Szerk: plusz Lamah

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 3., szombat 21:25
Szerk: plusz Lamah
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 3., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 3., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 2., péntek 0:12
Hát, szerintem a románok ellen nem volt nála jobb támadó játékos a pályán. Még úgy sem, hogy iszonyú lassú és tényleg rossz nézni..még így is a legaktívabb és legveszélyesebb (az egyetlen veszélyes) játékosunk volt. A szerb meg cseszi sorra a gólokat a Vidiben is meg a lengyeleknél is, aztán felveszi a címerest és elfelejti hogy akkor most melyik kapura kell támadni meg hogy egyáltalán mit kell csinálni. Borzasztó amit ez az ember művel. Alternatívának meg ott van Priskin meg Böde. Ugyanmár, akkor már inkább Szalai, akár mankóval is.Ennél bárki jobb.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 1., csütörtök 23:57
Mindjárt felhívom L admint. Esélyes, hogy részeg leszPipita írta:Na, akkor a Trollfoci ünnepelhet, már mióta erre vágynak.
Nikolics majd biztos megoldja, mint mindig.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 1., csütörtök 16:52
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 1., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 1., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 1., csütörtök 15:22
Ott aztán lesz csoda. Egyébként nem értem én ezeket az elnökszerűségeket. Ha beletolnak x pénzt, meg hoznának normális edzőket/játékosokat, és bejutnának a BL-be, az csak nekik lenne jó. persze, ez nem biztos h összejönne, de megérne egy próbát.TéOeM írta:Hétfőtől állítólag Pintér Attila lesz a Videoton edzője
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. október 1., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 25., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. szeptember 23., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 23., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 22., kedd 20:15
Abban se vagyok biztos fellebbeztünk, de annyira nem néztem utánatubatibi írta:Jobbulást Bencének!
Egyébként van valami hír a válogatott meccsről? Kb mikor fogjuk megtudni a fellebbezés eredményét?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 22., kedd 9:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 21., hétfő 10:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 19., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 17., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. szeptember 17., csütörtök 16:42
realfan írta: és ki a rasszista, aki cigányozik, vagy aki ezt negatív jelzőnek fogja föl?
HozzászólásSzerző: realfan » 2015. szeptember 17., csütörtök 16:11
Sastre írta:hát igen... erre írtam, hogy:Kerlon írta: magyar kutya, rohadt magyar az már szidalmazás
de pl egy cigányok, cigányok rigmus miben különbözik egy románok, románoktól? vagy magyarok, magyaroktól? vagy mert most leírtam, hogy cigány már rasszista vagyok? mert ha mocskos cigányozol az már megint más, de a 3 mellékelt videóban csak cigányok-cigányok rigmus szól, a zsidózás megint más kérdés, igazából nevetséges is
Persze szarkasztikusan, de akkor is...Hát már nem is értem... semmi negatív jelzőt nem használtak. Olyan mintha éltetnék a "cigányokat". Szerintem ez egy csodálatos barátság kezdete lett volna, kár hogy bezárják a stadiont...
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem