Nem számit. Ki lettek tiltva az átigazolásokból is....és többet igazoltak mint valaha.....Realista24 írta:De a FIFA már elutasította, nem? Szóval továbbra sem értem.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:38
Nem számit. Ki lettek tiltva az átigazolásokból is....és többet igazoltak mint valaha.....Realista24 írta:De a FIFA már elutasította, nem? Szóval továbbra sem értem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 26., szombat 22:53
Én nem tudok róla, amik voltak hírek, azok nem hivatalosak voltak. Arra még mindig várni kell.Realista24 írta:De a FIFA már elutasította, nem? Szóval továbbra sem értem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 26., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 26., szombat 22:37
Nem kell újabb, mert még a mostanit se bírálták el. Eddig annyi válasz érkezett hivatalosan, hogy LEHET, hogy szabályokba ütközne a FIFA részéről Arda beregisztrálása.ziro4vr írta:Esetleg egy újabb kérelem, hogy játszhasson Arda.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. szeptember 26., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 26., szombat 22:33
Esetleg egy újabb kérelem, hogy játszhasson Arda.'shutterisland írta:nem is tudom, mi lenne a jó megoldás.
sandro és munir a kezdőbe azért kevesek, iniesta nem, de ő meg a támadóhármasban sosem muzsikált elég jól, rafinha szintén sérült.
alves feltolása jobbszélsőnek és mögötte roberto játszatása is elég ingatag verzió.
mondjuk kevésbé fontos dolog, de a pichichinek szinte biztosan annyi is így.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. szeptember 26., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 26., szombat 21:21
Mert nálunk nem hiányzik James meg Bale.Mi igazából szerencsétlenek vagyunk, csupán annyit kell változatni hogy ne mindig CR-t keressük a befejezéseknél.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 26., szombat 21:19
Kérlek, hagyd már abba ezt a fejetlen jósolgatást.ikarus93 írta:Na tessék Messi kiesett, ki lesz a helyettese? Munir?
Olyan vékony az a pad, hogy várható volt hogy el fognak fogyni. Januárig elég nagy pácban vannak, nagyobba mint mi, sokkal nagyobba.
Mi igazából szerencsétlenek vagyunk, csupán annyit kell változatni hogy ne mindig CR-t keressük a befejezéseknél.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 26., szombat 21:15
Igazad van. Lassan át is lehetne adni az aranyérmeket a Madrid játékosainak.ikarus93 írta:Na tessék Messi kiesett, ki lesz a helyettese? Munir?
Olyan vékony az a pad, hogy várható volt hogy el fognak fogyni. Januárig elég nagy pácban vannak, nagyobba mint mi, sokkal nagyobba.
Mi igazából szerencsétlenek vagyunk, csupán annyit kell változatni hogy ne mindig CR-t keressük a befejezéseknél.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. szeptember 26., szombat 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 26., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 26., szombat 18:09
Nektek is csak a gondotok van a válogatott szünetekkel, lásd James.Realista24 írta:Mondom én hogy három hét, csak nem akar a válogatottba menni.soadroli írta:Official: FC Barcelona announce that Messi will miss 7-8 weeks with a tear in the interior cruciate ligament in his left knee.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 26., szombat 18:08
Mondom én hogy három hét, csak nem akar a válogatottba menni.soadroli írta:Official: FC Barcelona announce that Messi will miss 7-8 weeks with a tear in the interior cruciate ligament in his left knee.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 26., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 26., szombat 18:05
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 26., szombat 17:59
Ez a gól nem az ő sara volt. Masch hibázott nagyot.sebydani írta:Piqué te madár
Ő is tudja, h tiziből nem illik.sebydani írta:Neymar is fölévágja a tizit.Penaldo..
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. szeptember 26., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 26., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 26., szombat 17:38
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem