Serie A
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Serie A
Egyébként vicces, mert ha nem les az a gól a vb döntőn, most hős lenne. Így Götze lett az. De ez itt már nagyon OFF.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ne haragudj, tévedtem egy évet 09/10 szezonban kezdett el. Bár ott még legalább teljesített, jöttek a gólok. De azt nem vitathatod el, hogy ott kezdett elveszni benne a hajtás és a pofa nőniPipita írta:Tehát 2008-tól már megnőtt a pofa?Csupaszív játékos volt az első két évében
oké.
Remélem elfogadod bocsánatkérésem

ZIDANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Tehát 2008-tól már megnőtt a pofa?Csupaszív játékos volt az első két évében
oké.

- KAG
BBeno írta:legalább 1 szurkolója maradt még a madridi térfélről...
csupaszív játékos volt, aki mindig megpróbálta a legtöbbet kihozni magából. nem volt sose világklasszis de nem ez számít. az espanyol elleni 4-3-as góljameg mindent vitt. azóta csipom'.
Csupaszív játékos volt aki mindent megpróbált kihozni magából... (az első két évében) eddig oké.
Utolsó éveire meg úgy megnőtt a pofa, hogy valami borzasztó. Teljesítménye meg még gyengébb lett mint azelőtt.
Sokat ittálMesQueUnClub írta:Hát az aláírásába úgy szerepel, hogy Grande El Pipita Higuain.De am aláírom, ebben a hígf*sban, amit jelenleg játékosállománynak hívunk, elmegy egynek.

ZIDANE
legalább 1 szurkolója maradt még a madridi térfélről...
csupaszív játékos volt, aki mindig megpróbálta a legtöbbet kihozni magából. nem volt sose világklasszis de nem ez számít. az espanyol elleni 4-3-as gólja
meg mindent vitt. azóta csipom'.
csupaszív játékos volt, aki mindig megpróbálta a legtöbbet kihozni magából. nem volt sose világklasszis de nem ez számít. az espanyol elleni 4-3-as gólja

- MesQueUnClub
Hát az aláírásába úgy szerepel, hogy Grande El Pipita Higuain.
De am aláírom, ebben a hígf*sban, amit jelenleg játékosállománynak hívunk, elmegy egynek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. szeptember 21., hétfő 19:58-kor.
Azt mondjuk én se nagyon értettem, deKAG írta:El Grande most tényleg Higuaín?BBeno írta:El Grandénak szarul megy a lazio ellen. 5 meccs 10 gól.![]()
![]()
![]()
Én bírtam, ha nem is a játékát, de az odaadását, a küzdeni tudását mindenképpen, kár, hogy ebből vesztett, amúgy egész jó csatár a mai felhozatalban. Tegnap is remekül játszott.MesQueUnClub írta:Te Benő, az a Böde gyerek már 11-et vágott a Fradiból. vagy ő nem jó FM-ben?:D Sztem te vagy az utolsó szamuráj aki itt Higuain fan.BBeno írta:El Grandénak szarul megy a lazio ellen. 5 meccs 10 gól.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
El Grande most tényleg Higuaín?BBeno írta:El Grandénak szarul megy a lazio ellen. 5 meccs 10 gól.![]()

ZIDANE
- MesQueUnClub
Te Benő, az a Böde gyerek már 11-et vágott a Fradiból. vagy ő nem jó FM-ben?:D Sztem te vagy az utolsó szamuráj aki itt Higuain fan.BBeno írta:El Grandénak szarul megy a lazio ellen. 5 meccs 10 gól.![]()

El Grandénak szarul megy a lazio ellen. 5 meccs 10 gól.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rafa megalapozta a szezont, mint Mou a decimát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egész szépen focizik a Nápoly.
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Gon-dza-lo
szépen csinálta

pogbánál azért van arc.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk az inter-milant is országos xre vettem de az persze hogy nem jottnmate írta:Olaszoknál négy darab 2-2-es meccsValaki megint akasztott pár milliót.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
nem lenne rossz ez a balotelli csak valaki meg tudná nevelni végre...

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Olaszoknál négy darab 2-2-es meccs
Valaki megint akasztott pár milliót.

közben alex telles is megérkezett az interhez. kölcsönbe. brazil balbunkó talent. mancini hozza az embereit a galatából
még sneijder is beeshetne

ez a mancini valami hihetetlen rossz edző. megint milyen csapatot rakott össze? ja jovetic megsérül megint mehetnek a 10. helyért.