És mennyit rúgtak be? 2-őt.sentry írta:7 meccsen 5 11es?Az már nem rossz!

Egyébként pedig biztos téves statisztika, mert megmondták, a Real kétszer annyi büntetőt kap, mint a Barca.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 4., vasárnap 13:01
És mennyit rúgtak be? 2-őt.sentry írta:7 meccsen 5 11es?Az már nem rossz!
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. október 4., vasárnap 12:58
Penaltonasentry írta:7 meccsen 5 11es?Az idei kiírásban eddig a Real Madridnak egy, a Barcelonának pedig öt büntetőt ítéltek meg. #LigaBBVAAz már nem rossz!
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 4., vasárnap 12:38
7 meccsen 5 11es?Az idei kiírásban eddig a Real Madridnak egy, a Barcelonának pedig öt büntetőt ítéltek meg. #LigaBBVA
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 19:50
Értem. Csak nem írtad le, hogy miért nagy mákja a Barcának, így azt hittem ezzel arra utalsz, hogyha nem lenne válogatott szünet, akkor le tudnánk hagyni őket, vagy valami ilyesmi. Félreértettem akkor.Toti írta: én a barcáról beszéltem.
+ leírtam barca meccs közben, h sajnálom, h pont most jön egy ilyen bitang meccsünk amikor bőven benne van a pontvesztés.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 3., szombat 19:45
én a barcáról beszéltem.Zsombor írta:És ha holnap kikapunk? Ez esetben még mindig mögöttük leszünk, nem beszélve arról, hogy James, Pepe, Ramos, Danilo és Bale is sérültek/azok voltak. Akkor kinek lesz nagy mákja?Toti írta:én azt mondom, h nagy mákja a barcának, h most jön a válogatott szünet.
egyrészt telik az idő míg nincsenek klubmeccsek a sérültek épülnek,
másrészt LE összeszedheti a brigádot.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 19:44
És ha holnap kikapunk? Ez esetben még mindig mögöttük leszünk, nem beszélve arról, hogy James, Pepe, Ramos, Danilo és Bale is sérültek/azok voltak. Akkor kinek lesz nagy mákja?Toti írta:én azt mondom, h nagy mákja a barcának, h most jön a válogatott szünet.
egyrészt telik az idő míg nincsenek klubmeccsek a sérültek épülnek,
másrészt LE összeszedheti a brigádot.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. október 3., szombat 19:28
És azt már nem is mondom,hogy szerintem jó,hogy ha fele annyi helyzetből kell gazdálkodni mint múlthéten.morientes írta:Eleinte engem is megnyugtatott nálunk,de a malaga ota kifejezetten idegesithelyzetek kihasználásával volt a probléma, és nem a helyzetek kialakításával. Ez engem némiképp megnyugtat.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 3., szombat 19:28
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. október 3., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 3., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 3., szombat 19:00
Eleinte engem is megnyugtatott nálunk,de a malaga ota kifejezetten idegesithelyzetek kihasználásával volt a probléma, és nem a helyzetek kialakításával. Ez engem némiképp megnyugtat.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. október 3., szombat 18:33
Suareznek 2 ziccere volt. Erre tisztán emlékszem. De mind1 hagyjuk. Csak arra akartam kilyukadni, h a helyzetek kihasználásával volt a probléma, és nem a helyzetek kialakításával. Ez engem némiképp megnyugtat.gólvonal írta:
Vehetjük Pique faszságát és Neymar kapufáját külön, de támadásépítési szempontból ez bezony egy akció volt. Suareztől meg szintén csak egy helyzetre emlékszem, Ney szabadja előtt lesen volt, a kapufa meg közel sem volt ziccer.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. október 3., szombat 18:28
Vehetjük Pique faszságát és Neymar kapufáját külön, de támadásépítési szempontból ez bezony egy akció volt. Suareztől meg szintén csak egy helyzetre emlékszem, Ney szabadja előtt lesen volt, a kapufa meg közel sem volt ziccer.Hungarokatalán írta:Csak az 1. félidőben volt 2 kapufa és 2 Suarez ziccer.gólvonal írta:
Óriási helyzete Pique-nek volt, meg Suareznek. Kb. ennyi.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 18:27
Olvass vissza nyugodtan, hogy ki kezdett el magas lóról beszélni a másikkal. De kiszálltam.dzsi91 írta: Lehet kötözködni, vagy reflektálni egy véleményre, bár mostanába nagy divat röhögő szmájlik kíséretében 1-2 sorokat beokádni.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. október 3., szombat 18:24
Csak az 1. félidőben volt 2 kapufa és 2 Suarez ziccer.gólvonal írta:
Óriási helyzete Pique-nek volt, meg Suareznek. Kb. ennyi.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 3., szombat 18:21
Lehet kötözködni, vagy reflektálni egy véleményre, bár mostanába nagy divat röhögő szmájlik kíséretében 1-2 sorokat beokádni.Zsombor írta:Ne is haragudj, de minden szezon elején beírod, bejön valamikor, még jó, hogy nem írod le 150-szer hogy egy esetben igazad lett.dzsi91 írta: Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.Ezért teljesen felesleges foglalkozni velük.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 3., szombat 18:19
Akkor rosszul fogalmazhattam, barca szinten vannak komoly gondok, természetesen végig versenyben lesznek a komoly címekért.De ezek a vereségek már közel sem az a "becsúszott" típus.Összehasonlítva a mi botlásainkkal pl,nekünk 2 döntetlenünk volt amikor szinte mindent kihagytunk, ez 2 0-0 ahol gólt sem kaptunk, barcáéknál meg azért elég komoly gólzáporok csúsztak be.Na mind1 szerintem most az lenne a legnagyobb hiba ha legyintenének ezekre a vereségekre, mert ezt még most idejében lehetne kezelni.M1Ö írta:Jogos egyébként amit írsz. Csak olyan körítéssel írod le, mintha a kiesés ellen küzdenének.dzsi91 írta:Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.![]()
Ha náluk hatalmas gondok vannak, akkor nálunk is. Sőt, nálunk még komolyabbak, mert valahogy 10 éve szinte mindig ők a bajnokok, meg BL-ben is jóval jobban állnak.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 3., szombat 18:15
Ne is haragudj, de minden szezon elején beírod, bejön valamikor, még jó, hogy nem írod le 150-szer hogy egy esetben igazad lett.dzsi91 írta: Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 3., szombat 18:14
Jogos egyébként amit írsz. Csak olyan körítéssel írod le, mintha a kiesés ellen küzdenének.dzsi91 írta:Ja meg tavalyelőtt is, akkor nekünk leesett a tizedik, csak mivel nem írtam le 150szer ,hogy én megmondtam így az feledésbe merült. De mind1, ha szerintetek a tavalyi tök váratlan év megismétlődik,hogy majd januárban elkezdenek focizgatni aztán szép fokozatosan esik össze a többi rivális míg ők egyre erősebbek lesznek akkor én hiszek nektek.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. október 3., szombat 18:13
Óriási helyzete Pique-nek volt, meg Suareznek. Kb. ennyi.Hungarokatalán írta:Gondolom, nem láttad az 1. félidőt.gólvonal írta:
Nah, azért ez nem ilyen könnyen megy. A két gólig nem volt olyan zökkenőmentes az a támadásépítés, sőt... Aztán a Sevilla visszaállt, Barca megnyomta, és csak ekkor jöttek igazán a helyzetek.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem