HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 3., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 3., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 3., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. október 3., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 3., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 3., szombat 17:39
Isten ad és elvesz.Anyaka írta:Nem inkább az a mák a Sevilla-nak, ami most van?Toti írta:Faszkivan. Lehet h elkiabaltuk. De csak nem lesznek olyan makosak mint tavaly pl mestallaban...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 3., szombat 17:39
Szerintem egy Realos oldalon Realos szemszögből nézzük a dolgokat, nem pedig katalán oldalról.Anyaka írta:Nem inkább az a mák a Sevilla-nak, ami most van?Toti írta:Faszkivan. Lehet h elkiabaltuk. De csak nem lesznek olyan makosak mint tavaly pl mestallaban...
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 3., szombat 17:38
Nem inkább az a mák a Sevilla-nak, ami most van?Toti írta:Faszkivan. Lehet h elkiabaltuk. De csak nem lesznek olyan makosak mint tavaly pl mestallaban...
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 3., szombat 17:37
Nem azért írtam, csak hogy nálatok biztos, hogy valamit jobban csinálnak az illetékesek.MesQueUnClub írta:Szerkesztettem már a hsz-em és beleírtam, hogy nálatok is sok a sérült.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 3., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 3., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 3., szombat 17:35
Szerkesztettem már a hsz-em és beleírtam, hogy nálatok is sok a sérült.András93 írta:Hát igen, ez a Barcánál sok. Nálunk most is több van, de az átlagosnak számít.MesQueUnClub írta:Vagy csak simán sok a sérült a Barcánál ami egy banal egészül ki. Ja meg nálatok is sok a sérült, szóval semmi véletlen nincs itt.![]()
Egyébként valóban nem rossz eddig a liga, szinte minden fordulóban más vezetett.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. október 3., szombat 17:35
En nem erzem most mar annyira sokkal dominansabbnak a ket nagyot mint ezelott. Na az lenne izgi, ha egy harmadik megint beleszólna a buliba a vegen. Bl is erdekes lesz igy, ott is lesz valaki beugró ebben biztos vagyok. Ettol fuggetlenul meg mindig ez a ket csapat a legerosebb a vilagon, de az is lehet, hogy a vegen nem lesz 90+ pontos bajnok? Szeretnem ha igy lenne, jot tenne a focinak mar egy kisebb valtas.MesQueUnClub írta:Vagy csak simán sok a sérült a Barcánál ami egy banal egészül ki. Ja meg nálatok is sok a sérült, szóval semmi véletlen nincs itt.kecsu10 írta:Mintha erősödne a liga, vagy minimum kiegyenlítettebb iden?![]()
Erdekes mod mar az elejen botlik nem is egyet a ket nagy, s meg a java csak most jon, lesz meg itt meglepi
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 3., szombat 17:34
Hát igen, ez a Barcánál sok. Nálunk most is több van, de az átlagosnak számít.MesQueUnClub írta:Vagy csak simán sok a sérült a Barcánál ami egy banal egészül ki. Ja meg nálatok is sok a sérült, szóval semmi véletlen nincs itt.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 3., szombat 17:33
Vagy csak James 100x hasznosabb jelenleg mint Isco, pedig benne is akkora potenciál van, mint egyetlen más spanyolban sem,hamesz írta:Gyengébb lett a két csapat szerintem csak ennyi. Mi Benitezzel most megint mást játszunk. A barca meg Messi nélkül sokkal gyengébb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 3., szombat 17:32
Mitől vagyunk gyengébbek mint a tavalyi? Neked úgy be van kattanva Rafa, mint Remynél Bale.hamesz írta:Gyengébb lett a két csapat szerintem csak ennyi. Mi Benitezzel most megint mást játszunk. A barca meg Messi nélkül sokkal gyengébb.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. október 3., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 3., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 3., szombat 17:31
Aki nem látta volna:Remy írta:Az mi volt?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Világi makk a Sevillánál.
HozzászólásSzerző: volt » 2015. október 3., szombat 17:31
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem