Este mencseszter javithat, de eddig ez eleg gyaszos.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 30., szerda 18:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 30., szerda 17:45
Ennyi.vagy tulspilazza,vagy eppen csak elgurul a kapuig a "lovès".Meg hiányzik Hazardból az, amikor odabasz. Nem csak tologat, meg forgolódik, hanem megtolja a kapu felé és kilövi a pókot a sarokból.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 30., szerda 17:37
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 30., szerda 17:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 30., szerda 17:11
Nem nèzem le.Csak tulhypolt.Ès egyáltalán nen klasszis sztm.nmate írta:Kétségtelenül túlhypolt Hazard, de azért annyira nem kell lenézni. Csak egy csapatot nem tud elcipelni a hátán, de értékes játékos. Viszont amíg itt van Isco nincs értelme rámozdulni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 30., szerda 16:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 30., szerda 16:25
Mindig is ezt mondtam.Pedig fèlek,lesz az az isten hogy egyszer itt kot ki.Ez a Hazard, na ebben igaza van RMCF-nek, túlfújt senki, méghogy aranylabda meg Messivel és CR-el egy szint, visszamenjél!
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 30., szerda 9:51
Ez mi már?CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt....de a szimpátia felülírja a szakmai alapokat,a szaktudást. A szimpátia dönti el mi a jó és mi a nem jó.....vagyis mindenki őőgy látja ahogy neki TETSZIK.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 30., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 30., szerda 9:25
Nem tudta, mert nem látott semmit.Most néztem az összefoglalót: Casillas mekkora gólt kapott már, azt se tudta rálőtték-e már, vagy mi van?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 30., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 30., szerda 8:08
Soha jobbat unikum.„Szerintem jó teljesítményt nyújtottunk, két súlyos hiba elkövetése mellett"
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. szeptember 30., szerda 1:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 30., szerda 0:25
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 29., kedd 23:35
Ráadásul Kaká sem érdemtelenül lett aranylabdás abban az évben.Realista24 írta: Carlo Milanja két meccsen négyet rúgott a BM-nek, ötöt a ManU-nak és kettőt a Poolnak a döntőben. Vagy nem erről az évről van szó?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 29., kedd 23:31
Engem nem érdekel CA vagy a MilanR.M.C.F írta: CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt....de a szimpátia felülírja a szakmai alapokat,a szaktudást. A szimpátia dönti el mi a jó és mi a nem jó.....vagyis mindenki őőgy látja ahogy neki TETSZIK.
Mindig lehet emberien viselkedni, neki ez nem megy. A legjobb csapatokat mindig ócsárolják, most sem kevésbé mint az ő idejében. Csak ő ezekre rendre reagált, ha kellett tettlegességgel is. Jelenleg a csapat ívből tesz ezekre a dolgokra, nem foglalkoznak vele, és ez az igazi módja a nyugodt légkör megteremtésének, nem pedig az amit ő csinál. Mindig azzal érvelt hogy leveszi a terhet a játékosairól, nagy fenéket vett le...R.M.C.F írta: A viselkedése meg.....khhhm....kb a legtöbb dologban igaza volt,és a csapatunkat védte,akiket elmondtak minden szarnak előtte....majd JM ezeket nem hagyta szó nélkül,és kimondta azt amit már régen ki kellett volna.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 29., kedd 23:30
2012-ben egyébként hihetetlen milyen kevésen múlott...MesQueUnClub írta: Oh bocsánat, de a lényege akkor is marad a dolognak, akkor is építkezett de a végső részét már nem tudta megtenni,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 29., kedd 23:30
Carlo Milanja két meccsen négyet rúgott a BM-nek, ötöt a ManU-nak és kettőt a Poolnak a döntőben. Vagy nem erről az évről van szó?CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt...
Ötször? Havonta.Aha....mánia. Talán ha 5x szóltam bele a témába amióta nincsen itt,és kb minden hétvégén tánc és ingyen ital van a pl topicban ha nem tud nyerni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 29., kedd 23:30
Te figyelj már utolsó sikerét olyan csapattal érte el amit úgy vett át, amit ő épített egy kalap sza*t nem ért el vele, utoljára 2004ben a portóval. Úgy véded mintha fizetne neked érte, láss már a szemedtől előre is. Mert annyira csak az önigazadat akarod bizonyítani, hogy az már fáj.R.M.C.F írta: Pereznek vagy JM nak köszönhető? Nem is kérdés. Nálam nem. De mindenki azt mond amit akar. capello szerint mindenki ért a focihoz.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 29., kedd 23:27
Aha....mánia. Talán ha 5x szóltam bele a témába amióta nincsen itt,és kb minden hétvégén tánc és ingyen ital van a pl topicban ha nem tud nyerni.Meg a mániád, hogy védd Mout. Mint Robin Hood a szegényeket. Pedig szerintem senki nem bántja, csak te fújod túl. Szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem