CS0ki írta:HA konnrády-nál régen a MOM-ban, na ott láttam jó kis árakat, 120 ezer volt a hús kilója. Azt nagy élmény lehet elégetni.
Konyhafőnök
-
rashidm
- Hozzászólások: 4763
- Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konyhafőnök
Re: Konyhafőnök
Hát nem minden nap, az tény, pár havonta. De mondjuk egy 5 ezresből a 30 dekás hús 1500 forint...Itt a belvárosban egy ebédelés gyakran felkúszik ebbe az ársávba. Szóval nem mondanám óriási luxusnak...A konnrády-nál régen a MOM-ban, na ott láttam jó kis árakat, 120 ezer volt a hús kilója. Azt nagy élmény lehet elégetni.
-
rashidm
- Hozzászólások: 4763
- Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konyhafőnök
Az lehet... bár ki tudja.....nmate írta:Gyanítom nem minden másnap esznek steaket
- nmate
- Hozzászólások: 14494
- Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Konyhafőnök
Gyanítom nem minden másnap esznek steaket
-
rashidm
- Hozzászólások: 4763
- Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konyhafőnök
Itt mindenkinek a zsebében 250k csücsül, hogy 5k/kg-ért vesz húst?
Vagy csak az én igényeim alacsonyak, hogy elég a karaj/tarja/csirkemell?
Re: Konyhafőnök
A minőségi húsnak nem kell pácolás.Csak minőségi húst ugye nehéz, de főleg nem csoló szerezni. 5 ezer/kg körül már egész jókat ettem, de inkább feljebb kezdődnek a fasza húsok. És persze nem a bélszin. Vannak sokkal inkább steaknek való húsok.Másrészt nem flancolásból kell egy napig pácolni, hanem mert teljesen más lesz az íze.
- KAG
- Hozzászólások: 10295
- Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Konyhafőnök
Azért az sem mindegy, hogy milyen vastag a szeleted.
3 percet mekkora szeletnél szoktál alkalmazni?
3 percet mekkora szeletnél szoktál alkalmazni?
ZIDANE
- MesQueUnClub
- Hozzászólások: 2913
- Csatlakozott: 2014. október 21., kedd 23:29
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Konyhafőnök
Ha szívatni akarnálak azt mondanám, hogy villával forgasd a húst, úgy, hogy minél jobban beleszúrod.ziro4vr írta: Te most szivatsz?![]()
![]()
Másrészt nem flancolásból kell egy napig pácolni, hanem mert teljesen más lesz az íze.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Hozzászólások: 25479
- Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konyhafőnök
Te most szivatsz?MesQueUnClub írta: Még egy jó tanács, ha a hüvelykujjadhoz elkezded odarakni a többi ujjad, és belül a tenyerednéd a hüvelykujj alatti izmot megnyomod, ott úgy tudod ellenőrizni milyen a bélszín, hüvelyk-kis keménységű az nyers, hüvelyk-gyűrűs az véres, hüvelyk középső az médium, hüvelyk mutató az cipőtalp.Sok sikert, de ha 3 percig sütöd oldalaként akkor elméletileg nem cseszheted el.
Egyébként ha csak a saját igényeimet nézem, akkor én is meglennék nélküle, bár akkor köret se lenne, csak a hús valami másik hússal.Realista24 írta:Én sosem pácoltam előtte egy napig, csak szólok![]()
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Hozzászólások: 2913
- Csatlakozott: 2014. október 21., kedd 23:29
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Konyhafőnök
Még egy jó tanács, ha a hüvelykujjadhoz elkezded odarakni a többi ujjad, és belül a tenyerednéd a hüvelykujj alatti izmot megnyomod, ott úgy tudod ellenőrizni milyen a bélszín, hüvelyk-kis keménységű az nyers, hüvelyk-gyűrűs az véres, hüvelyk középső az médium, hüvelyk mutató az cipőtalp.ziro4vr írta:Legközelebb ez lesz, köszi, csak most kemény akartam lenni mondom nem kell ide pác csak a tiszta hús.MesQueUnClub írta:Ziro, a bélszínt és a hátszínt szárazpáccal csináld, bekened borsal utána mustárral. Berakod olajba hogy ellepje és 1 napig be a hűtőbe. utána oldalanként 3 percig kell sütni.![]()
A másik két delikvens pedig egyen batyut!
A Wellington bélszínt én sem.Realista24 írta:Én sosem pácoltam előtte egy napig, csak szólok![]()
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Re: Konyhafőnök
Na menj innen.Kerlon írta: nem kefírt akartál írni?
- Realista24
- El Padre
- Hozzászólások: 69435
- Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Konyhafőnök
Én sosem pácoltam előtte egy napig, csak szólok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Hozzászólások: 25479
- Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konyhafőnök
Legközelebb ez lesz, köszi, csak most kemény akartam lenni mondom nem kell ide pác csak a tiszta hús.MesQueUnClub írta:Ziro, a bélszínt és a hátszínt szárazpáccal csináld, bekened borsal utána mustárral. Berakod olajba hogy ellepje és 1 napig be a hűtőbe. utána oldalanként 3 percig kell sütni.
A másik két delikvens pedig egyen batyut!
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Hozzászólások: 2913
- Csatlakozott: 2014. október 21., kedd 23:29
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Konyhafőnök
Ziro, a bélszínt és a hátszínt szárazpáccal csináld, bekened borsal utána mustárral. Berakod olajba hogy ellepje és 1 napig be a hűtőbe. utána oldalanként 3 percig kell sütni.
Max a mekibe raknak rá sajtot vagy tejfőlt vagy kefírt.
Max a mekibe raknak rá sajtot vagy tejfőlt vagy kefírt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Re: Konyhafőnök
nem kefírt akartál írni?Zsombor írta:Legközelebb rakj rá több sajtot.ziro4vr írta:
Btw múltkor megpróbálkoztam egy steakkel, elvileg úgy csináltam ahogy kell, mediumra, semmi sallang ugye a hús a lényeg, de szerintem maga a hús minősége volt gyengébb, pedig nem volt olcsó ez se. Legközelebb bepácolom egy nappal korábban szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Re: Konyhafőnök
Legközelebb rakj rá több sajtot.ziro4vr írta:
Btw múltkor megpróbálkoztam egy steakkel, elvileg úgy csináltam ahogy kell, mediumra, semmi sallang ugye a hús a lényeg, de szerintem maga a hús minősége volt gyengébb, pedig nem volt olcsó ez se. Legközelebb bepácolom egy nappal korábban szerintem.
- ziro4vr
- Hozzászólások: 25479
- Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konyhafőnök
Realista24 írta:Megfogtad a topic lényegétlordgabi írta:Lángos + utána bolognai spagetti mindkettõ sok sajttal, buli elõtt...végre egy este, amikor 2-3 óra elteltével nem kínoz az éhség.
Btw múltkor megpróbálkoztam egy steakkel, elvileg úgy csináltam ahogy kell, mediumra, semmi sallang ugye a hús a lényeg, de szerintem maga a hús minősége volt gyengébb, pedig nem volt olcsó ez se. Legközelebb bepácolom egy nappal korábban szerintem.
Nem illik.
- Norbii
- Hozzászólások: 1502
- Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 17:49
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Konyhafőnök
Én is csinálgattam pár meglepően jó kaját mostanság. Hétvégére pl tepsis krumplit.
újkrumpliból csináltam héjával együtt, szépen szeletekre vágtam majd beleöntöttem forralt vízbe és hagytam főni 15 percig. Közben pedig főztem tojást is. Amíg tűzön volt a krumpli és a tojás addig elkezdtem elkészíteni a "szószt" v akárminek is nevezik. Egy tálba beleöntöttem 4 kisdobozni tejfölt , aztán pirítottam egy kis hagymát és fél kiló kolbászt majd beleöntöttem a tejfölös tálba. Megfűszereztem egy fűszerkeverékkel, meg még raktam bele szeletekre vágott bacon és főtt tojás darabokat és a végén összekevertem az egészet. A főtt krumplit szépen elhelyeztem a serpenyőre rá a szósz, majd még egy adag krumpli és megint csak a végén a szósz. így nézett ki: http://oi59.tinypic.com/20ua8h1.jpg
Aztán ment is a sütőbe 50percre. Életemben nem ettem még ilyen jó rakott krumplit szóval megérte, sokáig is bírta és nem drága. Igaz a zöldségek a kertből voltak, a kolbász meg házi.;D
Ja meg tescoban találtam curry szószt, kipróbáltam tejfölös spagettihez és hát..durván függő lettem tőle. 2hétig minimum ezt ettem.
újkrumpliból csináltam héjával együtt, szépen szeletekre vágtam majd beleöntöttem forralt vízbe és hagytam főni 15 percig. Közben pedig főztem tojást is. Amíg tűzön volt a krumpli és a tojás addig elkezdtem elkészíteni a "szószt" v akárminek is nevezik. Egy tálba beleöntöttem 4 kisdobozni tejfölt , aztán pirítottam egy kis hagymát és fél kiló kolbászt majd beleöntöttem a tejfölös tálba. Megfűszereztem egy fűszerkeverékkel, meg még raktam bele szeletekre vágott bacon és főtt tojás darabokat és a végén összekevertem az egészet. A főtt krumplit szépen elhelyeztem a serpenyőre rá a szósz, majd még egy adag krumpli és megint csak a végén a szósz. így nézett ki: http://oi59.tinypic.com/20ua8h1.jpg
Aztán ment is a sütőbe 50percre. Életemben nem ettem még ilyen jó rakott krumplit szóval megérte, sokáig is bírta és nem drága. Igaz a zöldségek a kertből voltak, a kolbász meg házi.;D
Ja meg tescoban találtam curry szószt, kipróbáltam tejfölös spagettihez és hát..durván függő lettem tőle. 2hétig minimum ezt ettem.
Re: Konyhafőnök
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Hozzászólások: 69435
- Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Konyhafőnök
Megfogtad a topic lényegétlordgabi írta:Lángos + utána bolognai spagetti mindkettõ sok sajttal, buli elõtt...végre egy este, amikor 2-3 óra elteltével nem kínoz az éhség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ki van itt
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég

