Én is szoktam rúgni a grundon néha, de azért az nem túl komoly tétmeccs szerintem.De már jelenleg is játszanak a katalán válogatottban.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:44
Én is szoktam rúgni a grundon néha, de azért az nem túl komoly tétmeccs szerintem.De már jelenleg is játszanak a katalán válogatottban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:41
Az a baj, hogy ezzel együtt az is elmondható, hogy a spanyol válogatottnak nincs akkora szerepe a világeseményeken, mint pár éve volt.KAG írta: Azért már messze nem olyan jelentős a katalán játékosok szerepe a válogatottban, mint pár éve volt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:39
wZoLee7 írta:Szimplán kapnának egy választási lehetőséget, hogy Spanyol vagy Katalán válogatott. Megsem fordult a fejemben, hogy elveszítik a spanyol államporgáságot. Inkább arra gondolok, hogy érdekes lenne, ki melyiket választaná.Nagy hirtelenségben valami hasonló jutott eszembe.R.M.C.F írta:
VDB elsírná magát majd lemondana.......és fel lehetne építeni végre egy új csapatot.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:38
Nagy hirtelenségben valami hasonló jutott eszembe.R.M.C.F írta:
VDB elsírná magát majd lemondana.......és fel lehetne építeni végre egy új csapatot.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:36
Ez meg már az a része amihez mi nem értünk. De szerintem ez a kérdés a fifánál is fejvakargatós válaszokat eredményez(ne).Pipita írta:Akik már játszottak a spanyol válogatottban tétmeccsen, azok átmehetnének szó nélkül a katalánba?
Hát persze, de épp ez az hogy nem fogják, tehát maradnak spanyolok. De nem lehet már két nemzetet képviselni, ha egyszer voltál tétmeccsen, akkor maradsz is, nem? Szóval erről a generációról kb lemondhatnának a katalánok. Vagy rosszul sejtem?Azon teória alapján, hogy aki azt mondta, hogy elvesztenék a spanyol állampolgárságukat (Nem fogják), ezáltal nem lehetne őket behívni sem a nemzeti válogatottba.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:36
Pipita írta:Akik már játszottak a spanyol válogatottban tétmeccsen, azok átmehetnének szó nélkül a katalánba?![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:32
Azon teória alapján, hogy aki azt mondta, hogy elvesztenék a spanyol állampolgárságukat (Nem fogják), ezáltal nem lehetne őket behívni sem a nemzeti válogatottba (mminthogy a spanyolba).Pipita írta:Akik már játszottak a spanyol válogatottban tétmeccsen, azok átmehetnének szó nélkül a katalánba?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:31
Hát persze, de épp ez az hogy nem fogják, tehát maradnak spanyolok. De nem lehet már két nemzetet képviselni, ha egyszer voltál tétmeccsen, akkor maradsz is, nem? Szóval erről a generációról kb lemondhatnának a katalánok. Vagy rosszul sejtem?Azon teória alapján, hogy aki azt mondta, hogy elvesztenék a spanyol állampolgárságukat (Nem fogják), ezáltal nem lehetne őket behívni sem a nemzeti válogatottba.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:29
VDB elsírná magát majd lemondana.......és fel lehetne építeni végre egy új csapatot.MesQueUnClub írta:Ha pedig aki katalán nem játszhatna ezentúl a spanyol válogatottba, nem nehéz vizionálni mi lenne az EB-n a spanyolokkal.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:27
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:24
Miért kéne megfosztani őket az állampolgárságuktól? Vagy a külföldön játszó spanyol játékosokat, akik kaptak második állampolgárságot, azokat is megfosztják tőle?Nivo10 írta:A katalánok megtarthatnák a spanyol útlevelüket?wZoLee7 írta:Labdarúgás szempontból szerintem majdnem mind1 mi lesz katalóniával. A Barca úgy is marad a La Ligában. A válogatott érdekesebb kérdés lehet.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:23
Ez meg hülyeség, mert akinek spanyol állampolgársága van, attól nem fogják elvenni, hanem kettős állampolgárok lesznek.Nivo10 írta:Pont ezért kérdeztem, mivel akkor nem nagyon maradhatnának a La Ligaban, mert tele lenne a csapatuk EU-n kívülivel.
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:05
Nem csak a tiédben.MesQueUnClub írta:Az útlevél az még hagyja ám, csak nem lesznek úniós tagállam.(legalábbis az én személetemben.)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 24., csütörtök 21:59
Szerintem ilyen kérdésekben ők maguk sem tudnának egyből biztos választ adni. Elég bonyolult szituba keveredhetnek.Nivo10 írta:A katalánok megtarthatnák a spanyol útlevelüket?wZoLee7 írta:Labdarúgás szempontból szerintem majdnem mind1 mi lesz katalóniával. A Barca úgy is marad a La Ligában. A válogatott érdekesebb kérdés lehet.
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2015. szeptember 24., csütörtök 21:56
A katalánok megtarthatnák a spanyol útlevelüket?wZoLee7 írta:Labdarúgás szempontból szerintem majdnem mind1 mi lesz katalóniával. A Barca úgy is marad a La Ligában. A válogatott érdekesebb kérdés lehet.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 24., csütörtök 21:53
Mennyivel menőbb BM edző lesz ha innentől nem spanyol edzőjük, hanem ekte original specialy katalán lenne.Realista24 írta:Látom Pep függetlenedni akar.
Kíváncsi vagyok mi lesz az egészből.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 24., csütörtök 21:52
R24 szavaival élve, gondolkodni nem hátrány.sentry írta:Realista24 írta:Látom Pep függetlenedni akar.
Kíváncsi vagyok mi lesz az egészből.
Said szavaival élve: a kevés infó veszélyes!
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem