Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lucasnak elég hosszú a haja , lehet hogy volt egy nagyobb timeskip .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 26., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 25., péntek 18:59
Az eredetije is remek, mondjuk itt az amerikai is az lett.Bejön nekem ez a Killing,
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 25., péntek 18:54
Az IGN 9 pontot dobott rá.ziro4vr írta: Más, Scream Queens pilot megvolt valakinek? Remy is ilyenkor nincs, amikor egyszer kéne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 25., péntek 18:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 25., péntek 18:21
Azért ne mondd, hogy nem volt fasza az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én voltam, kapj el ha tudsz rész? Egyébként később is feltűnik majd, és Alice az egyik legerősebb karakter szerintem.sonic írta:Gondolom Alice-re gondolsz. Engem mocskosul idegesitenek az ilyen karakterek. Ugyanaz mint a PoI-ban Root. En az ilyen emberfelettien okos, soha hibazni nem tudo, mindenki eszem haromszorosan tuljaro gonoszokat sosem fogom tudni elhinni. Azon drukkolok hogy minel elobb megmurdeljon... De gondolom ugyse fog.Anthony írta:Luther az valami eszméletlenül jó, Elba mellett még ott van a sorozattörténelem legcoolabb női karaktereKarakterileg amugy eddig Luthert leszamitva eleg gyenge a sori, de Idris Elba, a korites, meg a tortenet elviszik,
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 25., péntek 17:21
Gondolom Alice-re gondolsz. Engem mocskosul idegesitenek az ilyen karakterek. Ugyanaz mint a PoI-ban Root. En az ilyen emberfelettien okos, soha hibazni nem tudo, mindenki eszem haromszorosan tuljaro gonoszokat sosem fogom tudni elhinni. Azon drukkolok hogy minel elobb megmurdeljon... De gondolom ugyse fog.Anthony írta:Luther az valami eszméletlenül jó, Elba mellett még ott van a sorozattörténelem legcoolabb női karaktere
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 25., péntek 8:27
Luther az valami eszméletlenül jó, Elba mellett még ott van a sorozattörténelem legcoolabb női karakteresonic írta:Aztan elkezdtem kozben nezni a Luthert is Idris Elba miatt. Ez is egesz korrekt bunugyi sorozatnak tunik eddig 3 resz utan. Koveti valaki?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 25., péntek 7:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 24., csütörtök 18:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 24., csütörtök 17:59
Van ra egy huszasom hogy menekült tema voltPipita írta:Bizony. Tanítani való.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 24., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 24., csütörtök 15:40
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. szeptember 23., szerda 17:25
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 23., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. szeptember 23., szerda 16:37
Mintha testvérek lennének. Kezd el mind a kettőt.soadroli írta:Most a Szökés van leszedve meg a Veep, melyiket érdemes előbb darálni?
+ 2 nap, hogy lehet ezt kibírni... És mi lesz majd, ha visszakerül a TBBT a helyére, csütörtökre...pheco írta:Na, userguide visszavett a lendületbőlElőző Tbbt évadoknál másnap mindig jött a magyar felirat, most meg kedd helyett majd valószínűleg csak csütörtökön fog jönni. Legalábbis azt írta, hogy legkésőbb csütörtök esténként jönnek ezentúl.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 23., szerda 16:33
Alicia is rendben van .Ofeliának azért lehetne adogatni
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 23., szerda 16:16
A szökésMost a Szökés van leszedve meg a Veep, melyiket érdemes előbb darálni?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 23., szerda 16:15
Én is így vagyok vele, ezt a 2 részt még lenyomom, de nemhiszem hogy folytatnám, nagyon bénák a karakterek.reeed_ati írta:Fear The Walking Dead
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. szeptember 23., szerda 15:08
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. szeptember 23., szerda 12:33
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem