Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 4., vasárnap 13:01

sentry írta:7 meccsen 5 11es? :lol: Az már nem rossz! :mrgreen:
És mennyit rúgtak be? 2-őt. :)

Egyébként pedig biztos téves statisztika, mert megmondták, a Real kétszer annyi büntetőt kap, mint a Barca.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. október 4., vasárnap 12:58

sentry írta:
Az idei kiírásban eddig a Real Madridnak egy, a Barcelonának pedig öt büntetőt ítéltek meg. #LigaBBVA
7 meccsen 5 11es? :lol: Az már nem rossz! :mrgreen:
Penaltona :lol: :lol: :lol:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 4., vasárnap 12:38

Az idei kiírásban eddig a Real Madridnak egy, a Barcelonának pedig öt büntetőt ítéltek meg. #LigaBBVA
7 meccsen 5 11es? :lol: Az már nem rossz! :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 19:50

Toti írta: én a barcáról beszéltem.
+ leírtam barca meccs közben, h sajnálom, h pont most jön egy ilyen bitang meccsünk amikor bőven benne van a pontvesztés.
Értem. Csak nem írtad le, hogy miért nagy mákja a Barcának, így azt hittem ezzel arra utalsz, hogyha nem lenne válogatott szünet, akkor le tudnánk hagyni őket, vagy valami ilyesmi. Félreértettem akkor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 3., szombat 19:45

Zsombor írta:
Toti írta:én azt mondom, h nagy mákja a barcának, h most jön a válogatott szünet.
egyrészt telik az idő míg nincsenek klubmeccsek a sérültek épülnek,
másrészt LE összeszedheti a brigádot.
És ha holnap kikapunk? Ez esetben még mindig mögöttük leszünk, nem beszélve arról, hogy James, Pepe, Ramos, Danilo és Bale is sérültek/azok voltak. Akkor kinek lesz nagy mákja?
én a barcáról beszéltem.
+ leírtam barca meccs közben, h sajnálom, h pont most jön egy ilyen bitang meccsünk amikor bőven benne van a pontvesztés.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 19:44

Toti írta:én azt mondom, h nagy mákja a barcának, h most jön a válogatott szünet.
És ha holnap kikapunk? Ez esetben még mindig mögöttük leszünk, nem beszélve arról, hogy James, Pepe, Ramos, Danilo és Bale is sérültek/azok voltak. Akkor kinek lesz nagy mákja?

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. október 3., szombat 19:28

morientes írta:
helyzetek kihasználásával volt a probléma, és nem a helyzetek kialakításával. Ez engem némiképp megnyugtat.
Eleinte engem is megnyugtatott nálunk,de a malaga ota kifejezetten idegesit :D
És azt már nem is mondom,hogy szerintem jó,hogy ha fele annyi helyzetből kell gazdálkodni mint múlthéten.

Rohantam haza azt hittem ma játszunk. De így egy kicsit kárpótolva érzem magam :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 3., szombat 19:28

én azt mondom, h nagy mákja a barcának, h most jön a válogatott szünet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. október 3., szombat 19:24

Ennek fényében még jobban fáj a múltheti meccs.

Nagy lökés lenne egy derbi megnyerése és előzni a Barcát.

Én nem temetném a Barcát nem csak náluk akadozik a gépezet.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 3., szombat 19:23

A lényeg hogy bukhat barmennyit a barca ha mi meg nem élünk a lehetőséggel...és holnap egy nehéz nap var a fiúkra de jó lenne végre kihasználni és egy.minimalis előnyre szert tenni. :coffee:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 3., szombat 19:00

helyzetek kihasználásával volt a probléma, és nem a helyzetek kialakításával. Ez engem némiképp megnyugtat.
Eleinte engem is megnyugtatott nálunk,de a malaga ota kifejezetten idegesit :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. október 3., szombat 18:33

gólvonal írta:
Vehetjük Pique faszságát és Neymar kapufáját külön, de támadásépítési szempontból ez bezony egy akció volt. Suareztől meg szintén csak egy helyzetre emlékszem, Ney szabadja előtt lesen volt, a kapufa meg közel sem volt ziccer.
Suareznek 2 ziccere volt. Erre tisztán emlékszem. De mind1 hagyjuk. Csak arra akartam kilyukadni, h a helyzetek kihasználásával volt a probléma, és nem a helyzetek kialakításával. Ez engem némiképp megnyugtat.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. október 3., szombat 18:28

Hungarokatalán írta:
gólvonal írta:
Óriási helyzete Pique-nek volt, meg Suareznek. Kb. ennyi.
Csak az 1. félidőben volt 2 kapufa és 2 Suarez ziccer.
Vehetjük Pique faszságát és Neymar kapufáját külön, de támadásépítési szempontból ez bezony egy akció volt. Suareztől meg szintén csak egy helyzetre emlékszem, Ney szabadja előtt lesen volt, a kapufa meg közel sem volt ziccer.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 18:27

dzsi91 írta: Lehet kötözködni, vagy reflektálni egy véleményre, bár mostanába nagy divat röhögő szmájlik kíséretében 1-2 sorokat beokádni.
Olvass vissza nyugodtan, hogy ki kezdett el magas lóról beszélni a másikkal. De kiszálltam.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. október 3., szombat 18:24

gólvonal írta:
Csak az 1. félidőben volt 2 kapufa és 2 Suarez ziccer.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 3., szombat 18:21

Zsombor írta:
dzsi91 írta: Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.
Ne is haragudj, de minden szezon elején beírod, bejön valamikor, még jó, hogy nem írod le 150-szer hogy egy esetben igazad lett. :lol: Ezért teljesen felesleges foglalkozni velük.
Lehet kötözködni, vagy reflektálni egy véleményre, bár mostanába nagy divat röhögő szmájlik kíséretében 1-2 sorokat beokádni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 3., szombat 18:19

M1Ö írta:
dzsi91 írta:Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.
Jogos egyébként amit írsz. Csak olyan körítéssel írod le, mintha a kiesés ellen küzdenének. :)
Ha náluk hatalmas gondok vannak, akkor nálunk is. Sőt, nálunk még komolyabbak, mert valahogy 10 éve szinte mindig ők a bajnokok, meg BL-ben is jóval jobban állnak.
Akkor rosszul fogalmazhattam, barca szinten vannak komoly gondok, természetesen végig versenyben lesznek a komoly címekért.De ezek a vereségek már közel sem az a "becsúszott" típus.Összehasonlítva a mi botlásainkkal pl,nekünk 2 döntetlenünk volt amikor szinte mindent kihagytunk, ez 2 0-0 ahol gólt sem kaptunk, barcáéknál meg azért elég komoly gólzáporok csúsztak be.Na mind1 szerintem most az lenne a legnagyobb hiba ha legyintenének ezekre a vereségekre, mert ezt még most idejében lehetne kezelni.

Persze ezen a mai meccsen rengeteg helyzet maradt ki, ez így védhető lenne, de én úgy komplex az eddigi őszükről beszélek.Mondjuk ilyenkor kicsit magunkat is szidom, mert oké hogy épülgetünk de ha azt a két meccset behúzzuk,könnyen megfelelő előnyre tehettünk volna szert már az elején.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 18:15

dzsi91 írta: Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.
Ne is haragudj, de minden szezon elején beírod, bejön valamikor, még jó, hogy nem írod le 150-szer hogy egy esetben igazad lett. :lol: Ezért teljesen felesleges foglalkozni velük.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 3., szombat 18:14

dzsi91 írta:Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.
Jogos egyébként amit írsz. Csak olyan körítéssel írod le, mintha a kiesés ellen küzdenének. :)
Ha náluk hatalmas gondok vannak, akkor nálunk is. Sőt, nálunk még komolyabbak, mert valahogy 10 éve szinte mindig ők a bajnokok, meg BL-ben is jóval jobban állnak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. október 3., szombat 18:13

Hungarokatalán írta:
gólvonal írta:
Nah, azért ez nem ilyen könnyen megy. A két gólig nem volt olyan zökkenőmentes az a támadásépítés, sőt... Aztán a Sevilla visszaállt, Barca megnyomta, és csak ekkor jöttek igazán a helyzetek.
Gondolom, nem láttad az 1. félidőt.

Vissza: