Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 25., péntek 15:34

évente újratárgyalják a szerződést vagy előre megkötötték X évre? mert ha utóbbi akkor a TV-s pénz marad csak a barca már abból nem kap így az övét kell szétosztani a többi között. Ha előbbi akkor sem gondolom hogy lecsapolnának minket, ahogy idén sem tették. de ez majd a jövő zenéje. előbb függetlenedniük kell.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 25., péntek 15:30

BBeno írta:kívánom, hogy elszakadjanak és kitegyék őket a laligából. engem nem zavar, ha zsinórban nyerjük a bajnokságot. a bayern is köszöni szépen jól elvan. ami TV-s pénzt meg kapott a barcelona majd szétosztják a atma-valencia-sevilla tiró között és majd idővel felzárküznak mint a dortmund. nem lenne nagyon ellenemre ha lazíthatnánk a bajnokságban a BL-re koncetrálva.
Szerinted ugyanannyi lenne a tv-s pénz, ha nem lenne a Barca?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 25., péntek 15:26

kívánom, hogy elszakadjanak és kitegyék őket a laligából. engem nem zavar, ha zsinórban nyerjük a bajnokságot. a bayern is köszöni szépen jól elvan. ami TV-s pénzt meg kapott a barcelona majd szétosztják a atma-valencia-sevilla tiró között és majd idővel felzárküznak mint a dortmund. nem lenne nagyon ellenemre ha lazíthatnánk a bajnokságban a BL-re koncetrálva.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 25., péntek 15:22

sentry írta:Bocs hogy tájékozatlan vagyok, de ez ennyire aktuális a katalánoknál hogy heteken-hónapokon belül független állam lehet?

Mi lesz a többi népcsoporttal? Azért van pár Spanyolországban. Vagy nem indíthat el ez egy folyamatot?
Vagy ki dönt arról jogilag hogy holnapután egy népcsoport már külön független állam?

Tudom google a barátom, de hátha itt már valaki utánajárt ezeknek. :) Jöhet pm-ben is.
nem hogy hónapok, hanem 2 nap múlva lesznek a választások, és ha úgy alakul elindítják az elszakadást.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 25., péntek 15:02

Bocs hogy tájékozatlan vagyok, de ez ennyire aktuális a katalánoknál hogy heteken-hónapokon belül független állam lehet?

Mi lesz a többi népcsoporttal? Azért van pár Spanyolországban. Vagy nem indíthat el ez egy folyamatot?
Vagy ki dönt arról jogilag hogy holnapután egy népcsoport már külön független állam?

Tudom google a barátom, de hátha itt már valaki utánajárt ezeknek. :) Jöhet pm-ben is.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 25., péntek 14:46

Kicsit utánaolvastam, nagyvonalakban a törióra:

Jugóéktól 91 után szépen sorban elkezdtek kiválni, kezdve a horvátokkal, szlovénekkel... ez nem igazán okozott gondot mivel a háborúk miatt elfüggesztették Jugoszláviát, az új országok pedig 93 után lettek elismerve az UEFA és a FIFA által.

2003-ig még Jugoszlávia néven futott Szerbia és Montenegró, 2006-ban pedig, a vb előtt pár héttel, Montenegró bejelentette a függetlenségét. Ettől függetlenül még a két ország közösen lenyomta a vb-t, de utána már külön országként indultak. A két nemzet viszont nem tudott megállapodni a kettős állampolgárságok ügyében így akadtak kellemetlen szituációk a lakosság körében (focistákról sajna semmit nem találtam, gondolom ott mindenkinek egyértelmű volt, hogy hol a haza)

A Csehszlovákokkal is nagyjából hasonló volt a helyzet, 93 január elsején lett ugye bejelentve a két ország egymástól való függetlensége, miközben még nagyban zajlottak a selejtezők a 94-es vb-re (amire végül nem jutottak ki, mert az utolsó körben leikszeltek a belgákkal, pedig ha nyernek, ott vannak). Ekkor ők is közösen indultak, és a selejtezősorozat után váltak külön csapatokká. Na, azt követően a szlovákok engedékenyek voltak és minden egykori csehszlováknak garantálták a kettős állampolgárságot, csehék azonban bekeményítettek. Csak annak adtak cseh útlevelet, aki a) Csehország területén született b) legalább 5 évet lehúzott az országban és ezt bizonyítani is tudja. Így viszonylag könnyű volt eldönteni hogy ki lehet cseh és ki nem. :mrgreen:

Na most ezzel a spanyol helyzet abszolút nincs kisegítve, túl sok minden függ, de azért a végkimenetelek látszanak. a 16-os eb-n még nagy valószínűség szerint maradnak együtt a katalánok és a spanyolok. Utána meg meglátjuk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 25., péntek 9:04

Neymar is elismerte, hogy tárgyalt a manchesteriekkel, de ajánlatot nem kapott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 23:46

Aki olvasgatni szeretne egy kicsit az ügyben magyarul, én ezt találtam perpill

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 24., csütörtök 23:41

MesQueUnClub írta:
KAG írta: Azért már messze nem olyan jelentős a katalán játékosok szerepe a válogatottban, mint pár éve volt.
Az a baj, hogy ezzel együtt az is elmondható, hogy a spanyol válogatottnak nincs akkora szerepe a világeseményeken, mint pár éve volt.

Persze, oda-vissza igaz.
Nem jöttek olyan minőségű játékosok sem katalán, sem a másik oldalról sem akik minőségben tudnák pótolni a kiesőket.
Villa óta pl nincs értelmes csatár és én továbbra sem látom senkiben azt az A-kategóriás csatárt
ZIDANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. szeptember 24., csütörtök 23:34

MesQueUnClub írta: Ez meg hülyeség, mert akinek spanyol állampolgársága van, attól nem fogják elvenni, hanem kettős állampolgárok lesznek.
Azért erre ne vegyetek mérget.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:54

Anyaka írta:
MesQueUnClub írta: Kubala László volt spanyol szöv kap.
Meg spanyol állampolgár is, persze. :mrgreen:
De ahogy nézem ő volt az egyetlen aki nem spanyol ajkú volt.

Viszont egy kis érdekesség, ő volt a leghosszabb ideig spanyol szöv. kap. 11 évig.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:51

MesQueUnClub írta: Kubala László volt spanyol szöv kap.
Meg spanyol állampolgár is, persze. :mrgreen:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:49

Anyaka írta:
wZoLee7 írta:az oké, de, hogy tudná elviselni a kedvencei hiányát? Sehogy. VDB már nem fog új csapatot építeni, valószínűleg nem is őt bíznák meg vele...meg Klopp úgy is állást keres :lol:
Abban mondjuk biztos lehetsz, hogy a spanyoloknak sosem lesz külföldi, legalábbis spanyolul, vagy legextrémebb esetben portugálul nem tudó edzőjük. De akkora hiány nincs a jobb spanyol edzőkből, hogy a portugálra kelljen ráfanyalodniuk.
Talán, amióta létezik a válogatott nem is volt más nemzetiségű edzőjük.
Mondjuk ezt így is kell. Egy spekken zí dojcs edző nem lenne túl motiváló. Ez a baj a magyar válogatottal is. Csak nálunk meg nincsenek jó magyar edzők. :mrgreen:
Kubala László volt spanyol szöv kap.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:48

Én sem gondoltam komolyan a dolgot, elég meredek lenne a spanyol szövetségtől. Simán vannak olyan edzők, akik tökéletesen illenének oda, de ez itt már nagyon off

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:46

wZoLee7 írta:az oké, de, hogy tudná elviselni a kedvencei hiányát? Sehogy. VDB már nem fog új csapatot építeni, valószínűleg nem is őt bíznák meg vele...meg Klopp úgy is állást keres :lol:
Abban mondjuk biztos lehetsz, hogy a spanyoloknak sosem lesz külföldi, legalábbis spanyolul, vagy legextrémebb esetben portugálul nem tudó edzőjük. De akkora hiány nincs a jobb spanyol edzőkből, hogy a portugálra kelljen ráfanyalodniuk.
Talán, amióta létezik a válogatott nem is volt más nemzetiségű edzőjük.
Mondjuk ezt így is kell. Egy spekken zí dojcs edző nem lenne túl motiváló. Ez a baj a magyar válogatottal is. Csak nálunk meg nincsenek jó magyar edzők. :mrgreen:

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:45

Azok teljesen más idők voltak, akkoriban rengeteg argentin nyert vb-t olasz színekben meg ilyenek. Azóta ez már bőven változott, ma már ilyen - legjobb tudomásom szerint - nincsen.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:44

Pipita visszareflektálva a 2 válogatott kérdésre, Puskás is volt spanyol válogatott.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:44

De már jelenleg is játszanak a katalán válogatottban. :lol:
Én is szoktam rúgni a grundon néha, de azért az nem túl komoly tétmeccs szerintem. :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:41

az oké, de, hogy tudná elviselni a kedvencei hiányát? Sehogy. VDB már nem fog új csapatot építeni, valószínűleg nem is őt bíznák meg vele...meg Klopp úgy is állást keres :lol:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:41

KAG írta: Azért már messze nem olyan jelentős a katalán játékosok szerepe a válogatottban, mint pár éve volt.
Az a baj, hogy ezzel együtt az is elmondható, hogy a spanyol válogatottnak nincs akkora szerepe a világeseményeken, mint pár éve volt.

Vissza: