Ugye ez valami kínai blikk értesülése ?A kínai média értesülése szerint a találkozón a felek megegyeztek arról, hogy Dani Carvajal fél évet a Guangzhouban játszik januártól, helyére pedig Zhang Linpeng érkezne szintén fél évre, kölcsönbe.

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 23., szerda 11:21
Ugye ez valami kínai blikk értesülése ?A kínai média értesülése szerint a találkozón a felek megegyeztek arról, hogy Dani Carvajal fél évet a Guangzhouban játszik januártól, helyére pedig Zhang Linpeng érkezne szintén fél évre, kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 23., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 23., szerda 10:47
wZoLee7 írta:Mai keretről mit lehet tudni, kik maradnak ki?
Goalkeepers: Keylor Navas, Kiko Casilla and Rubén Yáñez.
Defenders: Varane, Pepe, Arbeloa, Nacho, Marcelo and Carvajal.
Midfielders: Kroos, Lucas Vázquez, Casemiro, Kovacic, Modric and Isco.
Attackers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé and Cheryshev.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 23., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 23., szerda 9:32
Mondjuk pont Dulifuli akitol sokkal tobbet vártam,de elkanászkodott az evertnban.MesQueUnClub írta:Egyébként ezek az alsóházi csapatok, rendkívül jók a Barca/RM párosnak, mert ha oda kölcsön adnak vkit, az nagyon sokat tud legalább játszani, és kiderül, hogy van-e keresnivalója az első osztályban. Aki ott is megbukik azokért meg azt hiszem annyira nem kár.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 22., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 22., kedd 11:35
Hát mivel a tobbinek naggyábol karbidlámpa meg bányász csákány volt a jele az oviban,ìgy nem nehèzHalilovic Gijoni kalandja is azért tűnik jónak, mert az edző is kihangsúlyozta külön, hogy olyan játékosuk nincs, mint a kis horvát.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 22., kedd 10:12
Ezzel egyetértek én is, Halilovicnál is azért drukkoltam, hogy a Rayoba menjen.Becksy23 írta:Tökéletes neki a Rayo. Madridi csapat, nem kell költöznie, első ligás csapat és nagyon jó focit játszanak. Még a mez is fehér, had szokja.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 22., kedd 8:37
+1Becksy23 írta:Tökéletes neki a Rayo. Madridi csapat, nem kell költöznie, első ligás csapat és nagyon jó focit játszanak. Még a mez is fehér, had szokja.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 22., kedd 3:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 21., hétfő 21:29
Ennek lehet valóságalapja, hogy boldogtalan? Kölcsönbe már csak januárban mehetne nem?A hírek szerint a Rayo Vallecano áll az élen, hogy kölcsönkapja Odegaard-ot, aki nem boldog a Castillában. #Periodista
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 21., hétfő 16:20
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. szeptember 21., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 21., hétfő 16:01
Mondjuk Benzemanak ez valahogy jobban áll, Isco helyében nem erőltetném...Realista24 írta:Isco
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite? ... inary=true
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. szeptember 21., hétfő 15:58
Ahogy lenéz Balere: "Úgy is kicsinállak idegilek te kis sneci!"Realista24 írta: Isco
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite? ... inary=true
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 15:52
IscoKerlon írta:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=565D5D1DKorrekt dolog kitenni Benitez elé a Carloval nyert kupákat..? Isco megint nagyon badass lesz
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 21., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 10:19
Aznmate írta:Nem, de utánajártam, nem bírtam ki.
Galata ellen kezdődött, 38. percben.
Utána jött a Koppenhága, aztán a kupameccsek.
Majd a Schalke ellen Huntelaar pókhálózott.
Szóval BL is van benne.
"Szar" teljesítmény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 10:17
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem