ez tényleg bullshit amit sokan elképzelnek itt...a varázslat meg a fineszes dolgok.szerintem nem is volt soha olyan csapat ami ezt játszotta volna.

a bayern meg tényleg csúcsfoci volt,rimánkodok ilyen játékért.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. július 4., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 4., csütörtök 21:08
Az utánpótlás EB-n.madridronie írta:Hol, mikor???![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 21:07
Hol, mikor???Morata bizonyította, hogy tehetséges, szerintem az esélyt megérdemli.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 4., csütörtök 21:03
Varázslat, fineszes játékmorientes írta:élvezze hogy folyik a labda,a fineszes kényszerítők miatt,1-1 varàzslat miatt,az is biztos...
Én hiszem hogy lehet még a foci egyszerre szép és eredményes,még madridnan is,mer ok hogy az eredményesség a legfontosabb,de egyidő után rohadt unalmas az a darálomszar,mégha eredményes is.Ha kiveszik a labdarúgásból a JÀTÈK,akkor tőlem nyerhet a Real 10 BL-t egymás után akkor se leszek maradéktalanul boldog.
Ezzel minden el is árulsz magadról. Inkább hagyj fel a profi foci nézésével, mert ha ez a te véleményed a Bayern játékáról, akkor a profi labdarúgás nem neked való. Nézz freestylet. Vagy menj ki valami kis pályára azt nézd, ahogy pár hülye gyerek vagánykodik a béna trükkjeivel, hogy mennyire tud fociznimorientes írta:Ott a bayern,megnyertek mindent,de megmondom őszintén nekem nem volt a mutatott játék egy nagy durranás.Egy tökéletes gépezet csúcsrajáratva,ami egy idő után unalmassá válik...
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 4., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 4., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 4., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 4., csütörtök 20:46
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 4., csütörtök 20:45
Adebayort vissza!madridronie írta:de a 2 között azért szerintem van egy átmenet
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 20:38
Hogy őszinte legyek miró barátomhoz hasonlóan én sem lennék nyugodt, ha a szezonnak "csupán" egy Benzema, Morata, Jesé trióval indulnánk neki; akármekkora kedvencem is Karim azért ez a névsor (főleg utóbbi 2) egy Real Madridhoz képest nekem baromi soványnak tűnik (Morata eleve képességekben is csúnyán leveri a lécet és akkor a tapasztalatról még nem is beszéltünk)!oké, hogy te ezt elhiszed magadnak, de miért kell naponta többször erőltetni a fórumon a hülyeséget?
szerintem nem jön csatár és benzema lesz a stabil kezdő.
ha jönne egy top csatár, akkor nem higut hanem karimot adnák el.
felesleges egy ilyen szintű támadónak a padon ülnie.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 20:35
Ha most probléma hogy vagyunk néháhányan nem azt az űberstorm focit akarunk látni,ahol 11 biorobot szisztematikusan felszántja a pályát,akkor sry...Wertz írta:Pedig ideje lenne mármorientes írta:Nem
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 20:34
Ha most probléma hogy vagyunk néháhányan nem azt az űberstorm focit akarunk látni,ahol 11 biorobot szisztematikusan felszántja a pályát,akkor sry...Wertz írta:Pedig ideje lenne mármorientes írta:Nem
HozzászólásSzerző: accel » 2013. július 4., csütörtök 20:26
mondjuk ez pont nem a legjobb érv, mert benzema inkább a nagyok ellen szívja fel magát és a bl-ben alkot.miró írta:jönne a bl elődöntő/negyeddöntő tök mind1,kapnánk megint egy csípős ellenfelet,benzema pl sérült lenne(pedig vele se vagyunk előrébb,de még ő is sérült lenne tegyük föl) akkor mi lenne?
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 4., csütörtök 20:17
Akkor jöjjön Bale is CR mögé. Mivan, ha megsérül a BL döntő előtt.jönne a bl elődöntő/negyeddöntő tök mind1,kapnánk megint egy csípős ellenfelet,benzema pl sérült lenne(pedig vele se vagyunk előrébb,
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 4., csütörtök 20:16
oké, hogy te ezt elhiszed magadnak, de miért kell naponta többször erőltetni a fórumon a hülyeséget?miró írta:jönne a bl elődöntő/negyeddöntő tök mind1,kapnánk megint egy csípős ellenfelet,benzema pl sérült lenne(pedig vele se vagyunk előrébb,
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 4., csütörtök 19:52
mivel higuain nem azért ment el mert följött jesé és morata,ezért 100% hogy jönni fog egy csatár.Én is ráciccentek 1 sörre, ha elmegy és nem Cavani, Suarez fog Benz mellett harcolni a helyért hanem Morata és Jesé.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 4., csütörtök 19:41
Én is ráciccentek 1 sörre, ha elmegy és nem Cavani, Suarez fog Benz mellett harcolni a helyért hanem Morata és Jesé.nekem évek óta hűtőben a szesz
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 4., csütörtök 19:11
Te veszel jegyet a meccsekre, te veszel mezt, te fizeted a kabeltevet. Te nezed meg eloben vagy csak TV-n keresztul, ugyhogy valamilyen szinten van egy kis kozod hozza.Wertz írta:Az ő dolga, azt csinál amit akarh3x0r írta:Ha te vagy en delutan focizunk egyet, ejszaka meg bulizunk, akkor az okes. De kivancsi vagyok mit szolnal ha ugyan ezt Ronaldo csinalna: ejszaka elmenne bulizni, masnap pedig meccs a BL-ben.
Nekem semmi közöm hozzá
Wertz írta:Ő meg mindent megnyert amit lehetett BL, VB, Aranylabda. Úgy, hogy őt aztán teljesen meglehet értenih3x0r írta:Mondok egy nevet: Ronaldinho. A csucson volt, elkezdett bulikra jarni, kimaradtak az edzesek, kikerult a kezdobol, majd a csapatbol, stb.
Azt hiszem rosszul fogalmaztam.Wertz írta:Mondjuk sok választása nem is volt. Még a teljesen szétesett QPR vitte volna. Őket akárhogy is nézem, nem látom, hogy BL esélyesek lennénekh3x0r írta:Mvilla talan a legnagyobb tehetseg volt a sajat posztjan, BL gyoztes csapatban is jatszhatna, de inkabb elment penzt keresni.
Hogy melyik a jobb választás? Szerintem a Kazany. Azért az orosz 1. osztályban jobb lehet játszani, mint az angol 2ben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 19:10
27ről van szó, 25 és 30 között ment a huzavona. Ha igaz a 25 vagy a 27 akkor Pérez előtt ismét le a kalappal.remélem megkapjuk érte a 30at
nekem évek óta hűtőben a szeszhehe már hűti a szeszt
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 4., csütörtök 19:09
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem