Premier League
Re: Premier League
nem érthető amit írtam?
korábban írtam hogy demichelis másodosztályba való. lassú körülményes, ki kell segíteni jópárszor. ma is így láttam. mire jött a kontra hogy én nem nézem a meccset mert otamendi rosszabb volt. erre utána néztem hogy mások is így látják-e. aztán kiderült hogy azért mégiscsak jól láttam én ezt a meccset, mert másnál is martin volt a rosszabb. nem rating alapján írtam hogy demichelis rosszabb hanem mert én így láttam a mai meccsen.
memphis fiam közben betalált. remélem martial is kiköszön a közönségnek
korábban írtam hogy demichelis másodosztályba való. lassú körülményes, ki kell segíteni jópárszor. ma is így láttam. mire jött a kontra hogy én nem nézem a meccset mert otamendi rosszabb volt. erre utána néztem hogy mások is így látják-e. aztán kiderült hogy azért mégiscsak jól láttam én ezt a meccset, mert másnál is martin volt a rosszabb. nem rating alapján írtam hogy demichelis rosszabb hanem mert én így láttam a mai meccsen.
memphis fiam közben betalált. remélem martial is kiköszön a közönségnek
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
őszintén a 4-1es vereség esetében, tök mind1 melyik kap rosszabb osztályzatot, ez nem a fifa, hogy meccs végén látod, hogy 8.4-t hozott az egyik védőd a másik pedig 5.6-t és akkor kövi meccsen nem kezdeted a rosszabbat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Toucheziro4vr írta:Itt jön ki hogy én a szemem alapján ítélek, te pedig statisztikák és adatbázisok alapján. De köszönöm az utánanézést, nekem ennyit nem ért a történet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Itt jön ki hogy én a szemem alapján ítélek, te pedig statisztikák és adatbázisok alapján. De köszönöm az utánanézést, nekem ennyit nem ért a történet.
Nem illik.
az hogy te így láttad az egy dolog. csak most a kommented miatt utánanéztem hogy a goal.com és a sky hogyan látta. érdekes módon mindkettőnél demichelis kapott rosszabb osztályzatot.
- ziro4vr
Mondjuk ha néznéd is a meccset, Otamendi pl ma sokkal inkább vakon volt, mint Demichelis.
Nem illik.
mennyire vakon vannak a PL-ben is a sporik.
kulcsfontottásgú lesgól a félidő végén.
eriksen szabijánál kane szintén lesen. így nem nehéz kikapni.
de pellegrini tett is érte, hogy nehéz dolguk legyen. willy kezdetése öngólnak bizonyult és demichelis is rég a másodosztályba való játékos. ha 0-1-gyel mennek a szünetre teljesen más meccset látunk de így sima vereség. kicsit összerázzák a mezőnyt.
kulcsfontottásgú lesgól a félidő végén.
eriksen szabijánál kane szintén lesen. így nem nehéz kikapni.
de pellegrini tett is érte, hogy nehéz dolguk legyen. willy kezdetése öngólnak bizonyult és demichelis is rég a másodosztályba való játékos. ha 0-1-gyel mennek a szünetre teljesen más meccset látunk de így sima vereség. kicsit összerázzák a mezőnyt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezért jo legalabb ket csapatnak meg nyolc játékosnak drukkolni. Egyik elbukik, javíthat a masik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Már 4.
Ugyan nem nézem, de aki képes ettől a Tottenham-től 4-et kapni annak jár a taps. Fogalmatlan Pellegrini már engem idegesít, pedig pont leszarom a City-t. Van egy bivaly kerete, erre Demichelis-Caballero-Fernando féle fogalmatlan senkik szaladgálnak ott.
Undorító ez az ember.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chronic 2015. szeptember 26., szombat 15:28-kor.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nyilván pont egy ilyen meccset nem tudok nézni...ziro4vr írta:GT merre vagy?![]()

- MesQueUnClub
Éppen woodoozik.ziro4vr írta:GT merre vagy?![]()
Kabajjeró repül ma össze-vissza. Meg a lesek is.

- MesQueUnClub
Maradjunk annyiban, hogy Mou nagyon elcseszte az ő eladását.ziro4vr írta:A belgával azért szkeptikus voltam, villogtak sokan a bundásban, akik aztán máshol nem váltották meg a világot. De eddig jól játszik, nem a statok miatt, egyszerűen szemmel látható.
Eddig legalább akkora biznisz mint Malanga.Norbii írta:Egy les nem les. Otamendi meg esdig nettó emberhátrány. Nem voltak esdig jó meccsei. Maradt volna a seggén.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Egy les nem les. Otamendi meg esdig nettó emberhátrány. Nem voltak esdig jó meccsei. Maradt volna a seggén.
- ziro4vr
A belgával azért szkeptikus voltam, villogtak sokan a bundásban, akik aztán máshol nem váltották meg a világot. De eddig jól játszik, nem a statok miatt, egyszerűen szemmel látható.
Nem illik.
két méteres les volt előtte ;dNorbii írta:Az azért gól volt. ;d
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Az azért gól volt. ;d
- MesQueUnClub
Ez mondjuk annyira nem meglepő.ziro4vr írta:De Bruyne megint gól, ő lehet az igazán nagy fogás szerintem, nem """"""""kicsisterling"""""""".