Ez egy ilyen meccs volt, nem jött be semmi. Az viszont elgondolkodtató,hogy múlthéten és ma is az első félidőre csak a mezt vitték fel a srácok, persze megértem,hogy nehéz felpörögni egy Granada-Malaga páros ellen, még nekem is az a Fifában.
Ezen kívűl minden oké. Egy ponttal vagyunk lemaradva a Barca mögött,ahonnan kiesett egy bő hónapra Messi. A csapat 7 db meccs után 1 bekapott góllal áll, sosem láttam ilyet a Real Madridnál. Gólok azok meg mindig jönni fognak. Jesé-t sajnálom, jobbról nem tud játszani, amikor néha balra keveredett rögtön veszélyesebb volt, jobb szélre Lucas is jobb megoldás, Jesé-t egy az egyben Benz cseréjének tudom elképzelni. Szokni kell még az új rendszert, visszatér James és Bale utána meg ismét kinyílnak a gólcsapok. CR dupla nulla, de ezt már megszokhattuk,tőle már csak a kíméletlen helyzetkihasználást kell/lehet várni. Ha Rafa okosan csinálja, lesz két szisztémánk amit váltogathatunk, egyelőre persze a 4-2-3-1-et kellene megtanulni, miután felépülnek a játékosok hozzá, de bármikor ugrásra kész a 4-3-3 Kova-Kroos-Modric kp-val. Tetszik.