Kosz az infot.ziro4vr írta:http://www.snopes.com/movies/films/fargo.asp

Sorozatok, TV műsorok
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Sorozatok, TV műsorok
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
South Park megint zseniális, kellett már egy Király utca (vagy egy komplett 7ker) a városba.
Amúgy Parks and recreations-t néz valaki innen? Zseniális sorozat, hihetetlen karakterekkel és poénokkal, szakadok rajta folyamatosan.
Egy városi "önkormányzat" egy részlegének életét mutatja be, nagyon picit eltúlzott karakterekkel. Zseniális.

Amúgy Parks and recreations-t néz valaki innen? Zseniális sorozat, hihetetlen karakterekkel és poénokkal, szakadok rajta folyamatosan.

Egy városi "önkormányzat" egy részlegének életét mutatja be, nagyon picit eltúlzott karakterekkel. Zseniális.

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
VanillaSky írta:A Broen mellett (amcsi verziója sem rossz, csak más) nézzétek a Forbrydelsent is! Ennek az amerikai változata a Killing.
A plakaton van egy idezet:
"The new THE WIRE"
Engem nem nehez meggyozni.

Viszont nem talalok az elso evadbol nem szinkronost, csak HD-ben... Eeeeeez miiiii???
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
A Broen mellett (amcsi verziója sem rossz, csak más) nézzétek a Forbrydelsent is! Ennek az amerikai változata a Killing.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Bezony, érdemes elkezdeni.Hungarokatalán írta: Ez a Broen dolog édekel. Tényleg akkora királyság, mint ahogy mondják?
Darálom a Szökést keményen, a 2. évad felénél járok, nem tudok leállni vele

- sonic
Ahha, eleg komoly cucc. Erdemes ramenni.Hungarokatalán írta:Ez a Broen dolog édekel. Tényleg akkora királyság, mint ahogy mondják?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elvileg a kovetkezo reszben a fiuk egyutt lesznek, amibol altalaban jo poenok szoktak kisulni.kelemen.istvan írta:TBBTS09e01-02
Nem valami nagy eresztés eddig ez az évad, valahogy úgy vagyok vele, hogy ha már eddig néztem,akkor kitartok. Remélem jobb lesz a folytatás. Érdektelen, vontatott, semmiképp sem vicces. Főleg a Sheldon-Amy szál gagyi.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
TBBTS09e01-02
Nem valami nagy eresztés eddig ez az évad, valahogy úgy vagyok vele, hogy ha már eddig néztem,akkor kitartok. Remélem jobb lesz a folytatás. Érdektelen, vontatott, semmiképp sem vicces. Főleg a Sheldon-Amy szál gagyi.
Modern FamilyS07e01-02
Két rész alatt egyszer nevettem. A karakterek még mindig egytől egyig kiválóak csak a poén hiányzik..
Modern FamilyS07e01-02
Két rész alatt egyszer nevettem. A karakterek még mindig egytől egyig kiválóak csak a poén hiányzik..

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Narcos nagyon elkapott. Hétvégén elkezdtem, és az 1. rész után meg kellett néznem még 5-t. Úgy h most jön a 7. rész. Nagyon bejövös eddig. Nagyon pörög, a narrátor nálam pluszpont, valamint a spanyol nyelv is. Így igazan autentikus a dolog.
Ez a Broen dolog édekel. Tényleg akkora királyság, mint ahogy mondják?
Ez a Broen dolog édekel. Tényleg akkora királyság, mint ahogy mondják?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- sonic
Koszi!VanillaSky írta:Junkien van elég sok részről írás. Kb negyed óra alatt átfuthatod.
-
Junkien van elég sok részről írás. Kb negyed óra alatt átfuthatod.Van a neten valami sztori osszefoglalo a hid elso ket evadjarol? Mar eleg kodosek az emlekeim...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért annyira csak nem lehetett rossz.;d A főszálakat kivégezték az előző részben ha nem is épp tökéletesen, lassan kibontakozva, de nagyon panasz így se lehetett, a maradékból meg gazdálkodtak az utolsó részben és az leginkább a családi drámából állt, ami mindig is remekül állt a sorozatnak. Imádom mikor melankolikussá válik az egész. Persze néhány szálat elég gyorsan kivégeztek amit nem igazán kellett volna. pl a matek tanár is épp kezd kikészülni erre beront ray, megpofozza aztán ott hagyja és ezzel vége is. Daryll kiakadása is a csaj halála után eléggé gyengusz lett, pedig abban is lehetett ám kakaó. Viszont én ezektől függetlenül is zabáltam és remegve néztem a lejátszót időnként hogy ne, csak ne most legyen vége..aztán egyszer csak jött a stáblista. 
neked miért nem tetszett?

neked miért nem tetszett?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hm, érdekes, nekem nagyon nem jött be.Norbii írta:Azt a rohadt mekkora évadzárója volt donovannek. Az eddigi legdurvább. Ha nem is akciódús, de dramaturgiailag mindenképp top.
hiányozni fog:-(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Azt a rohadt mekkora évadzárója volt donovannek. Az eddigi legdurvább. Ha nem is akciódús, de dramaturgiailag mindenképp top.
- sonic
Van a neten valami sztori osszefoglalo a hid elso ket evadjarol? Mar eleg kodosek az emlekeim...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En is csak azert nezem, mert szeretem a zombis filmeket, de egy gyenge koppintasa a Walking Deadnek.P. Krisz írta:Fear The Walking Dead
Gyenge , nagyon gyenge .![]()
A karakterek olyan mértékben egysíkúak , érdektelenek , unalmasak , hogy , nem hogy szeretni , de még utálni se lehet őket , mert nincs miért . Alicia teljesen felesleges .
Mondanal errol tobbet, mert a sorozatnal es a mozis valtozatnal megemlitik.El Tigre írta:
Lófszt . Már a filmnél sem volt ez igaz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, az a leszámolás elég nagy túlzás volt. Ezek után börtönbe lehetne csukni az egész Donovan famíliát.Realista24 írta:Na ez a szezonzáró Ray volt aztán az igazi csalódás.
Lófszt . Már a filmnél sem volt ez igaz.Na ez is egy jo sorozat es legalabb megtortent eseten alapul.
- P. Krisz
Fear The Walking Dead
Gyenge , nagyon gyenge .
A karakterek olyan mértékben egysíkúak , érdektelenek , unalmasak , hogy , nem hogy szeretni , de még utálni se lehet őket , mert nincs miért . Alicia teljesen felesleges .
Gyenge , nagyon gyenge .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.