Az atma ketsegtelenul jobb jatekosallomannyal dolgozik mint elotte ennyi a titok. Nem csak egy igazi klasszisuk van elol mint anno Torres vagy Aguero hanem klasszisokat tudnak felvonultatni a vedelemtol kezdve a csatarsorig.Realista24 írta:Átlagban húsz ponttal többet szereznek mint 4-5 éve, pedig kétszer is berántották a Európa Ligát.. Because of CR.az Atletico meg egyértelműen rengeteget fejlődött de ezt a pont átlagot amit leírt előttünk a bajnoki címüket leszámítva egyszer sem bírtak hozni.
Na meg gondolom az sem lehet, hogy Cé érkezésével és érkezése után minőségi játékosok jöttek, nem tucathollandok. Ez sem járulhat hozzá a több ponthoz. Mind csak fikció. Ha a Vidibe raknánk Cét, akkor egyből spanyol bajnoki esélyesek lennének.
Hihetetlen ami itt megy. Akkor gondolom indul újra az a lemez, hogy a csapattársak nem értek fel hozzá, mert ő szerzett 70 pontot a csapatnak évente, meg rúgott 60 gólt, csak a többiek kevesek hozzá.
Klasszisok voltak elegen a galaktikus korszakban is meg sem szereztek nagyon tobbet 80 pontnal de meg azt hiszem egyszer 70 pont alatt is lett spanyol bajnok abban az idoben az egyik csapat talan a valencia benitezzel de ebben nem vagyok biztos.
De a lenyeg hogy aranylabdasok hada volt akkoriban a Realnal meg sem lettek 90-100 pontos szezonok ahogy a Barcanak sem hiaba volt ott Ronaldinho. Azert mert nem volt igazi golgep a csapatban. Meg a Brazil Ronaldo sem tudott ilyen tekintetben nagyot alkotni vagy neki is gyenge volt az osztogatoi? Zizu,Figo,,Guti es a tobbiek?
Borzasztoan ala becsulitek Crt joparan pedig ő és Messi is egyebkent a szemetek előtt ír igazi törtenelmet...
De majd ha nem lesznek itt kiderül kinek lesz igaza... én Real szurkolo leszek akkor is ahogy lassan mar 17 eve az vagyok es en halas vagyok Crnek emberi negativ tulajdonsagaival egyutt is, hogy ilyen paratlan teljesitmenyt lathatok tole... es bar biztos segitseg pl. Benzema sokszori onzetlensege , de sem Cr sem Messi nem a csapattarsai miatt irnak tortenelmet hanem mert ket olyan klasszisrol beszulunk akik parjukat ritkitjak.