Hát....

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gordon már hidegvérrel gyilkol és a kedvencem Bullock...öregem, csapos lett belőle.

Egy pozitívum: Tabitha

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 22., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 22., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 21., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 21., hétfő 18:02
Más történettel...Realista24 írta:Én is a hetesnél tartok, de nem tudom elképzelni, hogy lenne második évad.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 21., hétfő 17:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 21., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 21., hétfő 12:09
Legjobb dráma: Game of Thrones
Tiszta sor , mert ami ebben az évadban történt az maga volt a tragédia .Gotnak örülök, végre megnyerte a legfontosabb díjat is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 21., hétfő 10:56
Damon Lindelof egy óriási zseni. Narcost nem néztem még, de a Leftoversről csak szuperlatívuszokban tudok beszélninmate írta:Egyikkel sem fogsz mellé. Én imádom a Leftoverst is, szerintem alulértékelt.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 21., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 21., hétfő 0:41
Nekem az első évad nagyon tetszett. A 2. évad meg annyira rossz volt, hogy végigtekertem.Sierra írta:The Walking Dead S01
Hááát, ez annyira nem fogott meg. Nem mondom, hogy rossz lenne, de nem volt rám túl nagy hatással az első évad. Első két rész megfogott, mindenképpen folytatni akartam, de a maradék 4 rész nem volt valami nagy szám. A karakterek, a színészek sem túl nagy számok szerintem, full átlagos mindenki. A sztori sem vágott földhöz, de azért kicsit kíváncsi vagyok, hová tudják ezt tovább vinni, egy esélyt adok a 2. évadnak.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. szeptember 21., hétfő 0:22
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 20., vasárnap 18:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem őt lelőtte Elliot, amikor mutatták a popcornos képet, az nagyon árulkodó volt. Bár lehet hogy véresen, sebesen betoppan.sentry írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ajtó mögött szerintem Tyrell áll majd.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 20., vasárnap 18:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szőke csaj semmit nem vág. Azért kapott ekkora melót mert megszorongatta a vezető tökét. Homályban van.gólvonal írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sztem a Gideon, vagy a még inkább lehetséges, hogy a szőke csaj árulta be, és lehet ezért kap ekkora szerepet. Fogjuk őt még picsázni.hamesz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az meg érdekes lesz a következő évadban, hogy tudják Elliot áll a támadás mögött(Stáblista utáni jelenet). Gondolom a kínai beárulta. A csaj szála viszont számomra totál érdektelen remélem nem kap ennyi jelenetet a 2. évadban.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 20., vasárnap 17:41
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sztem a Gideon, vagy a még inkább lehetséges, hogy a szőke csaj árulta be, és lehet ezért kap ekkora szerepet. Fogjuk őt még picsázni.hamesz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az meg érdekes lesz a következő évadban, hogy tudják Elliot áll a támadás mögött(Stáblista utáni jelenet). Gondolom a kínai beárulta. A csaj szála viszont számomra totál érdektelen remélem nem kap ennyi jelenetet a 2. évadban.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 20., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 20., vasárnap 16:46
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sztem Mr. Robot, az igazi, a csavar kedvéért.hamesz írta:Mr Robot 10. rész: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek a végén ki dörömbölt az ajtón?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 20., vasárnap 16:10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!oliver queenhamesz írta:Mr Robot 10. rész: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek a végén ki dörömbölt az ajtón?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 20., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 20., vasárnap 14:10
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem