Gerr90 írta:Sziasztok, a beszédes régi motorosokat kérdezném, hogy milyen módon érdemes belevágni az Ultimate teambe?
Eddig nem toltam ezzel a móddal, de most kedvet kaptam hozzá. Az idei elôtt a 14-es fifaval játszottam, de azt már nagyon késôn szereztem be, egy akció keretein belül, így nem éreztem késztetést belevágni mélyebben. A mostanit viszont van idôm kiélvezni. Noob tippek érdekelnének.

(Olyanok, hogy érdemes-e az összes FUT pontom prémium pakkolra költenem, hogy egy csapattal próbálkozzak és adjam el a felesleget, vagy építsek több csapatot, akár gyengébb játékosokból, de jobb kémiával, remélve, hogy valamelyikhez kapok értelmes embereket, meg hasonlók.)
Szerintem pack-okat nem érdemes kinyitni, mert nagyon kicsi az esélye, hogy lesz benne valami értelmes játékos, főleg a ritkább pack-ok, 50000, és 100.000-esek, bár ezek tényleg nagyon ritkán vannak:D
Én az elején mindig kiválasztom, hogy milyen csapatot szeretnék csinálni(pl. liga bbva, premier league), és el kezdem venni a viszonylag olcsóbb játékosokat, szóval James, Benzema, Kroos, Modric pl. az elején esélytelen(CR később is

), és ahogy minél magasabb osztályban vagyok, és ezáltal egyre több pénzem van, úgy gyűjtök a jobb játékosokra. Ha van már egy fullos csapatom, akkor én mindig csinálok egy másikat, hogy lehessen pihentetni őket, és ne unjam annyira. 15-ben az első osztályban vagyok, és ilyenek a csapatai
De Gea
Dani Alves/Carvajal-Ramos-Pepe-Jordi Alba
Modric-86-os IF Rakitic- James
Bale-Benzema-Neymar
Közülük Neymart, Rakiticet és Alvest ingyenes pakkban kaptam, tehát elég jól jártam velük.
Másik csapat, ez egy hybrid:
Lloris
Zabaleta-Koscielny-Boateng-kék Azpilicueta(asszem 86)
kék Gonzalo Castro(87)-Kroos- Gotze
Robben-fekete Müller(89)-Reus