Az Marceloé volt. Cének volt még egy fejese Benzemának, amit fölé lőtt és ennyi.Azt nem Marcelo adta be? VAgy volt másik is?

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 23., szerda 23:23
Az Marceloé volt. Cének volt még egy fejese Benzemának, amit fölé lőtt és ennyi.Azt nem Marcelo adta be? VAgy volt másik is?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 23:20
Azt nem Marcelo adta be? VAgy volt másik is?KAG írta:ericco írta:Egyszer szépen meghúzta a védő mellett, az olyan ronaldos volt. Csak aztán csúnyán keresztbelőtte ballal. Ezen kívűl még a Kovacicnak visszafejelt labdája jut az eszembe. Ennyi
Szélről betett labda amiről Benya maradt le centikre?
Meg még volt egy elég tiszta csak istennek sem ugrik be.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 23., szerda 23:19
ericco írta:Egyszer szépen meghúzta a védő mellett, az olyan ronaldos volt. Csak aztán csúnyán keresztbelőtte ballal. Ezen kívűl még a Kovacicnak visszafejelt labdája jut az eszembe. Ennyi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 23., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 23., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 23., szerda 23:16
dannen írta:szerintem nem volt nulla, meg botrányos, nem is volt kiemelkedő, de gond nem volt vele. persze egy cristiano ronaldotól ez kevés, jogos. abban egyetértek, hogy ez legalább "segít" látni milyen lesz nélküle és ha jól csináljuk hatalmas gond nem lesz. talán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 23:15
Nekem az éppen elég gond, hogy egyszer nem tudta megverni a védőjét, pedig volt területe, volt lendület.dannen írta:szerintem nem volt nulla, meg botrányos, nem is volt kiemelkedő, de gond nem volt vele. persze egy cristiano ronaldotól ez kevés, jogos. abban egyetértek, hogy ez legalább "segít" látni milyen lesz nélküle és ha jól csináljuk hatalmas gond nem lesz. talán.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 23., szerda 23:08
Nem mondom, h nulla volt, de az elet megoldja, h ne erezzuk hianyat ha majd elmegy. Most is volt Benzema lecserelese utan par kontrank amelyen csak CR-t kerestek, ha nem lesz majd talan mas hogy fogjak megoldani a szitukat...de ez szerintem most negativan hat jatekosokra, mar mint ez a passzolasos kenyszer. De felre ertes ne essek, nem akarom elkuldeni, remelem triplazunk az o goljaival.dannen írta:amúgy páran írták meccs közben, hogy cé megint nulla, nem értettem/értek egyet. lehetett volna legalább 2 gólpassza, egyszer nem volt önző, nem lődözte el a labdákat fölöslegesen. ma teljesen a csapatnak játszott szerintem, egy kis szerencsével jött volna a gól is, de sajnos nem sikerült. beállt a sorba, jár a dicséret tőlem.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 23., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 23., szerda 23:07
Mindenféle provokáció nélkül szerintem süt ebből az írásodból hogy ő jelenleg a kedvenc játékosod.dannen írta: amúgy páran írták meccs közben, hogy cé megint nulla, nem értettem/értek egyet. lehetett volna legalább 2 gólpassza, egyszer nem volt önző, nem lődözte el a labdákat fölöslegesen. ma teljesen a csapatnak játszott szerintem, egy kis szerencsével jött volna a gól is, de sajnos nem sikerült. beállt a sorba, jár a dicséret tőlem.
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. szeptember 23., szerda 23:07
nem lőtt gólt...MesQueUnClub írta:Az az arckifejezés meccs végén Cé arcán egy győzelem után, legalább mintha fordítva lett volna, úgy festett a tekintete.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 23., szerda 23:06
Viszont nagyon sok olyan helyzet volt ami nem szaz szazalekos ziccer, de boven szoktunk belole golokat kapni. Ide oda pattogos labda a 16-oson belul, elbenazott felszabaditasok, ellenfelhez passzolt labda amibol 2 a 2 ellen mehettek, stb... Ezek szerintem inkabb megbocsathatatlanabb hibak, minthogy Kovacic izombol megkuldi, es telibe lovi a kapus kezet.gólvonal írta:Sztem inkább elől. 4-1-re kellett volna nyerni, nem 2-1-re. Okés Navas fogott nagyokat, de a mi helyzeteink nem a kapuson múltak (lásd. Kova), miközben a Bibaonak nem volt 100-osa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 23:05
Botrányosan kevés volt ez ma Cétől.dannen írta:amúgy páran írták meccs közben, hogy cé megint nulla, nem értettem/értek egyet. lehetett volna legalább 2 gólpassza, egyszer nem volt önző, nem lődözte el a labdákat fölöslegesen. ma teljesen a csapatnak játszott szerintem, egy kis szerencsével jött volna a gól is, de sajnos nem sikerült. beállt a sorba, jár a dicséret tőlem.
s
HozzászólásSzerző: terry76 » 2015. szeptember 23., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 23., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 23., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 23., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 23., szerda 22:58
Sztem inkább elől. 4-1-re kellett volna nyerni, nem 2-1-re. Okés Navas fogott nagyokat, de a mi helyzeteink nem a kapuson múltak (lásd. Kova), miközben a Bibaonak nem volt 100-osa.sonic írta:
Nagyon fontos 3 pont ez, egy baromi nehez meccsen. Grat nekunk. Bar egy pofonosztas elkene a jatekosoknak, a sok konnyelmu elpasszolt labdaert, meg a koncentracio hiany miatt, foleg hatul.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 23., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 23., szerda 22:55
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem