Valaki így próbál csapatot építeni, valaki másképp. Egyik se hordoz semmilyen erkölcsi töbletet. Mint azt sok idióta gondolja. ( gondolok itt pár elborult agyú barcásra, aki a sok Masias játékos miatt úgy állítja be a csapatot, mintha egy kis "szegény" csapat lennénk. És néha napján igazolunk párat. Ezt főleg 3-4 éve gondolták páran.) Holott a Barca mindig vett nagyon drága játékosokat, legalább olyan vételárakért, mint mondjuk a madridi rivális.
Tehát a félreértések elkerülése végett, nem azért írtam, -h "a Masia még mindig fontos szerepet tölt be a klubnál"-, h frankózzam a klubot. És a többihez képest piedesztálra emeljem. Nem erről volt szó. Nem ez volt a célom. És nem is lenne igaz. Csak leírtam a véleményem a Masia szerepével kapcsolatban.
Pontosan tudom, h a klub úgymond nem "tiszta". Csak a média húzta rá ezt, főleg a Pep érában. Holott mindenki látta/tudta, h amit mi nyomattunk az legalább olyan gusztustalan volt, mint amit Mou féle Madrid. Sőt, számomra gusztustalanabb volt. Én szégyelltem magam néhány Klasszikus után. Amikor megjelent az Alves által fémjelzett színészi társulat.Babinho írta: De a klub soha nem kizárólag erről szólt, és a más pocskondiázása és a magatokról való más kép mutatása titeket is átjárt. Ugyanúgy leköpöd a mesqueunclubot mint a vezetőség, azzal hogy ezt a szart próbálod itt lenyomni az emberek torkán. Nem ezt jelentette ez a szlogen...de ez veszett fejsze