Pár őszi szezonos Anime is kezdett.
Pl.:
Haikyuu 2nd Season:
Sokan ezt tartják a
Kuroko no Basuke és az
Ace of Diamond mellett a legjobb sport animének, amivel nagyon nem is tudok vitatkozni. Itt a röplabda a kiválasztott sport. Szerethető karakterek, jó kis történetszál, illetve magával vonja a jellegzetes Sport-anime stílust is. Az első évad elég korrektre sikeredett, viszont a másodiktól többet várok.
Owari no Seraph 2nd Season:
Az első évad hihetetlen jóra sikeredett. Nagyon érdekes a története és akinek bejön ez a vámpírok vs emberek vonal, az mindenképpen kezdjen bele. 13 részes volt az első évad, a napokban jött ki a 2. évad 0. része, ami igazából egy visszatekintést és a főbb történetek újrajátszása volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak ebből is kihozni, ha olyan jólesz, mint az 1. évad, akkor már megérte a folytatást.
One Punch Man:
Ez volt az az anime, amit mindenki nagyon várt már, köztük én is. Az első rész is elég jóra sikeredett, várom a folytatást! A történetről röviden:
Hadd mutassam be Saitamát!
Saitama egy munkanélküli, aki kiskorában hős akart lenni.
És tudjátok mit? Azt mondta, fuck the world, és hős is lett.
Három éven át edzett, és olyan erős lett, hogy már nem akad ellenfele széles e világon.
Hát nem remek?
Nos, neki nem annyira, mert szétunja magát.
Ismerjétek meg tehát Saitamát, a világ legerősebb és legéletuntabb hősét!
Ezeket láttam az új szezonos animék közül, de lesz még pár, ami elég jónak ígérkezik!
Egyébként jön majd a
Shingeki no Kyojin gyerekváltozata is.
A Production I.G animációs stúdió július 31-én hozott létre egy új honlapot, amivel egyúttal bejelentették, hogy animesorozat adaptációt készítenek Nakagawa Saki Shingeki! Kyojin Chuugakkou című vígjáték mangájából, ami a Shingeki no Kyojin iskolás paródiája.
Itt egy előzetes is!