Premier League
Re: Premier League
Önmaga paródiája az ember. Ez az interjú meg egészen szánalmas. Érdemes megnézni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tavaly pont Maticot emelte ki, hogy mekkora melót végez és ilyen emberekre van szüksége. Teljesen kicsúsztak a dolgok a kezéből, ez a mindenki csak én nem mentalitás egyre mélyebbre fogja vinni.dannen írta:
elvileg van egy második is,ahol maticot szidja többet között, hogy nem tud passzolni, lassú, és nincs ott fejben. pont maticot, mikor ivanovic meg fabregas 0/24 játszik. na mindegy.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mintha RMCF írta volna.
Itt a magyar fordításRealista24 írta:Mourinho is talking about a penalty.
"I don't run away."
"If the club want to sacks me they sack.. The best manager they have. They sack.:
Én Goal.com-ét olvastam ott nincs benne ez:
„Tudják, hogy meglehetősen fejlett az önbecsülésem, nagy az egóm. Úgy tekintek magamra, mint a legjobbra, aki a legrosszabb periódusát éli, aki éppen a karrierje legrosszabb eredményeitől szenved. Profi edzőként nehezen élem ezt meg, és duplán fáj, hogy mindez a Chelsea-nél történik velem. Vannak játékosaim, akik nagyon-nagyon rosszul játszanak, de ne várják, hogy megnevezzem őket, mert nem ez a dolgom. De túl sok egyéni hiba sújt bennünket, ez tény, és ahogyan a szomorúság újabb szomorúságot szül, a rossz eredmények újabb rossz eredményeket hoznak.”
De ez megint meredekre sikerült:
„Harmadszor, és ez az előbb mondottaknál is fontosabb: a klubtörténet egyik kritikus pillanatához érkeztünk. És tudják, miért? Mert ha kirúgnak, akkor a klub történelmének valaha volt legjobb menedzserét rúgják ki. Az üzenet unalomig ismert: ha rosszak az eredmények, akkor a menedzser a bűnös.”
Még ha igaz is hogy ő a legjobb, ilyent nem mond egy normális ember, csak egy öntelt f_sz.
Piké sz_rásig van ekézve a nyilatkozatai miatt, de Mourinho is nagyon keményeket tol.
Nekem a mai nyilatkozatból ezek a kedvenceim:
Tudják, hogy meglehetősen fejlett az önbecsülésem, nagy az egóm.

"Referees are afraid to give decisions for Chelsea. Why? Because there is always a question mark and we are always punished."

Mindenki rossz, mindenki hibás, benyögi, hogy ő a hibás, majd utána szétolt újra mindenkit.

Olyan mint egy sértődött hisztis gyerek. A nyilatkozatokból is látszik, hogy kegyetlen nagy bajok vannak a háttérben, amit nem tud kezelni.
Amit itt sokan vagy iróniából vagy komolyan mondták, hogy Mou nélkül középcsapat lenne a Real (hát persze

- ziro4vr
Továbbra is azt gondolom, hogy volt egy szimpla gyenge kezdés, majd egy nagy balhé, Mourinho pedig folyamatosan rosszul reagál ezekre. Nem a játékosokat kéne csesztetni, nem a bírókkal kéne foglalkozni, hanem magára vállalni a dolgokat, és mindenek előtt rendbe hozni az öltözői hangulatot. Addig itt nem lesz változás. Van egy zsoldos csapata, azok csak akkor működnek, ha a tekintélyelvűség is megfelelően működik. Lásd Atma.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mourinho is talking about a penalty.
"I don't run away."
"If the club want to sacks me they sack.. The best manager they have. They sack.:
"I don't run away."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nézd, múltkor RMCF hasonlót mondott vagy pont ezt. Sőt a CR-es topik után én már itt semmin nem lepődök meg....IkerCasillas írta:Ironia pedig egy olyan orszag, ahol az ironok laknak.sentry írta:Vagy már a második ligában harcolnánk a kiesés ellen...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igy van,de a mai nap volt a hab a tortán.Éves teljesítmény
A másik...az rendben van,hogy mit tett,(meg mit nem tett),a realèrt,de itt ez most nem errol szol.Hanem arrol hogy a chelsea bun gyenge,amihez azèrt neki is van koze,bár a "megnyertem" meg az "elbasztuk-tátok" efektus nála is játszik.
Ès akinek nem kicsi az arca,(ezt èn amugy dijazom benne),azt általában megtalálják,nem kell ezen felháborodni.Se neki,se a kovetoinek.Kicsit bennrekedt saját világában azt hiszem,ès èrtetlenul nèzeget korbe hogy mi az isten van,mert hogy az unico del magica nem mukodik...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ironia pedig egy olyan orszag, ahol az ironok laknak.sentry írta:Vagy már a második ligában harcolnánk a kiesés ellen...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mou itt tartózkodása alatt megmutatta összes erényét és hátrányát is amúgy.
Azt azért mondjuk én sem tudom, hogy ilyen ütemesen ki tudta volna még kihúzni a csapatot a szarból, mint ahogy Ő tette.
Talán Capello, de szvsz Ő még hamarabb megbukott volna
Azt azért mondjuk én sem tudom, hogy ilyen ütemesen ki tudta volna még kihúzni a csapatot a szarból, mint ahogy Ő tette.
Talán Capello, de szvsz Ő még hamarabb megbukott volna
ZIDANE
Vagy már a második ligában harcolnánk a kiesés ellen...Zsombor írta:Nem értem ezt a sok utálatot, köpködést Mourinho irányába. Ha ő nem lenne, a BL-selejtezős helyekért mennénk.
Mindkettő túlzás! Én speciel nem köpködtem, de szerintem nem is sokan. Sőt a többség el is ismerte az itten első két évét, a harmadik hagyjuk.... ott már előjöttek a problémák.
Szerinted az véletlen hogy mindig 3. éve a legrosszabb és minden csapatnál csak mindenkit kritizál?
Én nem csíptem sosem, de elismertem az itteni vagy bárhol máshol a munkáját. De a stílust meg a focit amit képvisel sosem.
És naná hogy foglalkozni fog vele mindenki, meg pörögni az eredményen. A nagy pofája miatt sok kárörvendője lesz mindig, és azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen kerettel, egy ilyen pénzes klubbal - legyen bárki az edzője - ilyen pocsék eredmények után foglalkozni fognak, kinevetik, poén tárgya lesz. Mou ide vagy oda. Ő csak a cseresznye a habos tortán...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt senki nem vitatja. Nem értem miért kell mindig felhozni. Mondjuk szerintem Carlo is elérte volna ezt, vagy legalábbis tuti nem folytatta volna azt a sorozatot, amit átéltünk a Gravesenes időkben. Perez visszajött, volt pénz, jöttek a nagyobbnál nagyobb nevek. Úgymond könnyebb dolga volt Mounak, mint elődeinek. Szóval azért olyan rettentő nagy csodát nem tett, ettől függetlenül persze örültem, hogy itt volt... 2 évig... 3. éve kuka.lestat írta:Azt énsem értem..oké hogy vannak dolgai de mi elotte egy barca ellen beszari csapatkent kuzdeni nemtudó gárda voltunk...lehet neki is sorolni a hibait de az minden edzonek van...Ferguson,Klopp,Ancelotti...Mindenkinek vannak hiabai...de azert nem kéne elfelejteni amit adott a csapatnak foleg az elso 2 évében...Bajnoksag..Kupa a Barca ellen...ezekrol elotte csak almodtunk kb...igenis kellett valaki aki kiall a jatekosok mellett es a jatekvezetes ellen..erdekes azota nem is fujnak annyit a barcanak...elotte undorito volt...de mind1..nem vagyok specialone fan csak értèkelem azt a szép 2 évet amit adott a csapatnak...a 3 ev meg talan sosem tudjuk.meg igazabol miert lett Off.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azt énsem értem..oké hogy vannak dolgai de mi elotte egy barca ellen beszari csapatkent kuzdeni nemtudó gárda voltunk...lehet neki is sorolni a hibait de az minden edzonek van...Ferguson,Klopp,Ancelotti...Mindenkinek vannak hiabai...de azert nem kéne elfelejteni amit adott a csapatnak foleg az elso 2 évében...Bajnoksag..Kupa a Barca ellen...ezekrol elotte csak almodtunk kb...igenis kellett valaki aki kiall a jatekosok mellett es a jatekvezetes ellen..erdekes azota nem is fujnak annyit a barcanak...elotte undorito volt...de mind1..nem vagyok specialone fan csak értèkelem azt a szép 2 évet amit adott a csapatnak...a 3 ev meg talan sosem tudjuk.meg igazabol miert lett Off.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
...még a csapata is.IkerCasillas írta:Hatalmas osszeeskuves, a media, az internet... Mindenki Mourinho ellen van.R.M.C.F írta:Nem is kell néznem az eredményeket....ha pörög a pl topic akkor a chelsea játszik...![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Most sem látta ezt a meccset szerintem, a City győzelme után kilőtte a tévét.Realista24 írta: Éves teljesítmény. El kéne már ismernie mindenkinek. Amióta Benő előnyben részesíti a Cityt, azóta tart Mou vesszőfutása.
Szerintem most még marad José.
Nem illik.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hatalmas osszeeskuves, a media, az internet... Mindenki Mourinho ellen van.R.M.C.F írta:Nem is kell néznem az eredményeket....ha pörög a pl topic akkor a chelsea játszik...![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Éves teljesítmény. El kéne már ismernie mindenkinek. Amióta Benő előnyben részesíti a Cityt, azóta tart Mou vesszőfutása.morientes írta:Hogy mit csinál?chelsea játszik..Na ez után aztán tènyleg nem kell sèrtodni,mert ez a mai teljesitmèny ugy ahogy van egy rakás szar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogy mit csinál?chelsea játszik..

LEGIO PATRIA NOSTRA

Nem értem ezt a sok utálatot, köpködést Mourinho irányába. Ha ő nem lenne, a BL-selejtezős helyekért mennénk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na most komolyan...tényleg komolyan. Szerinted mi van vele? Ez már nem balszerencse.R.M.C.F írta:Nem is kell néznem az eredményeket....ha pörög a pl topic akkor a chelsea játszik...![]()