(nem is tudtam, hogy kosárban is van világkupa, mostmár ezzel is okosabb lettem)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 28., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 28., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 28., hétfő 10:07
Fuck Logic, leírják, hogy aztán a végére biggyesszék, hogy cáfolva, minőségi oldal az NSO az tuti.Realista24 írta:NSO is ma reggel hozza le a Higus nyilatkozatot, ami már meg lett cáfolva![]()
![]()
persze a végére odaírják, hogy cáfolva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 28., hétfő 10:02
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 28., hétfő 9:58
Rátok férne, már egy egészséges támadó harmad, ráadásul érdekes lesz a derbi, mert ugye az AtMa struktúrája elég sokat változott erre a szezonra. Érdekes lesz a meccs az biztos.Realista24 írta: Az AS mai információja szerint James, Gareth Bale, Sergio Ramos is készen fog állni a derbire, így a gálakezdő futhat ki a Calderónban.
Remélem igaz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 28., hétfő 8:08
Az AS mai információja szerint James, Gareth Bale, Sergio Ramos is készen fog állni a derbire, így a gálakezdő futhat ki a Calderónban.Toti írta:beszarok.Rossz hír; a Marca arról is beszámol, hogy James és Danilo sem lesz játékra kész a madridi derbire.![]()
addig még van 1 hét, kb biztos vagyok benne, h vki még lesérül.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 28., hétfő 7:34
beszarok.Rossz hír; a Marca arról is beszámol, hogy James és Danilo sem lesz játékra kész a madridi derbire.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 26., szombat 11:02
irtam mar en is korábban. de ez nem pech, ez tendenciaBBeno írta:amilyen pechesen vagyunk ma törik meg a malaga gólképtelensége![]()
a lényeg hogy többet rúgjunk. hiába nme tudnak gólt lőni. kapni is alig kapnak. nehéz dolgunk lesz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 26., szombat 11:01
Eddig joforman nem is volt alkalmuk egyutt jatszani. Szerencsetlenek akkor jatszottak egyutt amikor, a liga egyik legerosebb csapata az Atletico ellen voltak kenytelenek eloszor osszeallni kezdokent. Raadasul akkor a csapat szar paszban volt az rivalis pedi joban....ez azert mas meccs lesz. De nem artana mondjuk parszor oket egyutt is jatszatni, mert meg fogunk ilyen helyzetbe kerulni.___Samy___ írta:Hát, azért én a Varane-Nacho párostól nem vagyok túlságosan elájulva. Egyenként, egy rutinosabb rókával nagyszerűek, de ketten együtt nem igazán működtek eddig.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 26., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 26., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. szeptember 26., szombat 10:33
Az a nagy szerencsénk, hogy Nachora is lazán lehet számítani mèg ennél kicsit komolyabb meccsen is.csabi87 írta:Most látom,hogy Pepe is megsérült.
2 hetet írnak neki.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 26., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. szeptember 25., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 25., péntek 12:10
Isten igazából a cikk szövege lett félrevezető, mert azt mondta, nem gondolkozott még rajta, hogy visszajön-e vagy sem.Dupla D írta:Ez elég félrevezető cím azért a cikknek, mert nem azt írta, hogy még nem tudja, hogy vissza akar-e jönni, hanem hogy még nincs itt az ideje ezen gondolkodni.Asensio: “Nem tudom még, hogy visszatérek-e a Real Madridhoz”
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. szeptember 25., péntek 11:59
Ez elég félrevezető cím azért a cikknek, mert nem azt írta, hogy még nem tudja, hogy vissza akar-e jönni, hanem hogy még nincs itt az ideje ezen gondolkodni.Asensio: “Nem tudom még, hogy visszatérek-e a Real Madridhoz”
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 24., csütörtök 19:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 23., szerda 15:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 23., szerda 15:17
Ugye itt azon van a hangsuly,hogy Zidane felfedezte Varanet.Az hogy Varane mièrt mondott igent,Zidane miatt,a Real miatt vagy mindkettoèrt,az ebben az aspektusban sztm mellèkes.másik felét ismerjük a sztorinak. varane felvette és zidane hangját hallotta. ennyi elég is volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 23., szerda 15:04
másik felét ismerjük a sztorinak. varane felvette és zidane hangját hallotta. ennyi elég is volt. az meg mindegy hogy josé látta-e előtte játszani mert nem az ő feladata a tehetségek felfedezése.Zidane egyszer csak szimatot kapott és valahogy elhappolta az orrunk elől a Real Madridnak. Nem hinném, hogy Mourinho, aki a Real edzője volt, látta volna Varane-t játszani.”
Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem