Nálunk talán Nachonak vagy Adánnak volt anno ilyen "baja".palesz77 írta:Én azért mondom, hogy nem így van, mert anno Bojan és Busi is B játékosaként játszottak a felnőtteknél, és nem volt belőle baj. Munir tavaly pl 16 meccsen játszott a felnőtt keretben, 10 bajnoki, 3 kupa és 3 Bl. De szó se volt olyanról, hogy még egy bajnoki, és nem mehet vissza, szóval szerintem nincs ilyen.Babinho írta:Első részére én annyit tudtam, hogy 10 meccs után már nem mehet vissza a B csapatban, de nem vagyok biztos az infómban.
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a helyzet az, hogy a Castilla és a Barca B is értelemszerűen utánpótlás csapatként van regisztrálva, így van elvben valami felső korhatár. De Spanyolban több fajta licenc van egy játékoshoz. Az egyik elvben az ilyen "túlkorosakra", hogy még játszhatott a Castillában 1(?) évet, feltéve, hogy nem lép x-nél többször pályára a felnőtteknél, mert onnantól felnőtt kerettag. De szimpla ifijátékosok akárhányszor pályára léphetnek elvileg, és továbbra is ifijátékosok maradnak.
Legalábbis én így tudom/emlékszem.