Mit kell ezen cívódni,le kell ülni ancelottival, számíthat -e lehetőségre, hogy gondolkozik vele kapcsolatban(nyilván kell hozzá az előszezon is).....de azért jobb lenne ha alázatosabb lenne.....nem kaphat előre ígérvényt,teljesíteni kell...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 5., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 5., péntek 9:55
Meg talán az ő stílusára lenne inkább szükség. Plusz fele annyi. Csak, ha tényleg kölcsönadjuk egy évig még a Sevillának, akkor sok értelme nincs.ericco írta:Tényleg Kondogbia lenne a legjobb megoldás, 15 millió € alatt hozható szerintem.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 5., péntek 9:51
Hát igen. Anno az igazi Xabi Alonsoért fizettünk ennyit kb, nem a jövő Xabi Alonsojáért, aki szerintem nem is olyan nagy eresztés. OK, hogy a fiatal spanyol saját nevelésű tehetségeinkkel számítunk, megvettük a spanyol utánpótlás egyik legnagyobb tehetségét, de azért túlzásba nem kéne esni. Tényleg Kondogbia lenne a legjobb megoldás, 15 millió € alatt hozható szerintem.CS0ki írta:Nem nagyon láttam játszani, de nekem továbbra is az a gondom, hogy fizetünk 30 milliót egy olyan játékosért, aki még alig játszott az első osztályban, pedig már 24 éves lesz? Túlzásnak érzem...Az AS szerint Illarramendi szeretné ha július 11-ig lezáródna az átigazolása, Florentino Perez-el már közölték, hogy csak a kivásárlási áráért engedik, ami 30 millió euró+áfa, azonban Perez szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a Sociedad vezetőségével, ha nem sikerül megállapodásra jutni akkor Kondogbia lehet a befutó.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 5., péntek 9:36
Nem nagyon láttam játszani, de nekem továbbra is az a gondom, hogy fizetünk 30 milliót egy olyan játékosért, aki még alig játszott az első osztályban, pedig már 24 éves lesz? Túlzásnak érzem...Az AS szerint Illarramendi szeretné ha július 11-ig lezáródna az átigazolása, Florentino Perez-el már közölték, hogy csak a kivásárlási áráért engedik, ami 30 millió euró+áfa, azonban Perez szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a Sociedad vezetőségével, ha nem sikerül megállapodásra jutni akkor Kondogbia lehet a befutó.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. július 5., péntek 9:03
-Nem tudom mennyi lehet a valóságalapja...Amennyiben a Real Madrid szeretné megszerezni Ibrahimovicot, 20 millió eurót kell fizetnie a támadóért, aki a pletykák szerint továbbra is Ancelottival akar dolgozni.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 5., péntek 8:13
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 23:46
Közben Mendes kategorikusan cáfolja, hogy bárkinek is nyilatkozott volna az olaszoknál, pláne nem így és ilyet!“Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 4., csütörtök 22:49
Nyar elejen meg ugy gondoltam, hogy ha nem akarja meghosszabbitani a szerzodeset, akkor inkabb adjuk el 100 millioert es vegyunk az arabol egy eros kozeppalyat, annyi penzunk pedig alapbol van, hogy kiteljen belole egy szelso a helyere. Mostmar viszont ugy latom, hogy hiaba van penzunk, ha egyszeruen nem adjak el nekunk se vidalt, se pogbat, se verrattit, se gundogant (?). Cseszhetjuk a penzunket ha egyszeruen senkit nem lehet elhozni. Inkabb azt mondom, hogy egy evig meg mindenfele keppen maradjon Ronaldo, jovore pedig meglatjuk mi a helyes dontes.madridronie írta:Ez meg nagyon durva kijelentés; de az fix, hogy a jelenlegi piaci helyzetet látva óriásit gyengülnénk, buknánk az elvesztésével; ezt lehet kozmetikázni, szépíteni, attól még k...vára igaz!Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.![]()
A problema meg az, hogy a "fasza" kozeppalyasokat nem tudjuk megszerezni (talan Gundogant jovore), ugyhogy inkabb vegyunk par fiatalt es hatha bevalik valamelyik.Gascoigne írta:És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 22:46
Nekem is hasonló problémám van; lehetőségek terén biztosan előrelépés lenne a Kondogbia-Illarra kettős is (ha egyáltalán kettős igazolásban gondolkodik a vezetés, mert eddig ez sem épp egyértelmű, sőt), de hogy ettől már automatikusan bivaly középpályánk is lenne; arra azért mérget nem vennék!Az isten szerelmére! Csak mondjátok már meg ki az 2 kkp-s aki ennyire kéne? Mint már írtam idén elég hiányosak a lehetőségek:
Kongodbia 10-15 M
Illaramendi 30 M
Matic 30 M
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 4., csütörtök 22:34
Az isten szerelmére! Csak mondjátok már meg ki az 2 kkp-s aki ennyire kéne? Mint már írtam idén elég hiányosak a lehetőségek:Gascoigne írta:
És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 4., csütörtök 22:28
És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.madridronie írta: Minden tiszteletem a Tiéd és szeretnék én ilyen optimista lenni, de egyelőre ez a bizonyos bika középpálya is nagyon hiányos és nem létező!![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 4., csütörtök 22:20
(annyira mondjuk en se vagyok hozzaerto)Arpinho írta:Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!![]()
Viccet félretéve, kikérném valami hozzáértő véleményét. CR miatt nem lenne jó? vagy mi?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 22:17
Minden tiszteletem a Tiéd és szeretnék én ilyen optimista lenni, de egyelőre ez a bizonyos bika középpálya is nagyon hiányos és nem létező!Ott van CR, megoldja. Ettől nem félek.
Lesz egy bika középpályánk, jó lesz.
Ez meg nagyon durva kijelentés; de az fix, hogy a jelenlegi piaci helyzetet látva óriásit gyengülnénk, buknánk az elvesztésével; ezt lehet kozmetikázni, szépíteni, attól még k...vára igaz!Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 4., csütörtök 22:17
Nem alkalmas rá a keret és nagyon sok átalakítás kellene hozzá szerintem.Arpinho írta:Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!![]()
Viccet félretéve, kikérném valami hozzáértő véleményét. CR miatt nem lenne jó? vagy mi?
Jó party lesz Ivanoviccal.Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó. ˛
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 4., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 4., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. július 4., csütörtök 22:05
Jaj, de jó nekünk!csütörtök, 21:40
Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 4., csütörtök 22:05
Ha felrúgod biztos tudArpinho írta:Akkora kacsa, hogy már lassan szállni tud. Várj, a kacsa tud repülni, ugye?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 4., csütörtök 22:02
Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 4., csütörtök 22:00
Akkora kacsa, hogy már lassan szállni tud.sz.gergő írta:Pedig kb. 2 hete lenyilatkozta,hogy nem szereti Angliát,nem értik meg távozni akar stb....
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem