Mi a bajod Rafával? Meg a sérült Bale-lel, aki a sérülése előtt jól játszott, jobban, mint a kis kedvenced.
Bale amekkora fék volt tavaly több kell két jó meccsnél most, hogy meggyőzzön. De majd meglátjuk. Benitez engem annyira eddig nem győzött meg. Nem láttam még szép játékot idén egyáltalán. Lehet mondani, hogy kitömtük az Espanyolt, de nagyon gyengék voltak. BL első meccsen is, ha jól emlékszem az ellenfél hibájából szereztünk vezetést aztán meg a tizenegyesek. Bilbao ellen szintén egy ajándéklabda kellett a vezetéshez. A Granada nem egy nagy csapat, de egy vékony 1:0 jött össze. Sporting X Malaga X. Örülök én a pontoknak. Az 1:0 is 3 pontot ér, de az a baj, hogy lesznek sokkal erősebb csapatok is a szezon során. A legfontosabb az lenne, hogy Benitez rendet tegyen a játékosok fejében, mert nagyon sok helyzetet hagy ki mindenki. Ráadásul a Modric, Kroos kp engem nem győzött meg. Ha meg Bale és James visszatér Kova nem fog kezdeni. Én nem érzem a csapatban azt az átütő erőt, ami meg volt Ancelottinál ősszel. Nekem igazából ez lenne az álom kezdőm: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Kova(Isco), CR, Benzema, James.
Illetve azt nem értem, hogy miért erőlteti Benitez a beívelést. Szinte mindenki jó kis területen való játékban. CR meg Benzema eszméletlen mit leművel együtt. És Iscoékat sem kell félteni.