Mivel, ha a valakiben bízol és cserben hagy, akkor nagyobbat a csalódsz...czmark86 írta:Nem is írtam,hogy jó lett volna,sőt szeptemberben elég gyenge volt,de sztem többször elő van véve mint más játékosok.Kerlon írta: Attól még egy kalapszart ért CR is meg a hírneve is, hogy a többiek nem lőttek gólt. Óvoda középső csoportban szokták kezdeni, hogy "de óvónéni, óvónéni, ő is rossz".

Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Teljesen igazad van. Amikor rendszeresen oboáztunk a Barcától ez volt az egyetlen kis öröm, hogy megveri Messit. Ez mára változott. DE! Ugyan ennek a másik oldala is igaz egy csoportra. Lassan az a baj nekik. Hogy ha CR gólt lő, mert egy önző népművészeti cserépedény, hogy merészeli. Az igazság pedig a kettő között van valahol eltünve.Realista24 írta: Egyáltalán nem. Amig nem vagytok képesek csapatban gondolkodni, addig nincs érteleme beszélgetni arról hogy Cr jelenleg hogy viszonyul a csapathoz.
Nektek egy a lenyeg. Cr rúgjon golt, o legyen a góllövőlista élén. Jobban örültök egy aranyciponek mint egy kiraly kupanak. Sokaknál meg az is lényeges, talan a leglényegesebb hogy mindegy mi van, csak Messi elott legyen.
Ha kikapunk 4-3-ra es rúg harom golt, hátradőltök es elégedettek vagytok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Honnan tudod?OutSider írta:Ugyan már ilyen érvekkel ide jönni...R.M.C.F írta:Akkor most csak két sorozatban van élen a góllövőknél....liga és bl.
Más számban nem indult. Irenka után szabadon.
Más is lőtt gólt nélküle is meg lett volna a 3 pont... ja nem, nem lett volna meg...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyáltalán nem. Amig nem vagytok képesek csapatban gondolkodni, addig nincs érteleme beszélgetni arról hogy Cr jelenleg hogy viszonyul a csapathoz.KAG írta:Realista24 írta:Értem én hogy a legtöbb gól a Real Madridban, meg BL-ben, meg ki tudja hol az ő neve mellett lesz.
De én így a hetedik(?) szezonban annak örültem volna igazán, ha a legtöbb trófea titulus az övé (vagy legalább megközelíti).
És ez kurvára egyedül rajta múlt.
Mégis mivel tudott volna többet hozzá tenni az elmúlt 6-7 évben ?
Sorra döntögette meg az egyéni rekordokat (és igen, ez azt jelentei, hogy Ő a lehető legtöbbet adta)
Nektek egy a lenyeg. Cr rúgjon golt, o legyen a góllövőlista élén. Jobban örültök egy aranyciponek mint egy kiraly kupanak. Sokaknál meg az is lényeges, talan a leglényegesebb hogy mindegy mi van, csak Messi elott legyen.
Ha kikapunk 4-3-ra es rúg harom golt, hátradőltök es elégedettek vagytok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Ugyan már ilyen érvekkel ide jönni...R.M.C.F írta:Akkor most csak két sorozatban van élen a góllövőknél....liga és bl.
Más számban nem indult. Irenka után szabadon.
Más is lőtt gólt nélküle is meg lett volna a 3 pont... ja nem, nem lett volna meg...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem mondom, hogy nem alkotott semmi jót, összehozott a csapat vele egy bajnoki címet, egy BL-t, meg két spanyol kupát, két szuperkupát, és egy vb-t is. Ennél több nem is kell. (Legalábbis nekem.) Ez hét kupa, öt év alatt a 30-ból.pheco írta:De miert kell kiemelni azt amikor nem alkotott?

Manchester-ben többet összehozott klub szinten ugyanennyi idő alatt, és kevesebbet az egyéni díjakból, pedig állítólag akkor volt a légöncélűbb a játéka. Szerintem meg volt mellé egy megfelelő edző, aki helyre tette a fejét. Na meg nem ott játszott a Barcelona nevű csapat, és összességében mégis csak a 08-as éve volt a csúcs a pályafutásában.
Ronaldo szerencsétlensége az egész korszaka alatt Messi, meg a Barca, egyik csapatával sem sikerült túllépni rajta 90%-ban, ellenük bukta a bl döntőt, a bajnoki címeket, meg egy bl elődöntőt is. Ha nincs, vagy legalábbis nem egy időben vele ez a csapat, akkor minimum négy-öt bl címe lenne, meg féltucat bajnoki címe, és ő lenne a futballkirálya. Ennyit tudok felhozni a védelme érdekében. Mert egy Kluivert utolsó éveiben lévő csapatot eltettek volna vele könnyedén minden évben.
Egyébként kiváló játékos, de a csapat címekben messze nem a legjobb, és egy csapatsportban az a legfontosabb, ezért van itt jogosan hiányérzete sokaknak.
De még van maximum két éve ezen változtatni, és címeket hozni. Tovább biztos nem marad.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Értem én hogy a legtöbb gól a Real Madridban, meg BL-ben, meg ki tudja hol az ő neve mellett lesz.
De én így a hetedik(?) szezonban annak örültem volna igazán, ha a legtöbb trófea titulus az övé (vagy legalább megközelíti).
És ez kurvára egyedül rajta múlt.
Mégis mivel tudott volna többet hozzá tenni az elmúlt 6-7 évben ?
Sorra döntögette meg az egyéni rekordokat (és igen, ez azt jelentei, hogy Ő a lehető legtöbbet adta)
ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem semmi teljesítmény, végre fontos gólokat lőtt.
Mondjuk ez a véleményemen továbbra sem változtat.
Mondjuk ez a véleményemen továbbra sem változtat.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mondjuk én emlékszem egy olyanra is, hogy Messi rúgott 50 gólt a bajnokságban és a Real lett a bajnok.
Egyébként meg nem tudom miért kell mindig meglepődni a viselkedésén, mindenki tudja milyen. Ma ráadásul még egyáltalán nem is csinált kirívót. És ma egyáltalán nem lehet elővenni. Rúgott két gólt, és amíg nem éket játszott, addig az utóbbi időhöz képest többet kérte a labdát.
Egyébként meg nem tudom miért kell mindig meglepődni a viselkedésén, mindenki tudja milyen. Ma ráadásul még egyáltalán nem is csinált kirívót. És ma egyáltalán nem lehet elővenni. Rúgott két gólt, és amíg nem éket játszott, addig az utóbbi időhöz képest többet kérte a labdát.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De miert kell kiemelni azt amikor nem alkotott? Meg legalabb csak olyanokat sorolj, amikor jatszott is... BvB elleni visszavagon a padon ult. Bajnoksagot nyertunk, akkor is 46 golt lott a bajnoksagban. 3-szor hozzasegitette a csapatot a spanyol kupa dontohoz, ketton jatszott, mindketton golt lott. BL-ben is minden evben szarja a golokat. De valoban csak a kicsiket szorja meg, plusz a Barcat, Atleticot, Valenciat, Sevillat, Juvet, Bayernt, Manut stb...Anyaka írta:Ronaldo góljai nem függnek össze olyan szorosan a csapat sikereivel, mint kellene. Amikor aranycipős lett, nem feltétlen hozott hatalmas sikereket.
Kivéve a bl győzelem éve mondható pozitívnak ebből az irányból, de fontos meccseken néha ott is eltűnt, mint a döntőben, vagy amikor majdnem kiesett a csapat a Dortmund ellen a visszavágón, talán a kapufa tartotta benn őket, ha jól rémlik.
De ott a tavalyi év, semmit sem nyert a Real, ő aranycipős lett.
10-11-ben meg sikerült elhozni nagy nehezen a törött spanyol kupát, az aranycipő mellé, az ő fejesével igaz, de azon a meccsen is el volt tűnve 100 percen át.
Gondolom mindenki jobban örült a cipőnek, mint egy bajnoki címnek ezekben az években.
Mondjuk én örülnék neki, ha maradna még egy 5 évet. Növeli a la liga színvonalát, meg addig legalább nem épül új csapat Madridban, csak köré.
Komolyan szanalmas mar ez, ami meg ilyenkor is folyik. Ahelyett, hogy orulnetek, hogy a szemetek lattara ir tortenelmet a kedvenc csapatotok jatekosa, inkabb frocsogtok, hogy nektek a csapat fontosabb, nem egy jatekos.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azt a meccset énse felejtem el neki soha, hihetetlen hogy nem segített a csapaton a pálya széléről.Anyaka írta:vagy amikor majdnem kiesett a csapat a Dortmund ellen a visszavágón, talán a kapufa tartotta benn őket, ha jól rémlik.
Én azt mondom teljesen jogosak a kritikák de tök komolytalan a tőbbség, már az eldöntött spanyol kupa döntő is szar mert 102 percig nem nagyon brillírozott

Ugyanaz lesz mint Mourinhoval utólag majd kiderül hogy amúgy mindenku utálta csak nem szóltak amíg ment a szekér xD aki most a viselkedése miatt kritizál(gólöröm vagy gesztusok) az nem tudom hol volt az elmúlt 6 évben...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor épp a padon ült sérülten, azért is rúgta Di Maria a tizit amit kihagyott. Nem kötekedés miatt mondom, csak megemlítettem.Anyaka írta:vagy amikor majdnem kiesett a csapat a Dortmund ellen a visszavágón, talán a kapufa tartotta benn őket, ha jól rémlik.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ha Cr-ből kitudjuk hozni a maxot akkor a csapat is jól járRealista24 írta:Nekem így jobban tetszene:dzsi91 írta:Ronaldo egy olyan játékos, akinek sokkal tartozunk, és a stílusunkat úgy kell változtatni, hogy a lehető legtöbbet tudjuk belőle kihozni.”
A spártai az én emberem.
"A stílusunkat úgy kell változtatni, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a csapatból."

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyben hoztuk el előletek, csak aztán törtük, tudod te.10-11-ben meg sikerült elhozni nagy nehezen a törött spanyol kupát
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ronaldo góljai nem függnek össze olyan szorosan a csapat sikereivel, mint kellene. Amikor aranycipős lett, nem feltétlen hozott hatalmas sikereket.
Kivéve a bl győzelem éve mondható pozitívnak ebből az irányból, de fontos meccseken néha ott is eltűnt, mint a döntőben, vagy amikor majdnem kiesett a csapat a Dortmund ellen a visszavágón, talán a kapufa tartotta benn őket, ha jól rémlik.
10-11-ben meg sikerült elhozni nagy nehezen a törött spanyol kupát, az aranycipő mellé, az ő fejesével igaz, de azon a meccsen is el volt tűnve 100 percen át.
Gondolom mindenki jobban örült a cipőnek, mint egy bajnoki címnek ezekben az években.
Mondjuk én örülnék neki, ha maradna még egy 5 évet. Növeli a la liga színvonalát, meg addig legalább nem épül új csapat Madridban, csak köré.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem így jobban tetszene:dzsi91 írta:Ronaldo egy olyan játékos, akinek sokkal tartozunk, és a stílusunkat úgy kell változtatni, hogy a lehető legtöbbet tudjuk belőle kihozni.”
A spártai az én emberem.
"A stílusunkat úgy kell változtatni, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a csapatból."

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk remélem az a stílus nem a mai féle lesz...dzsi91 írta:Ronaldo egy olyan játékos, akinek sokkal tartozunk, és a stílusunkat úgy kell változtatni, hogy a lehető legtöbbet tudjuk belőle kihozni.”
A spártai az én emberem.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
Ronaldo egy olyan játékos, akinek sokkal tartozunk, és a stílusunkat úgy kell változtatni, hogy a lehető legtöbbet tudjuk belőle kihozni.”
A spártai az én emberem.
A spártai az én emberem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lehet mondani, hogy csak a szokásos. Volt egy szitu, mikor szivatta az ellent az oldalvonalnál mintha odapasszolná a labdát, aztán átlépett rajta. Nem komoly, de (nekem legalább is) arról árulkodik, hogy el van szállva. Tudom van mire, de akkor sem szimpatikus. A 2. az ellen 16osán belül. Semmit nem csinált vele a védője, mégis elnézést kért, de CR nem kért belőle, valamit oda mondott neki elég haragos arccal, aztán ment tovább.kiserik írta:Mégis, hogy viselkedett
Cheryshevet is egyből megtalálta, mert lőni merészelt, pedig ott nem lehetett volna neki átjátszani a hosszúra, mégis dühöngött, utána kért elnézést az orosz. Rá pár percre meg Vasquez rossz beadása után akadt ki megint. Meg is jegyezte a kommentátor. Utána a gólpassz után bezzeg vigyorgott neki...

El lehet ezek mellett menni, de ha például veszek egy Modric-ot, akinél a büdös életbe nem is jött, meg nem is fog elő jönni ilyen, akkor kicsit elgondolkodok.
Gyengén. Igaz Ő még a sztárok közül elfogadható volt. De feleslegesen próbálta színezni, ráadásul be sem jött. Nem tudta magát helyzetbe hozni, szerintem egy embert nem vert meg 1 az 1-ben. Nagyon sokat lassult, egy felállt védelem ellen nem tud hozzátenni a játékhoz. A 2 gólja viszont nagyon kellett, az legalább összejött ma.kiserik írta:illetőleg, hogy játszott szerinted?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert miért ne tehetné? Hogy függ össze ez azzal, hogy nem érdekli, hogy hányadik a góllövőlistán?kiserik írta:M1Ö írta:
Akkor mi a fenének látogatod a topicját?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema