Akkor rosszul fogalmazhattam, barca szinten vannak komoly gondok, természetesen végig versenyben lesznek a komoly címekért.De ezek a vereségek már közel sem az a "becsúszott" típus.Összehasonlítva a mi botlásainkkal pl,nekünk 2 döntetlenünk volt amikor szinte mindent kihagytunk, ez 2 0-0 ahol gólt sem kaptunk, barcáéknál meg azért elég komoly gólzáporok csúsztak be.Na mind1 szerintem most az lenne a legnagyobb hiba ha legyintenének ezekre a vereségekre, mert ezt még most idejében lehetne kezelni.M1Ö írta:Jogos egyébként amit írsz. Csak olyan körítéssel írod le, mintha a kiesés ellen küzdenének.dzsi91 írta:Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.![]()
Ha náluk hatalmas gondok vannak, akkor nálunk is. Sőt, nálunk még komolyabbak, mert valahogy 10 éve szinte mindig ők a bajnokok, meg BL-ben is jóval jobban állnak.
Persze ezen a mai meccsen rengeteg helyzet maradt ki, ez így védhető lenne, de én úgy komplex az eddigi őszükről beszélek.Mondjuk ilyenkor kicsit magunkat is szidom, mert oké hogy épülgetünk de ha azt a két meccset behúzzuk,könnyen megfelelő előnyre tehettünk volna szert már az elején.