Realista24 írta:Nem járt le, te is tudod.
Nem úgy van, hogy 2 átigazolási szezonra tiltottak el minket, az meg lejárt, de mivel vége az átigazolási időszaknak, ezért nem regisztrálhatunk be játékost?

Bennem ez van valamiért, de nem vagyok már benne biztos.
Babinho írta:Első részére én annyit tudtam, hogy 10 meccs után már nem mehet vissza a B csapatban, de nem vagyok biztos az infómban. A második részével pedig tisztában vagyok, éppen ezért írtam azt a fricskát. Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.
Én azért mondom, hogy nem így van, mert anno Bojan és Busi is B játékosaként játszottak a felnőtteknél, és nem volt belőle baj. Munir tavaly pl 16 meccsen játszott a felnőtt keretben, 10 bajnoki, 3 kupa és 3 Bl. De szó se volt olyanról, hogy még egy bajnoki, és nem mehet vissza, szóval szerintem nincs ilyen.
Az utolsó meg ja.. Inkább azt mondanám amúgy, hogy a vezetőség megy szembe a klubimázzsal, ez a reálisabb megfogalmazás. Lucho meg szintén vevő erre, pedig lehetne máshogy is, most aztán főleg - pl Adrianot se kellett volna itt tartani, rossz nézni manapság, erre 18-ig hosszabbítunk vele, miközben Grimaldo itt van..

De sebaj, majd rámegyünk Pogbára 80 millióért, és teljesen normális lesz 3 "galaktikus igazolás" 4 éven belül, miközben évekig erre ment a fújás.. Na mindegy, bele se gondolok mert csak felcseszem magam.