BBeno írta:remélem nem csinálnak segget a szájukból az lfpnél.

Mondd már el nekem kérlek, hogy mégis miért lenne jó, ha szétválna a liga? Szerinted itt tartana a Real vagy a Barca, ha nincsenek egy bajnokságban? Az életemet feltenném rá, hogy nem nyertük volna ennyi BL-t, ha nincs a Barca. Most meg aztán végképp nagyon fontossá vált a tv-s közvetítésekkel a két csapat. Mindkettő. Én meg nem akarok olyan bajnokságot, mint a bundás. Ott csak akkor nem a Bayern nyer, ha a saját hibájukból elbasszák a meccseiket. Mindig övék a legjobb keret, legjobb stáb, legtöbb pénz.
Függetlenedés esetén én látok esélyt arra, hogy az elején az lfp tartaná magát ahhoz, hogy a katalánok külön ligában versenyezzenek, és 1-2 szezon után (miután drasztikusan lecsökken az érdeklődés) visszaengednék a Barcát meg az Espanyolt. Így futna külön egy mennyeivel azonos szintű katalán liga, meg a spanyol bajnokság a Barcával, Espanyollal. Nem hiszem, hogy az összes kis katalán csapat maradni akarna a spanyol ligában, mert nekik így lehetőségük lesz a fejlődésre és katalán bajnoki címekre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.