Ursus írta:. Persze ilyenkor mérlegelni kell mindig hogy ki mire akarja használni a terméket, ez igen csak sarkalatos pont. De az Apple termékei minőségiek.
Szerintem a minőséget senki nem vonja kétségbe az Apple termékeinél. Az árat viszont annál inkább.
(Most hagyjuk az USA-t meg hol mi mennyibe kerül, nem ott élünk és kész!) Azért a pénzért jobbat lehet venni, sokszor jóval jobbat.
Az Apple legnagyobb előnye egy egy adott hardware-re kell fejleszteni (vagy párra, de lényegesen kevesebbre) míg a Microsoftnak vagy Googlenek meg sokkal nagyobb palettán kell kihozni egy jó minőséget.
Az androidos referenciatelefonok nagyon is jók, vagy a csúcskészülékek, és olcsóbbak is mint az iphone.
Nekem haverom iphoneról (volt neki vagy 4-5-6 is) váltott S6-ra és mondta, hogy azért mert szerinte sokkal jobb. Szóval van ez fordítva is.
Az Apple nagy előnye, hogy a minőségével és a tökéletes marketinggel olyan brandet épített fel, amit szinte lehetetlen már tönkretenni. Az hatalmas előny számukra, hogy saját hardware-re kell írniuk egy oprendszert, amihez értenek is! Én szimplán azért nem vettem vagy veszek Apple-t, mert én nem látom értelmét, hogy ennyivel többet fizessek valamiért. Láttam már, fogtam, használtam sokat is, jó is szép is, de nekem nem érné meg. (Amúgy grafikus vagy pár építész irodát ismerek ahol totál bele vannak buzulva. De ha egy cég megteheti, akkor fizesse meg. Stabilnak stabil és megbízható, ez tuti)