Nem úgy van, hogy 2 átigazolási szezonra tiltottak el minket, az meg lejárt, de mivel vége az átigazolási időszaknak, ezért nem regisztrálhatunk be játékost?Realista24 írta:Nem járt le, te is tudod.

Én azért mondom, hogy nem így van, mert anno Bojan és Busi is B játékosaként játszottak a felnőtteknél, és nem volt belőle baj. Munir tavaly pl 16 meccsen játszott a felnőtt keretben, 10 bajnoki, 3 kupa és 3 Bl. De szó se volt olyanról, hogy még egy bajnoki, és nem mehet vissza, szóval szerintem nincs ilyen.Babinho írta:Első részére én annyit tudtam, hogy 10 meccs után már nem mehet vissza a B csapatban, de nem vagyok biztos az infómban. A második részével pedig tisztában vagyok, éppen ezért írtam azt a fricskát. Mert a klubimázs régóta szembe megy a realitással.
Az utolsó meg ja.. Inkább azt mondanám amúgy, hogy a vezetőség megy szembe a klubimázzsal, ez a reálisabb megfogalmazás. Lucho meg szintén vevő erre, pedig lehetne máshogy is, most aztán főleg - pl Adrianot se kellett volna itt tartani, rossz nézni manapság, erre 18-ig hosszabbítunk vele, miközben Grimaldo itt van..