Szerintem ez nem igaz amit írsz igenis kell egy erős spanyol mag ha most vagy jövőre elengedjük Alonsot akkor örülök ha spanyolokat igazolunk még ha nem is pont a helyére!Anthony írta:Vagy ami sokkal valószínűbb még szarul is elsülhet...ezekkel az arcokkal semmitse fogunk nyerni...ugyanazokat a hibákat követjük el, mint korábban...nem posztra igazolunk...minek nekünk az Isco-Modric-Özil hármas ha maximum 1 fér el egyszerre a pályán...de persze betolhatjuk Modricot megint vkp-nak aztán majd jól átrohannak rajtunk...ericco írta:Úgy látszik, komolyan gondolják az erős spanyol magot a csapatban.
Ugye ugyanazon generációból: Jesé, Carvajal, Nacho, Morata, Isco, Illaramendi (+ jövőre talán Derik). Megspékelve Varaneval (még egy Pogba elférne), aki már harmadik évét kezdi a Madridban. Ez még jól is elsülhet.
Nem posztra igazolunk? akkor Carvajal hova jött a második legnagyobb hiányposztra érkezett a legnagyobb betöltése még hátravan de hírek alapján érdeklődünk Kondogbia és Illaramendi iránt is tehát biztos vagyok, hogy oda is érkezik erősítés.
Én örülök Isco érkezésének fiatal, spanyol, lendületes remélem bizonyít is arról nem is beszélve, hogy Özilre is ráfér egy kis motiváció, hogy formába lendüljön.
És végül a csatárposzt én azon a véleményen vagyok, hogy nem elég Benz meg Morata elől, mi van ha megsérül a francia akkor megint rábasztunk!
Nagyon remélem, hogy minél előbb aláír Higu arsenalhoz és a befolyó 30 millát okosan befektetjük a helyére!