Győr kisváros.Sziasztok! Győr főterének környékén tud valaki mondani egy helyet, ahol lehetne nézni a meccset? Nem ismerem a várost sajnos.

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 23., szerda 21:01
Győr kisváros.Sziasztok! Győr főterének környékén tud valaki mondani egy helyet, ahol lehetne nézni a meccset? Nem ismerem a várost sajnos.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. szeptember 23., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 14:59
Előítélet, ezt a szót kerestediOS-t meg sose vennék. Vannak elveim.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 23., szerda 14:57
Hát, nem csak annyi, hogy választások lesznek 27-én, és valami katalán párt megint kinőtt arcoskodni?"Kicsit off, de erről a katalán nagy függetlenedésről tudna nekem valamit írni? Meg, hogy mi a helyzet spanyol honban? Nem sokat tudok az ottani dolgokról, és érdekelne."
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. szeptember 23., szerda 14:54
Nézz el ide:rashidm írta:Áthoztam a RM vs. Barca topicból, hátha:
"Kicsit off, de erről a katalán nagy függetlenedésről tudna nekem valamit írni? Meg, hogy mi a helyzet spanyol honban? Nem sokat tudok az ottani dolgokról, és érdekelne."
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. szeptember 23., szerda 10:15
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 23., szerda 9:52
Mondjuk ez attól is függ, hogy mire akarja használni a telefont. Én nem akarok (meg nem is tudokMesQueUnClub írta:Ez elég szubjektív, de én nem szeretem, nem tudom annyira testre szabni mint egy droidot, ráadásul mivel zárt oprendszer a legtöbb dolog ami kéne hozzá vagy fizetős, vagy old meg kategória.Számomra ez annyira nem jó. Továbbra is tartom, hogy aki csúcs telefont akar venni, abba nem a wp-k tartoznak bele.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 23., szerda 9:31
Ez elég szubjektív, de én nem szeretem, nem tudom annyira testre szabni mint egy droidot, ráadásul mivel zárt oprendszer a legtöbb dolog ami kéne hozzá vagy fizetős, vagy old meg kategória.Pipita írta:Miért?a wp egy raklap hulladék.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 23., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. szeptember 23., szerda 8:44
Nekem spec. iOS van, de ez engem is érdekelne. Miért?Pipita írta:Miért?a wp egy raklap hulladék.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 23., szerda 0:27
Miért?a wp egy raklap hulladék.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 22., kedd 23:12
Szubjektív lesz, de a wp egy raklap hulladék. Az android pedig nyílt forráskódú rendszer ezért minden egyből elérhető rá. aki IOS párta az meg úgyis iPhone-t vesz, de így van ez jól. Ha tényleg top kategória érdekelR.M.C.F írta: Az a 950...az tényleg nagyon szép....
HozzászólásSzerző: füst » 2015. szeptember 22., kedd 23:00
Legjobban maguk a lengyelek. Azért hogy kifordult magából a világ hogy a románokkal, szlovákokkal, szerbekkel van meg a közös nevező, aki meg kicsit is lehetne szolidáris a magyarokkal, annak egyből megpuhult a gerince. Olyan nagyon nem lepődtem meg, a magyarok oldalán soha nem volt hosszú a szövetségesek sora, hát ez van. A fenti 3 néptől sem remélnék sokat (Fico majmolja OV-t a népszerűségért, a szerbek a horvátokat nálunk is jobban utálják, a románok meg csak fosnak hogy igy már nekik is tenni kéne valamit?), amikor rabló nyújtja a kezét, akkor azért illik gyanakodni.Mindenki, hogy meglepődött a lengyel lépésen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 22., kedd 20:46
Az a 950...az tényleg nagyon szép....rashidm írta:Én tudom ajánlani a Lumia 930-t, nekem is az van. Minőségi kialakítás, stabil, gyors a rendszer (bár minden más wp-nél isR.M.C.F írta:LG G3 -am van,lassan cserélnék....ki mit ajánl,ismer? Valami fa@a kis készülék kellene,mit mondotok a legújabb win -es telókról? Megy rajtuk a w10 is? Mert az elég jól mutathat. Vagy a droid sokkal jobb? nekem spec tetszik a win-es háttér,egyszerű,könnyen kezelhető,nem tartalmaz számtalan olyan elemet amit amúgy sem használok...stb......az iphone nem annyira szimpi, nagyon túlárazott szerintem.
Vélemények? Prémium kategória érdekel elsősorban.), ha akarsz viszonylag jó képeket csinálni, van 20 MP-es kamerája. A Win 10, meg megy majd rá mint frissítés. De ha akarsz várni, akkor októberben vagy novemberben érkezik a Win 10 és mellé a Lumia 950 is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. szeptember 22., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 22., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. szeptember 22., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 22., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 22., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. szeptember 22., kedd 11:39
Talán el is olvashatnád, mielőtt write only módban beírsz valamit.Norbii írta:ez a mandiner majdnem eléri a 888 színvonalát.ezt a profilt már csak az nem látta hetek óta aki nem akarta, illetve a borítókép ellenére tartom hogy ha valóban veszélyt jelentett volna akkor lekapcsolják.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem