a kukoricacímerezés tényleg nagyon szar, úgyhogy értékelem, hogy már emberszámba veszel.Én régen suttert utáltam mint a kukoricacímerezést, de mostanában mintha egyre érdekesebb, érdekfeszítőbb gondolatokat tárna elénk. Az meg hogy a másik oldalon mit művel azt nem látom, mert mindig kivágnak onnan Leegyszerűsítve te biztos jobban látod ezt, de mondom-mondom talán fejlődőképes a gyerek.
félretéve ezt, aki kíváncsi, hogy miként ténykedem a másik oldalon, könnyen megnézheti.
megkeresi a profilom, és shutterisland hozzászólásainak keresése.
ott van minden, meg lehet nézni, hogy miket, és hogyan írok a másik oldalra.
visszanézve biztosan találna mindenki 1-1 olyan hsz-t, amit itt vélhetően nem eresztettem volna el, sőt, ha jobban visszamegyünk az időbe, akkor többet is, de azok az idők már elmúltak, már ritka az, mikor én ott a realról beszélek, vagy ha beszélek is, annyira negatív hangnemben, ami ne férne bele.
facebook ? azt nem kell komolyan venni.
bár már elég régóta ott sem igazán erőltetem a real vs barca témát, másrészt amikor volt is valami, nagy arányban ugratásokról volt szó, vannak nekem madridista barátaim és haverjaim ám a való életben is, akikkel lehet csesztetni egymást, és provokálni, ha kikap a másik, és arcoskodni, ha nyer a miénk.
én sosem mondtam, hogy én vagyok a tökéletes fórumozó mintapéldánya, de az évek alatt megtanultam értelmesebben fogalmazni, kicsit objektívebben látom a dolgokat, és megismertem a fórumot, fórumozókat teljesen, nem is veszem annyira komolyan a dolgokat, mint korábban.
nekem jól esik, hogy nem egy olyan ember, aki korábban nem kedvelt, ne adj isten utált (mert nem pátkán az egyetlen ám, aki írt) dobott pü-t, vagy írt be publikusan a fórumon rólam, hogy azért sokat változtam pozitív irányban, valamelyest érettebb lettem.
köztük példának okáért rmcf is, akivel mindig oltottuk egymást, és pü-ben is kaptam elég szép irományokat anno.
nem lehetetlen dolog ez, lásd l.miki-t, akin régen a fél fórum röhögött a jégcsapos beszólása miatt, vagy az első filmklubos értékelését kapásból port.hu-ról másolta be, mára pedig rengeteget fejlődött, blogot vezet, fociklub-nak ír.
vannak akik nem csipáznak, olyan is van, aki utál, és folyamatosan alám akar tenni, de ezzel nem tudok mit kezdeni.