Megy a meccs!
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Ott is van!

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ott vanRealista24 írta:Nekem most gól kell, ha már így áll a Barca. A focit ráérünk később csinálniziro4vr írta:Azért most ezzel a kezdővel megy rendesen a rövid passzos foci, itt nincs akinek ez gondot okozzon. Van is foci.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Karimatika...jehh
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem most gól kell, ha már így áll a Barca. A focit ráérünk később csinálniziro4vr írta:Azért most ezzel a kezdővel megy rendesen a rövid passzos foci, itt nincs akinek ez gondot okozzon. Van is foci.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért most ezzel a kezdővel megy rendesen a rövid passzos foci, itt nincs akinek ez gondot okozzon. Van is foci.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kozben Celta harmadik gol.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
"Jó" nézni, hogy lényegében a mindenkori Realnál abból áll a csapatvédekezés, hogy a labdás embert támadja a vele szemben álló, a többi meg statikusan áll és bámulja, hogy a szerencsétlen futkozik. Aztán ez a szerencsétlen megunja és jön a következő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagyon nem találja eddig sem a helyét sem a ritmust.numberone1 írta:Kovacs izgul kicsit, remelem kesobb levetkozi.
Nem illik.
- numberone1
Kovacs izgul kicsit, remelem kesobb levetkozi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

mi iram van bazzeg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tetszik a kezdő nagyon!
Hala Madrid!!!
Hala Madrid!!!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
A kezdőnk tökéletes. VAMOS!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Detto. De a mait akkor is megnezem...CS0ki írta:Ja, nekem is...azt hittem már a mai meccset sem látom. Durva, de a mostani szezonban még egyetlen meccset sem láttam élőben, talán kettőt felvételről. Kitolódott a nyári szezon.
Tud valaki jo streamet?

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Realista24 írta:Egy hete kb ez volt nalam. Ujra kellett mindent hangolnom...CS0ki írta:Csak nekem nem jön be a diginél a Sport tv? Már tegnap sem volt jel, előtte meg nem voltam itthon, volt valami, amiről tudni kéne?
Ja, nekem is...azt hittem már a mai meccset sem látom. Durva, de a mostani szezonban még egyetlen meccset sem láttam élőben, talán kettőt felvételről.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy hete kb ez volt nalam. Ujra kellett mindent hangolnom...CS0ki írta:Csak nekem nem jön be a diginél a Sport tv? Már tegnap sem volt jel, előtte meg nem voltam itthon, volt valami, amiről tudni kéne?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miről beszélsz? Kaká ebből élt, ezért lett aranylabdás például. Egy jó ritmus váltással lazán lerázhatsz egy-egy embert......numberone1 írta:Ez azert meg qrva messze van a "laza" megverestol.Kerlon írta: Toni faszán vált ütemet, nem kell mindig cselgépnek lenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Ez azert meg qrva messze van a "laza" megverestol.Kerlon írta: Toni faszán vált ütemet, nem kell mindig cselgépnek lenni.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Toni faszán vált ütemet, nem kell mindig cselgépnek lenni.numberone1 írta:Nem kotekedes keppen, de Kroost nem nagyon lattam, h vkit is lazan megvert. Passzolasban kiraly, de nem egy cselgep.Kerlon írta:Én pont most nem fosok. Labdabiztos középpálya, ráadásul mind a 4 tagja lazán megver bárkit 1v1-ben. Letámad a Bilbao, aztán CR ver egy mester5öst kontrából
Kozben Aspas kettore alakitja Celta javara egy gyonyoru gollal.
Pique igyekezett nagyon
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekem hibátlan!CS0ki írta:Csak nekem nem jön be a diginél a Sport tv? Már tegnap sem volt jel, előtte meg nem voltam itthon, volt valami, amiről tudni kéne?
Hala Madrid!
Csak nekem nem jön be a diginél a Sport tv? Már tegnap sem volt jel, előtte meg nem voltam itthon, volt valami, amiről tudni kéne?