NeeeeeeeBellerínt beraknánk a helyére, nem hiszem, hogy rosszabbak lennénk.

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 18., hétfő 19:05
NeeeeeeeBellerínt beraknánk a helyére, nem hiszem, hogy rosszabbak lennénk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 18., hétfő 18:18
+1. Azért Dani Alves akármekkora nulla emberileg, amikor top volt, iszonyat durván jól játszott.MesQueUnClub írta:Azért túlzásokba sem kell esni, Carvajal jelenleg topba van ezen a poszton, de mikor Alves csúcsformában volt még a Pep teamben azt a szintet nem sokan érték el pályafutásuk alatt azon a poszton.Berti írta:Első évben még eléggé kételkedtem a képességeiben, de mára már tisztává vált, hogy a legjobb a posztján. Szomorú, hogy ilyen Danialvest nagyobb játékosnak tartanak..
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 18., hétfő 18:13
Azért túlzásokba sem kell esni, Carvajal jelenleg topba van ezen a poszton, de mikor Alves csúcsformában volt még a Pep teamben azt a szintet nem sokan érték el pályafutásuk alatt azon a poszton.Berti írta:Első évben még eléggé kételkedtem a képességeiben, de mára már tisztává vált, hogy a legjobb a posztján. Szomorú, hogy ilyen Danialvest nagyobb játékosnak tartanak..
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 18., hétfő 13:01
Ugy látszik azèrt Zidane szerencsère nem.Van egy levererkuseni ismerosom,szerinte meg kellett volna tartaniBerti írta:Első évben még eléggé kételkedtem a képességeiben, de mára már tisztává vált, hogy a legjobb a posztján. Szomorú, hogy ilyen Danialvest nagyobb játékosnak tartanak..
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 18., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 18., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 18., hétfő 10:45
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. január 2., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. január 2., szombat 22:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 28., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. szeptember 26., szombat 17:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 25., péntek 15:08
erre vártam.Dani Carvajal tagadta, hogy egy esetleges csereügylet részeként Kínába igazolna, Zhang Linpengért cserébe: "Amikor ezeket a cikkeket olvastam, az első reakcióm a nevetés volt. Vicces sztori, de nem igaz."
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. szeptember 24., csütörtök 11:03
realistahuni írta:kicsit túlzásba estetek a pletykákkal
Már nem azért, de a "pletykák" az többesszám...Konkrétan erre az egy kínai hírre gondoltam, mást nem is igazán olvastam ebben megakadt a szemem ma, ha csak ezt az egy kijelentést nézed lehet úgy jön le, mintha több hírt is minősítenék, de ez nem igaz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. szeptember 23., szerda 21:30
Konkrétan erre az egy kínai hírre gondoltam, mást nem is igazán olvastam ebben megakadt a szemem ma, ha csak ezt az egy kijelentést nézed lehet úgy jön le, mintha több hírt is minősítenék, de ez nem igaz.Erre vártam választ, nem terelést.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 21:06
Erre vártam választ, nem terelést.kicsit túlzásba estetek a pletykákkal
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. szeptember 23., szerda 21:05
Nem igazán szokott problémám lenni az átigazolási szezon híreivel, kivéve ha nem elképesztően meredek, zéró valóságalapú hírek. (viszont azzal már annál inkább, hogy egyesek már-már tényként kezelik és már az új felállásokat tervezik mind az 58 Real Madriddal szóba hozott játékos után, de ez legyen az én gondom).Kifejtheted, hogy mivel estünk túlzásba, most hogy még átigazolási szezon sincs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 20:52
>>>Az építő jellegű kritika az mióta fikázás?
Kifejtheted, hogy mivel estünk túlzásba, most hogy még átigazolási szezon sincs.kicsit túlzásba estetek a pletykákkal
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. szeptember 23., szerda 20:44
Nem is azért regisztráltam hogy neked bizonyítsak.En meg a véleményedet se veszem szarba
Az építő jellegű kritika az mióta fikázás? Normális hangnemben írtam meg a véleményemet, persze miután provokáltál és provokálsz már más a helyzet.A fikazas az megy, de hozzátenni nem tudsz semmit az oldalhoz par kommenten kívül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. szeptember 23., szerda 20:16
Az ilyen idióta pletykákkal csak az oldal színvonala romlik, ráadásul a a hiszékenyebb embereket csak még jobban etetitek.majd szóljal ha irtal a Marcanak es Asnek is.ha nem akkor szerintem maradj csöndben.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem