Szerintem nem így van a valóságban. Ha visszaemlékeztek hogy játszott az Almeria vagy az Osasuna akkor ökölbe fog szorulni a kezetek. Nah ez pont Javi Garcianak volt köszönhető. Nem véletlen a 0 rúgott gól és a 3 kapott sem. Villarreal öngóllal nyert és a Barca is megszenvedett ellenük. Kétségtelen hogy ha védekezésre gerjed valaki akkor ezt élvezi, Garcia ilyen. De a többi kicsapat azért meg tudja találni a hangsúlyt a védekezés és a támadás között. Nem kell Realnak rohanni eszetlenül, mert akkor csúnya vége lehet. De nézd meg Granda például egész ügyesen játszott ellenünk és nem volt az az atom bunker mint tegnap a Malaga ellen.Realista24 írta:Nem tudom. Én azzal az általános nézettel találkozok itt nap mint nap, hogy a kicsik ellenünk csak bunkerozni tudnak, meg tördelni a focit.sentry írta: Csak fekete-fehér létezik?! Nem hiszem el hogy ölni lehet csak a focit egy szar kerettel. Hála égnek nem is így tesz a többi kiscsapat!
Javi Garciának biztos Mourinho a példaképe és még egy szintet emelt a bunkeren. De mondom, remélem kiesnek, mert az ilyen taktikával megölik a focit. Nem miattunk mondom ezt, hanem mert a foci szépsége még mindig a gólokban/támadásokban van, nem abban hogy a csapat úristen de gyönyörűen öli a focit! Ezen a véleményen vagyok, ezért nem csipázom Javi Garciát és a hasonló gondolkodásban szenvedőket.