Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 25., péntek 17:07

Realista24 írta:Majd mehetnek a francia ligába, ilyenről is volt szó :lol:
PSGnél biztos repdesnének az örömtől. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 25., péntek 17:06

Majd mehetnek a francia ligába, ilyenről is volt szó :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 25., péntek 17:06

BBeno írta:BL helyek a koeff. szerint vannak kiszámolva azok meg a csapatok teljesítményétől függ ami a spanyoloknak az utóbbi években egész jó. a barca viszi át a koeffjét a katalán bajnokságba és majd bajnokként selejtezhet a fradival a bajnokok ágán. ennyi.
Megpróbálom úgy elmagyarázni neked, hogy megértsd. PÉNZ, nagyon sok pénz.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 25., péntek 17:05

BL helyek a koeff. szerint vannak kiszámolva azok meg a csapatok teljesítményétől függ ami a spanyoloknak az utóbbi években egész jó. a barca viszi át a koeffjét a katalán bajnokságba és majd bajnokként selejtezhet a fradival a bajnokok ágán. amúgy nem hinném hogy emiatt csak 3 BL induló lehetne a spanyoloknál mert elég erős eredményeket hoznak évről évre.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 25., péntek 17:04

Realista24 írta: A katalán bajnokságból egyáltalán BL-be lehet jutni? :mrgreen:
Cöh onnan egyenesen a klub VB-re. :D De érzéseim szerint nem lesz itt külön semmiféle Katalán liga.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 25., péntek 17:03

MesQueUnClub írta:
BBeno írta:a nézők nagyrésze többször is a függetlenség mellett volt (úgyértem a meccsek alatt transzparendek, rigmusok. stb) . akkor igyák is meg a levét ha függetlenednek. utána majd puncsolni fognak hogy azért a laligát mégiscsak engedjék de én akkor mutatnék be nekik. a laliga túléli a barca hiányát. a barca fogja nehezebben túltenni magát az is biztos.
A liga túlélné, de itt nem kávépénzről beszélünk. A presztizs veszteséget meg nem nagyon engedhetik meg maguknak. Gondolom a BL induló helyek sem fagyiban vannak elszámolva.
A katalán bajnokságból egyáltalán BL-be lehet jutni? :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 25., péntek 17:02

BBeno írta:a nézők nagyrésze többször is a függetlenség mellett volt (úgyértem a meccsek alatt transzparendek, rigmusok. stb) . akkor igyák is meg a levét ha függetlenednek. utána majd puncsolni fognak hogy azért a laligát mégiscsak engedjék de én akkor mutatnék be nekik. a laliga túléli a barca hiányát. a barca fogja nehezebben túltenni magát az is biztos.
A liga túlélné, de itt nem kávépénzről beszélünk. A presztizs veszteséget meg nem nagyon engedhetik meg maguknak. Gondolom a BL induló helyek sem fagyiban vannak elszámolva.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 25., péntek 17:01

Ja hogy úgy, persze, ezt könnyen megoldják majd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 25., péntek 17:00

Ki lenne az első aki elszerződne? Vagy inkább ki maradna? Én erősen kétlem, hogy a klub támogatná ezt az egészet az nélkül, hogy biztosítva lennének.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 25., péntek 16:58

a nézők nagyrésze többször is a függetlenség mellett volt (úgyértem a meccsek alatt transzparendek, rigmusok. stb) . akkor igyák is meg a levét ha függetlenednek. utána majd puncsolni fognak hogy azért a laligát mégiscsak engedjék de én akkor mutatnék be nekik. a laliga túléli a barca hiányát. a barca fogja nehezebben túltenni magát az is biztos.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 25., péntek 16:56

Szerintem ott a kutyát se érdekli mi lesz sport szempontból, ahogy írod 30 perc alatt megoldják a papírmunkát és semmi sem változik...ha csak nem az MU fax gépét fogják használni, akkor sajnos a barca nem játszik egy darabig :D

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 25., péntek 16:55

Realista24 írta: Azért ne éljetek sokan álomvilágban, hogy a spanyoloknak nagyobb szükségük van a katalánokra, mint fordítva.
Ha nem lenne Madrid, akkor katalán térség már rég csődbe ment volna, ahogy több egyéb tartomány is.
Az évekkel ezelőtti spanyol leminősítés is a félsziget keleti fele miatt van javarészt.
Oh, félre ne értsd, nagyon nem érdekel gazdasági szempontból az ország helyzete. Erre vannak nagyon magas beosztásban emberek, akik megoldják. Itt lényeg a lényeg, hogy nem kéne túlerőltetni magukat, hogy a La Ligában ne történjen változás, egy esti kávé mellett levezethető papírmunka. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 25., péntek 16:50

MesQueUnClub írta:
Realista24 írta:LFP chief Javier Tebas
[In the case of independence] Catalan clubs would not be able to play in La Liga because the Sports law prohibits it.
Lényegében 30 perc papírmunka lenne, hogy játszhassanak, de itt többről van szó, Spanyoloknak kicseszett rossz lenne ha katalónia kiválna, már csak azért is mert Barcelonában van az egyik legnagyobb kereskedelmi kikötő.
Azért ne éljetek sokan álomvilágban, hogy a spanyoloknak nagyobb szükségük van a katalánokra, mint fordítva.
Ha nem lenne Madrid, akkor katalán térség már rég csődbe ment volna, ahogy több egyéb tartomány is.
Az évekkel ezelőtti spanyol leminősítés is a félsziget keleti fele miatt van javarészt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 25., péntek 16:49

[In the case of independence] Catalan clubs would not be able to play in La Liga because the Sports law prohibits it.
Elmondta tizedjére is ugyanazt, amit eddig. Itthon is kiváló síf lenne belőle. :mrgreen: De nem ez a lényeg, hanem, hogy meg is engedheti az a Sports Law, ha úgy akarja, csak kell hozni egy határozatot. Mint a Monaco, vagy Andorra.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 25., péntek 16:48

A Katalán régió rendelkezik az egyik legjobb turisztikával meg úgy össz-vissz onnan megy a legtöbb lóvé az országnak, DE! az adósságuk is kb a legnagyobb. Ha különválnak a bevételeik maradnak sajátok, az adósságok meg maradnak a spanyolok nyakán. Szóval olyan könnyen nem fogják hagyni azt a függetlenedést, el lesznek ezzel még egy darabig.
Persze ha hülyeséget írtam javítsatok ki :D

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 25., péntek 16:43

Lényegében 30 perc papírmunka lenne, hogy játszhassanak, de itt többről van szó, Spanyoloknak kicseszett rossz lenne ha katalónia kiválna, már csak azért is mert Barcelonában van az egyik legnagyobb kereskedelmi kikötő.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. szeptember 25., péntek 16:43

Ezt mondjak, miota csak kozszajon forog a tema, de ha konkret lepesre kerul sor, ugyis lesz majd kiskapu. Penzrol szol ez is, azt meg a Classico hozza...

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 25., péntek 16:42

Mondjuk nem csak a 2 nagy szenvedné ezt meg - már ha ti megszenvednétek, de szerintem azért igen -, de maga a La Liga is. Én se tudom elképzelni, hogy hagyni fogják ezt, valami tuti kitalálnak, hogy meg lehessen oldani.
Amint megszavazzák jön a módosítás szerintem, én nem hiszem, hogy "veszni hagynák" a Barcát, ez is max nyomásgyakorlás, hátha emiatt kevesebben szavaznak a különválásra. Ha egy Teneriféről lenne szó, akkor senkit nem érdekelne, és hagynák őket kiválni, de a Barca elég sokat emel a Liga színvonalán, és kegyetlenül sok nézőt hoz ahhoz, hogy ennyivel elintézzék a dolgot. Szerintem, aztán ki tudja.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 25., péntek 16:34

LFP chief Javier Tebas
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 25., péntek 16:33

Ha Katalónia független lesz, akkor Barcának kötelessége kiválni a La Ligából? Vagy maradhatnak?

Kétlem, hogy maguktól kilépnének. Nekik is fontos hogy hetente edzésbe legyenek és normális csapat ellen játszanak. Ki igazolna a katalán ligába? Most komolyan?

Senkinek nem lenne jó, se a Realnak se a Barcának. Két óriási rivális, akik azért ilyen jók mert többnyire a másikkal versenyezve rá voltak kényszerítve hogy még jobbak legyenek. Ezért is van ott évek óta a két csapat a BL legesélyesebb csapatai között. Én remélem marad a Barca a La Ligában!

Vissza: