szerk.: és lecseréli

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. október 3., szombat 17:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 3., szombat 17:22
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 3., szombat 16:57
Kihagytad a doktornőt xDMesQueUnClub írta:Hát portásra, takarítókra, kutya macska, széljárás, éghajlat, többi csapat, ezekre már fogta. most a játékosok jönnek.fehérlap írta:Közben rájöttem csak már nem tudtam törölni azt a marhaságot, amit írtam![]()
amúgy kíváncsi vagyok mi igaz abból, hogy Mou ha nem tud változtatni januárig, akkor repül + mi ez a 3 játékosra kenem az egészet marhaság, főleg, hogy egyikük az a Terry, aki a puszipajtása.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. október 3., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 3., szombat 13:31
abba nem mennék bele, hogy ki milyen jó volt ennyi idősen, de martial nagyon tehetséges. posztjához megvan minden adottsága ahhoz, hogy klasszis legyen. depaytól, így 2 évvel fiatalabban jobblestat írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... mpaign=fut
Valaki látta már játszani a srácot? tényleg ennyire jó? És érdemes miatta Manchester meccset nézni.?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 3., szombat 13:29
Hát portásra, takarítókra, kutya macska, széljárás, éghajlat, többi csapat, ezekre már fogta. most a játékosok jönnek.fehérlap írta:Közben rájöttem csak már nem tudtam törölni azt a marhaságot, amit írtam![]()
amúgy kíváncsi vagyok mi igaz abból, hogy Mou ha nem tud változtatni januárig, akkor repül + mi ez a 3 játékosra kenem az egészet marhaság, főleg, hogy egyikük az a Terry, aki a puszipajtása.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 3., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 3., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 3., szombat 13:14
sógor/sógornő az a tesó(id) férje/feleségefehérlap írta:bocsi a dupláért, de az ilyen értelmetlen dolgok, addig baccák a csőröm, hogy nem tudok nekik ellenállni![]()
A magyar wiki fordításnál volt a "csúszás", ahogy olvastam. Igaz van, aki MO-n a nagynéni férjét is a nagybátyjának tartja, de ez felénk sógor. Gondolom, akkor az angolok is uncle-t használnak rá (angol wiki oldalon unclenek írják Redknappot), de akkor nem értem miért van a "brother in law" kifejezés, ami elvileg a sógor.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 3., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 3., szombat 12:54
Frank akkor egy csapatban volt Rio Ferdinand-al, Michael Carrick-el, és Joe Cole-al. De miután Ferdinand –Lampard legjobb barátja a West Ham-ben– 2001-ben átigazolt a Leeds Unitedbe, és a nagybátyja, Harry Redknapp, valamint az édesapja is elment a West Ham-ből, Frank is más csapatba ment.MesQueUnClub írta:Frank Lampard nagybáttya.fehérlap írta:Ki az a Harry Redknapp?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 3., szombat 12:53
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 3., szombat 12:50
Frank Lampard nagybáttya.fehérlap írta:Ki az a Harry Redknapp?
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 3., szombat 12:46
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. október 3., szombat 12:37
Ügyes, de sztem max. Rooney lesz belőle, Asensio szerintem ügyesebb, aztán ki tudja ki mit hoz ki magából, Khedira is évekig kezdő volt nálunk.lestat írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... mpaign=fut
Valaki látta már játszani a srácot? tényleg ennyire jó? És érdemes miatta Manchester meccset nézni.?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 3., szombat 12:19
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 2., péntek 17:08
Klinikai eset. A pszichiátrián elég jól ellenének vele pár évig, születne sok tanulmány meg minden...istimester írta:Nagy szakember, de így nem lehet. Még a portás anyósának az öccsével is összerúgja a port néhány év után.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 2., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. október 2., péntek 15:29
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 2., péntek 14:00
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem