HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. szeptember 23., szerda 23:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 23., szerda 17:19
A képeket elnézve a következő azért fog repülni, mert Mou lányával gyűrte össze..vagy ott is a lány fog repülni?CS0ki írta:Ha reál játékos lennél, térdig gázolhatnál a sunaszaftban...Nem mondom hogy nem rossz csaj, de egy sztárfocista más katalógusból válogathat, mint egy átlagember.Állítólag egy chelsea-s játékossal összegyűrte a lepedőt.Kíváncsi lennék, hogy itt ki kapná el. Ha én real játékos lennék, tuti.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 23., szerda 17:14
Ha reál játékos lennél, térdig gázolhatnál a sunaszaftban...Nem mondom hogy nem rossz csaj, de egy sztárfocista más katalógusból válogathat, mint egy átlagember.Állítólag egy chelsea-s játékossal összegyűrte a lepedőt.Kíváncsi lennék, hogy itt ki kapná el. Ha én real játékos lennék, tuti.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. szeptember 23., szerda 11:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 23., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 23., szerda 11:13
Egyébként nem kellett volna több meccsre eltiltani Costa-t, mint 3-4 (vagy mennyi) meccs? Mégis csak visszaeső. Amúgy én azt bírom, hogy mindenki jön a "Pepe-t már rég el kellett volna tiltani örökre, nem is lenne szabad a pályára engedni," stb. Csak hát elfelejtik ezt a retek Costa-t... ha minden tahó, sunyi megmozdulását látnák a bírók, egész idényben el lenne tiltva.Marci77 írta:Meglepodnek,ha eddig tartott volna,mire valaki elkapja
FA dontesere reagalva: En elegge meglepodtem,hogy igy valtoztattak az eltiltasokon,meg ha jogos is. Bar Gabrielnel azert 1 meccset lehet,hogy meghagytam volna,hogy maskor tobb esze legyen.. (de nembaj, orulok,hogy jatszhat)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. szeptember 23., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 23., szerda 9:55
Állítólag egy chelsea-s játékossal összegyűrte a lepedőt.TéOeM írta:Akkor jöhetne is a Realba![]()
Norbii írta:Carneiro doktorno tavozott a Chelseatol
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. szeptember 23., szerda 9:41
Norbii írta:Carneiro doktorno tavozott a Chelseatol
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 22., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 22., kedd 22:13
A Citycart írta:Az a Chelsea, nem?BBeno írta:nálam is csak egy csapat van ami mindenek előtt áll.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. szeptember 22., kedd 22:02
Az a Chelsea, nem?BBeno írta:nálam is csak egy csapat van ami mindenek előtt áll.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 22., kedd 22:00
De azok nem "ütik" egymást, mindegyik másik bajnokság. A BL-ben már lehet gubanc, de ez nem olyan mintha valaki egyszerre City, Chelsea, United, Liverpool, Arsenal, Leeds, Newcastle, West Ham, Tottenham, Everton, Southampton, Aston Villa szurkoló...R.M.C.F írta:Becksy23 írta:Azért benő tudja mi a jó, a világ összes csapatának szurkol, így mindenképpen nyernek valamit a kedvencei, sőt ugye mindent.![]()
Nem bízza a véletlenre...![]()
Nekem van olyan haverom,aki BM,Inter,Real,MU drukker....igy minden hétvégén tud valaminek örülni......kivétel nem nagyon van.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Csak egy csapat van a világon.......tudja itt mindenki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 22., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 22., kedd 21:34
Becksy23 írta:Azért benő tudja mi a jó, a világ összes csapatának szurkol, így mindenképpen nyernek valamit a kedvencei, sőt ugye mindent.![]()
Nem bízza a véletlenre...![]()
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 22., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 22., kedd 21:29
Ez a kicsisterling gettószleng honnan jött?BBeno írta:city is gálázik. kicsisterling is betalált. kevin is. így tovább.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 22., kedd 21:26
Toti írta:BBeno írta:city is gálázik. kicsisterling is betalált. kevin is. így tovább.![]()
![]()
memphis fiad meg majd hnap mi?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 22., kedd 21:25
BBeno írta:city is gálázik. kicsisterling is betalált. kevin is. így tovább.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 22., kedd 21:23
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem