amilyen parádésan sikerült az előző szezon, annyira baljósak az árnyak az idei körül.
gyenge, erőtlen játék, rengeteg buta egyéni hiba, sérülések, navos balhék...volt már egyszerűbb is a történet.
eddig nagyjából sikerült kiszenvedni, amit ki kellett, így jelenleg a ligában és a bl-ben is jól állunk, de az elkövetkezendő időszak nagyon necces lesz a jelen formában és körülmények között.
Nekem pont ez a bajom, hogy sok meccs lett kiszenvedve. Tavaly is ment itt a szöveg, hogy szét van esve a barca, épp hogy nyerik a meccseiket, ezzel nem jutnak messze, stb. Aztán tudjuk mi lett.
A BL csoportkör gyakorlatilag olymindegy, a B csapattal is meg kell legyen a továbbjutás. Még a második hely is elég lenne, persze meg lesz az első is.
A bajnokságban meg volt már 3 komoly idegenbeli meccsük. Nekünk igazából egy, és mögöttük vagyunk. A barca őszi sorsolása sokkal keményebb, mint a tavaszi, bár ez ránk is igaz, pont a barcelonai meccset leszámítva. Én legalább 5 pontos előnyt várok januárig, akkor jók lehetünk, ha nem vetzetünk télen, szerintem akkor nehezenen lesz behozva a barcelona. Januárban az új igazolásokkal kaphat egy kis lökést.
A mostani sérülések is pont egy egyszerűbb sorsoláskor jöttek nekik, persze a sevilla most felpöröghet hétvégén, de eddig ők gyengék.