A tilalom nem járt le. Mint kiderült nektek lehetett végül igazolni. Csak regisztrálni nem. Januárig. Ez azóta sem változott. Most akkor igazoljatok megint valakit országon belül, mert arra a spanyol szabály értelmében van lehetőségetek (Arda már a tiétek). De januárig nem regisztrálhatjátok a Fifa döntése alapján. Így lenne kerek. És hogy ezt a vezetőségetek, vagy bármelyik pályamunkás miért nem fogja fel, az nekem rejtély.A tilalom már lejárt, súlyos sérülés esetén meg lehet igazolni az adott játékos helyére Spanyolországban - tudtommal országon belül csak -, Arda így pont beugorhatna.
Mert nincsenek tisztában alapvető jogi dolgokkal. És lejáratják a klubot. De ha szerinted nem, akkor nem probléma. Akkor jó, hogy legalább megpróbálták, az is dicsérendő. Legalább a végsőkig harcolnak a klub érdekeiért....NEM. Szerintem idióták.de ez miért alázás?
Első részére én annyit tudtam, hogy 10 meccs után már nem mehet vissza a B csapatban, de nem vagyok biztos az infómban. A második részével pedig tisztában vagyok, éppen ezért írtam azt a fricskát. Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.Masiából meg bármennyi meccsre feljöhet ifi, csak Lucho valamiért úgy gondolja,