco Siegeről? Lehet dokumentum is meg valós alapokon nyugvó fikciós is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fak ye!! Jön a Transformers 5,6,7 és 8!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Triple 9 előzetes
Casey Affleck, Woody Harrelson, Aaron Paul, Norman Reedus, Kate Winslet, Gal Gadot, Chiwetel Ejiofor és Anthony Mackie. WOW. Brutálisnak tűnik.
Casey Affleck, Woody Harrelson, Aaron Paul, Norman Reedus, Kate Winslet, Gal Gadot, Chiwetel Ejiofor és Anthony Mackie. WOW. Brutálisnak tűnik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Akkor rosszul kerestem rá és kössz mindent. Majd szépen neki állok a sornak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Dehogynem. Danny Collins szinkronosan is elérhető már.Kerlon írta:Amúgy egyik sincs még fenn a polcokon.