WTF?Hungarokatalán írta:De alapvetően még mindig a saját nevelések adják a csapat gerincét.Babinho írta:Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.
Alba, Neymar, Suarez, Rakitic, Arda, Mascherano, két kapus.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 22., kedd 13:23
WTF?Hungarokatalán írta:De alapvetően még mindig a saját nevelések adják a csapat gerincét.Babinho írta:Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 22., kedd 13:14
Azért ez is csak részben igaz. Az igaz, h az utóbbi években volt 2 csúcs igazolásunk. De alapvetően még mindig a saját nevelések adják a csapat gerincét. Mondj még egy olyan topcsapatot, amely Ennyire épít a fitalokra.Babinho írta:Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 22., kedd 11:52
Jaja. A B csapatra értettem azt a kijelentést, mielőtt még valaki félreérti..Toti írta:samperre gondolsz?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 22., kedd 11:31
Barcelonaban már jott a Mikulás...Realista24 írta:Nem járt le, te is tudod.A tilalom már lejárt
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 22., kedd 11:26
samperre gondolsz?palesz77 írta:csak Lucho valamiért úgy gondolja, hogy a legjobb középpályásnak jó lesz a 3. liga,
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. szeptember 22., kedd 11:23
Nálunk talán Nachonak vagy Adánnak volt anno ilyen "baja".palesz77 írta:Én azért mondom, hogy nem így van, mert anno Bojan és Busi is B játékosaként játszottak a felnőtteknél, és nem volt belőle baj. Munir tavaly pl 16 meccsen játszott a felnőtt keretben, 10 bajnoki, 3 kupa és 3 Bl. De szó se volt olyanról, hogy még egy bajnoki, és nem mehet vissza, szóval szerintem nincs ilyen.Babinho írta:Első részére én annyit tudtam, hogy 10 meccs után már nem mehet vissza a B csapatban, de nem vagyok biztos az infómban.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 22., kedd 10:47
Nem úgy van, hogy 2 átigazolási szezonra tiltottak el minket, az meg lejárt, de mivel vége az átigazolási időszaknak, ezért nem regisztrálhatunk be játékost?Realista24 írta:Nem járt le, te is tudod.
Én azért mondom, hogy nem így van, mert anno Bojan és Busi is B játékosaként játszottak a felnőtteknél, és nem volt belőle baj. Munir tavaly pl 16 meccsen játszott a felnőtt keretben, 10 bajnoki, 3 kupa és 3 Bl. De szó se volt olyanról, hogy még egy bajnoki, és nem mehet vissza, szóval szerintem nincs ilyen.Babinho írta:Első részére én annyit tudtam, hogy 10 meccs után már nem mehet vissza a B csapatban, de nem vagyok biztos az infómban. A második részével pedig tisztában vagyok, éppen ezért írtam azt a fricskát. Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. szeptember 22., kedd 10:39
A tilalom nem járt le. Mint kiderült nektek lehetett végül igazolni. Csak regisztrálni nem. Januárig. Ez azóta sem változott. Most akkor igazoljatok megint valakit országon belül, mert arra a spanyol szabály értelmében van lehetőségetek (Arda már a tiétek). De januárig nem regisztrálhatjátok a Fifa döntése alapján. Így lenne kerek. És hogy ezt a vezetőségetek, vagy bármelyik pályamunkás miért nem fogja fel, az nekem rejtély.A tilalom már lejárt, súlyos sérülés esetén meg lehet igazolni az adott játékos helyére Spanyolországban - tudtommal országon belül csak -, Arda így pont beugorhatna.
Mert nincsenek tisztában alapvető jogi dolgokkal. És lejáratják a klubot. De ha szerinted nem, akkor nem probléma. Akkor jó, hogy legalább megpróbálták, az is dicsérendő. Legalább a végsőkig harcolnak a klub érdekeiért....NEM. Szerintem idióták.de ez miért alázás?
Első részére én annyit tudtam, hogy 10 meccs után már nem mehet vissza a B csapatban, de nem vagyok biztos az infómban. A második részével pedig tisztában vagyok, éppen ezért írtam azt a fricskát. Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.Masiából meg bármennyi meccsre feljöhet ifi, csak Lucho valamiért úgy gondolja,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 22., kedd 10:31
Nem járt le, te is tudod.A tilalom már lejárt
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 22., kedd 10:21
Ez tök jól hangzik így leírva, csak nem így van. A tilalom már lejárt, súlyos sérülés esetén meg lehet igazolni az adott játékos helyére Spanyolországban - tudtommal országon belül csak -, Arda így pont beugorhatna. A hírek szerint mondjuk a FIFA nem akarja engedni, mi meg nem fogunk szembemenni velük szerintem, de ez miért alázás? Nem most találták ki ezt a szabályt, így van régóta..Babinho írta:Barcelona....Mit nekünk transzfer bann, igazoljunk októberben
![]()
Messi helyére nem akarnak egy 11-es lövőt igazolni? Gondolom alá tudják azt is támasztani
Még oké, hogy az elején fellebbezgettek és próbálkoztak, de a büntetés lejárása előtt 3 hónappal, amikor már az új igazolások is náluk vannak, miért, miért, miért, miért alázzák magukat? Egyébként meg 10 meccs erejéig fel vihetnek ifi-t is a B csapatból. Hova lett a La Masia?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. szeptember 22., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 22., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 21., hétfő 23:43
Fontás így került a Mallorcához anno, transfermarkt is október közepét írja az átigazolás időpontjához. Nem példa nélküli egyáltalán ez az eset, de a FIFA szerintem nem fogja engedélyezni, mi meg nem packázunk velük.Realista24 írta:Elvileg igen, én csak igazolásról tudok (országon belül), regisztrálásról nem. Bár lehet azért, mert korábban nem volt ilyenre példa vagy lehet volt, de én nem emlékszem hirtelen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 22:24
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2015. szeptember 21., hétfő 22:08
Cadena SER: FIFA have informed Barça that the transfer ban ended on September 1 and CAN now register Turan to replace Rafinha in Liga & CDR.Anyaka írta:2015. december 31. 23:59-ig szól a tiltás papíron.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 22:04
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 21., hétfő 22:02
2015. december 31. 23:59-ig szól a tiltás papíron.BBCKPH írta:5 hónapnál hosszabb sérülés esetén minden Liga csapat igazolhat egy játékost a pótlásra.
a ban pedig 2 átigazolási szezonra szólt, ami már lejárt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 21:58
Akkor nincs gond, mégis sírtok.BBCKPH írta:eddig is igazolhattunkRealista24 írta:Akkor igazoljatok valakit.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 21., hétfő 21:58
Szerintem fakóból lehet újat nevezni a sérült helyére.GT37 írta:A kérelemnek egyébként van/lenne alapja, nem? Mármint érvényben van még az a szabály, hogy olyan sérülés esetén, amelynek következtében az érintett játékos legalább öt hónapot kényszerül kihagyni, lehet a helyére új játékost igazolni/regisztrálni?Realista24 írta:Barca menni sírni Fifához, hogy a sérült Rafinha helyett Arda játszhasson.
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2015. szeptember 21., hétfő 21:57
eddig is igazolhattunkRealista24 írta:Akkor igazoljatok valakit.![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem